FIV in Ungaria 70
Raspunsuri - Pagina 9
mirela2 spune:
3 am vrut de la prima intrevedere si az am dat cu subsemnatul pt cei trei pui.
stiti voi vb aia "atentie ce-ti doresti!"
surprinzatorm embrionul de ieri ce era cotat ca fiind de-o calitate mai proasta, azi era morula.![]()
samira......aoleu mama, 4000 lei e jaf la drumull mare. bine ca esti bine.
tannoo, samira a fost la medlife.
m-am plicti in pat de numa......
de Craciun vom fi 2 in 1!
KITTA spune:
Fetelor, sa vedeti ce mi s-a intamplat astazi, dar sa nu ziceti ca am innebunit: cand faceam si eu ceva de mancare ca o sotie oficiala gospodina ce sunt si taiam un cartof, cand l-am taiat pe din doua a iesit o cruce care este ca si cum ar fi sculptata nu este neagra ca atunci cand e cartoful gaunos. E pur si simplu gol acolo. A ramas partea mai mare intr-o jumatate si una mai mica in alta jumatate. Am ramas consternata ca eram singura acasa. Voi ce credeti de asta?
Sophiene-am facut rezervare la Helios Panzio, cam pe acolo au stat majoritatea FIV-oaselor de Budapesta. Poate ma mai prinzi acolo!
samira33 spune:
tanno...asa este,cum zice mirela...clinica este Medlife...tot aici am avut proasta inspiratie sa fac si fertilizarea ![]()
mirela...sora mea de stat in pat...si eu m-am plicitisit de moarte
da' cand vine sotioru' la mine nu mi se mai pare asa de nashpa...acu' el se uita la meci...si eu butonez...si-mi imaginez ca suntem acasa 
oare pe unde o fi goggy???o fi ajuns???
hai soro ca sunt tare curioasa sa-mi spui cum e camera 
mirela2 spune:
samira tare rau sa stai asa in pat fara sa te misti.
dar trebuie, miercuri venim in tara. gata concediul.
alinamolnar spune:
Samira ma bucur ca ai revenit cu aceeasi atitudine pozitiva. Refacere grabnica si sa revii cat mai repede pt. FIV.

Mirela felicitari, sa fie lipiciosi si sa se lase cu 

. Ajuta DD
.
Kitta poate se intampla o minune pana la urma. DD asculta rugaciunile
.
Goggy multa bafta si te asteptam cu vesti bune.
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinamolnar Samira ma bucur ca ai revenit cu aceeasi atitudine pozitiva. Refacere grabnica si sa revii cat mai repede pt. FIV. ![]() ![]() ![]() Mirela felicitari, sa fie lipiciosi si sa se lase cu ![]() ![]() . Ajuta DD .Kitta poate se intampla o minune pana la urma. DD asculta rugaciunile . Goggy multa bafta si te asteptam cu vesti bune. ![]() |
sa dea DD, pupici
KITTA spune:
Bey, Catalinounde ascunsesi capitolul ala cu medicamente donate/vandute ca nu l-am gasit nici eu?
ALRAK spune:
Mirela felicitari pentru puiuti 

.
Sa dea DD sa fie lipiciosi. Acum sa stai cumintica si atentie la drum miercuri, sa nu veniti cu viteza si sa ocoliti gropile.

Kitta si mie mi s-a intamplat asa ceva. Cred ca este un mesaj, acela de-a ne ruga mai mult. DD sa te ajute in tot ceea ce faci.

samira este normal sa fii revoltata, cum adica nu ai geam?!?!? si pe deasupra mai platesti si o caruta de bani. Offff
.
Important este ca te simti bine si ai un tonus super.
Mi-ar placea tare mult sa pot fi si eu atat de pozitiva. E bine, tine-o tot asa cu tonusul bun.

tuturor
Doamne Ajuta!
violeta70 spune:
Mirela
sa fie 

. Doamne-ajuta!

Samira mama la care Medlife esti "cazata"? ca nu este posibil asa ceva, si vorba fetelor: este bine de stiut ca sa ne ferim.
Fetelor nu am apucat sa-i scriu lui Zadori, asa ca maine o voi face. Mai am 5 pastile din prima folie.
Goggy probabil ai ajuns, asa ca Doamne-ajuta de acum inainte!
Va las acum si va doresc o saptamana frumoasa, cu numai vesti bune.
Pupici la toate fetele
Dumnezeu este alaturi de noi 
samira33 spune:
gogggyyy...unde esti fata???ai hotarat in ultimul moment s-o iei in genunchi spre Ungaria???sau ai ajuns si esti incantata de ce ai gasit pe acolo si uitasi de noi???![]()
Doamne am o pofta de dulce de simt ca lesin nu alta 

si am auzit-o eu pe mama cand i-a zis la telefon sotului meu sa cumpere si el neshte prajituri cand vine acasa 

dupa ce a plecat am scormonit in geanta in speranta ca gasesc vreo bombonica oricat de mica...pentru ca eu mai am prin genti asa ceva...da'
m-a apucat pe mine vrednicia saptamana trecuta si am facut curat in genti
...asa ca nimic.
da' maine pot sa si mor ca tot mananc praji sau ciocolata finetti la borcan.
fetelor da' nu stiu ce-i cu mine...ca in mod normal eu nu poftesc asa la dulce...acu' zici ca-s nebuna la cap.
poa' sa-mi spuna si mama doctorilor ca nu am voie zahar... eu maine mananc dulce...am zis!!!