FIV in Ungaria 70
Raspunsuri - Pagina 10
samira33 spune:
violeta...la medlife grivita sunt cazata...am state vechi pe aici si pana acum am fost bine cazata...acu' uite ca n-am nimerit-o 

ALRAK spune:
Samira sigur ai o cadere de glicemie, daca poftesti asa de mult la dulce.

tuturor
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
Mirela ma bucur mult de tot pentru tine, pentru voi. Parca ieri "discutam " pe PM, dandu-ti detalii si sfaturi si-apoi plecarea vostra in cea mai mare viteza, sambata analize ... si uite ca acum esti cu BB-ii la purtator. DD sa te ajute sa fie lipiciosi si ne pregatim de botez 

tuturor
Doamne Ajuta!
mirela2 spune:
samira si eu patesc la fel si te apuca pofte din astea in cele mai nepotrivite momente.
violeta nush ce sa ti spun, saptamana asta a fost lejer la clinica, poate cine stie, asteapta sa termini AC si apoi iti va spune ce trebuie sa faci in continuare. rabdare puiule![]()
de Craciun vom fi 2 in 1!
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK Mirela ma bucur mult de tot pentru tine, pentru voi. Parca ieri "discutam " pe PM, dandu-ti detalii si sfaturi si-apoi plecarea vostra in cea mai mare viteza, sambata analize ... si uite ca acum esti cu BB-ii la purtator. DD sa te ajute sa fie lipiciosi si ne pregatim de botez ![]() ![]() tuturorDoamne Ajuta! ![]() |
karla chiar ne-am amintit aseara de "inceput" si m-am gandit la tine.
merci frumos pt detalii si incurajari.
legat de botez.....sa dea DD sa decurga totul bine si vom face ditai botezul.

goggy spune:
Hop si io ![]()
Am ajuns pe la vreo 8 ora lor, instalat in camera, facut dus, desfacut bagaje etc.
Si nu, nu m-am hotarat sa o iau in genunchi spre Ungaria da' GPS-u' mi-a jucat o festa
adicatelea a calculat ruta cea mai scurta de la Szeged la Budapesta, da' nu s-a gandit ca poate totusi eu as vrea sa merg pe autostrada.....si ne-a dus vreo suta de km in paralel cu ea....si limita de viteza e undeva pe minus, adica mai bine te dai jos si impingi masina...
Maine la 2 pm am programare la eco
, emotii maxime....
O sa am de lucru pana atunci, tre' sa-mi caut costum de baie. Am venit chitita pe piscina si am uitat costumele acasa, ca o gasca.
Samira , camera mi se pare foarte misto. Nu e la fel de mare ca un studio la Helios dar arata foarte bine, mobila noua, LCD, birou. Avem fructe proaspete in camera in fiecare zi, ceai, cafea, internet, piscina, am primit parcarea in garaj bonus
. In modnormal cota 16 euro pe zi cea in garaj, afara e moca.
Iesi din hotel si dai in gara unde e pin de magazinase, vizavi e farmacia cu pricina, banci, restaurante, terase, am intles ca e un mall foarte aproape....intr-un cuvant sunt incantata de alegerea facuta, cel putin pana acum.
Va pup si revin maine cu vesti de la eco.
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goggy Hop si io Am ajuns pe la vreo 8 ora lor, instalat in camera, facut dus, desfacut bagaje etc. Si nu, nu m-am hotarat sa o iau in genunchi spre Ungaria da' GPS-u' mi-a jucat o festa Maine la 2 pm am programare la eco O sa am de lucru pana atunci, tre' sa-mi caut costum de baie. Am venit chitita pe piscina si am uitat costumele acasa, ca o gasca. Samira , camera mi se pare foarte misto. Nu e la fel de mare ca un studio la Helios dar arata foarte bine, mobila noua, LCD, birou. Avem fructe proaspete in camera in fiecare zi, ceai, cafea, internet, piscina, am primit parcarea in garaj bonus Iesi din hotel si dai in gara unde e pin de magazinase, vizavi e farmacia cu pricina, banci, restaurante, terase, am intles ca e un mall foarte aproape....intr-un cuvant sunt incantata de alegerea facuta, cel putin pana acum. Va pup si revin maine cu vesti de la eco. MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
goggy te asteptam cu vesti bune
violeta70 spune:
Goggy asteptam vesti. Doamne-ajuta!

Mirela azi ii voi scrie dr. Z, poate imi raspunde pana termin cele 5 pastilute, pentru ca trebuie sa stiu cum sa iau cealalta folie. Prima am inceput-o in ziua a -4-a a CM. Oricum nu am o stare foarte buna, probabil si de la tratament, visez aiurea, in plus il avem si pe tata care este programat pe 5 noiembrie sa faca 2 bypass-uri, la Fundeni. Asa mi s-au adunat toate. In plus serviciul este naspa, asa ca ....cu Dumnezeu inainte.
Doamne-ajuta la tine sa fie bine. Cand te intorci acasa? Pupici. 
samira azi vei fi acasa? cred ca d-abia astepti. Ai grija de tine. Pupici 
Si nu in ultimul rand,
tuturor sarbatoritilor de azi. Pupici 
Dumnezeu este alaturi de noi 
samira33 spune:
buna dimi ![]()
goggy...ma bucur ca ati ajuns bine...eram sigura ca e marfa camera.
vezi ca mall-u' ala e lipit de hotel
...l-am "filmat" si eu.
hai ca abia astept sa vad ce faci maine la eco.
altfel,cum esti???...te simti bine???
la ora 11 plec acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mirela...pe mine sa ma treci pe lista de invitati la botez de acum 
va pup...ma apuc sa-mi strang bagajele,sa ma imbrac etc etc.
ne auzim mai tarzior