FIV in Ungaria 70

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

in alta ordine de idei:
mai stiti desenele alea cu piff si hercule???...unu din ei era mereu plin de plasturi...parca piff,nu mai stiu sigur care...ideea e ca eu ma identific foarte bine cu acel personaj acum
am pe dosul palmelor si pe stanga si pe dreapta cate un plasture in locul in care am avut branulele....la coate,pe ambele...am inca vanatai si plasturi de la atata luat sange toata saptamana trecuta...iar aproape de umar si pe stanga si pe dreapta...am plasturi de la anticoagulantele facute in fiecare zi in spital
este ca-s trendy???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sami mama plasturi nu mai am, dar am o vanataie ca daca ma vede care zice ca ma maltrateaza barbatu, e chiar la incheietura maine...de toata frumusetea si in toata paleta de culori..amintire de la punctie..
ce sa-i faci....sa plec cu mana goala?

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Buna, fetelor
Samira Bine ai revenit acasa!
Goggy pumnii stransi
Nu stiu ce se intampla cu netu', ca merge asa greu
Maine merg si eu la Debrecen, sper sa vin cu vesti bune sa pot incepe stimularea.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Buna fetelor,
Mai sunt foarte putine zile si declar deschisa calatoria catre FIV 4. Pe 2 noiembrie ajung la Budapesta unde o voi avea coleguta pe Felicia.
Desi i-am trimis mail dr. Kovacs in care l-am intrebat daca pot plati numai in EURO, cash, raspunsul a fost "You can choose both, in general HUF is better as it is the official currency here"
Sa inteleg ca raspunsul este afirmativ?
Goggy te rog din suflet intreba-l tu daca pot totusi plati in euro. Tinem pumnii sa fie un (sau doi cati o vea Domnul) frumos si sanatos !

MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot o sarcina oprita din ev 8s si 4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Violeta70, eu am sunat azi la clinica si mi s-a spus ca dr. Zadori nu va fi saptamana aceasta la clinica; asadar, s-ar putea sa nu iti raspunda la email;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela2

Violeta70, eu am sunat azi la clinica si mi s-a spus ca dr. Zadori nu va fi saptamana aceasta la clinica; asadar, s-ar putea sa nu iti raspunda la email;

azi a fost la clinica stiu ca se auzea ca pleaca dar nu stiu cand.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

gata fetelor, a venit si la mine menstruatia ,desi s a lasat un pic asteptata ,trebuia sa mi vina de vineri/simbata , i-am scris dr Kovacs si pot declara startul pt FIV (primul si ultimul sper)!!!
De miine iau marvelon, de pe 21 Nov incep stimularea si pe 26 Nov trebuie sa fiu la Budapesta sa ma vada dr. K la eco.Sa dea Domnul sa fie intr un ceas bun!!!
goggy, cum a fost astazi la eco?
pentru toate fetele aflate in "focuri"!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

vaaaaiiii...ce multe sunteti in Noiembrie la Budapesta.
o sa trageti o paranghelie de zile mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

goggy
mult , mult noroc , iti doresc din suflet numai bine si hai ca te asteptam cu vesti bune !!!!!!!
samira
bine ai revenit acasa , ma bucur ca ai trecut cu bine peste toate !!!!!!
O sa vezi ca odata va trece timpul si poate in februarie vom fi colegute !!
zapp
super productie!!
Multa , multa bafta in continuare , sunt cu pumnii stransi alaturi de tine !!
Alrak
ce mai faci draguta mea ,te asteptam cu noutati in urma dicutiei cu dr despre detoxifierea organismului si de acupunctura!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildi74 spune:

Buna seara fetelor!!! Eu sint noua pe forum dar sper ca ma primiti si pe mine la taclale.Si noi mergem la Szeged la dr Zadori pt.FIV .Sper sa fie totul ok .Va doresc succes la toate.

Mergi la inceput