oligoastenoteratozoospermie 4

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Salutare,

Va scrisesem aseara mai multe info legate de laptisorul de matca pur, dar vad ca nu a aparut mesajul.

Tannoo25, gasesti acest produs la oricare din plafarurile mari si nu numai. De ex.: in P-ta Amzei este un plafar mare (langa supermarket Nic), plafarul de pe straduta ce duce spre biserica Sf. Anton (zona Unirii).

Atentie !!! Acest produs trebuie tinut in frigider.

SUPER VESTE (cea cu adrianabuc)!!! Sa dea Dumnezeu sa auzim cat mai multe asemenea vesti!

Vulturica, stiu ca voi trebuia sa refaceti spermograma acum ceva vreme. Cand v-ati programat?

Oameni dragi, voi unde mai mergeti pentru spermograme? As vrea sa incercam si in alta parte. Pana acum am facut numai la Matei.

Astept MINUNEA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

va asteptam la umanitare pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1

SA O SALVAM PE ALINA
CITITI NU IGNORATI
SI DONATI DACA PUTETI
MULTUMIM

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

AVEM PAYPAL

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Zuzet, sa nu faci spermograma la Synevo, nu este detaliat, adica nu vei stii mobilitatea la a,b,c si d, ci doar per total si poate toate au fost lente.

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Salut.

Intru si eu scurt la voi pe topic, sa va spun ca sotul meu de la 2 mil de spermatozoizi la inceputul lui Octombrie, a ajuns la 11 mil la inceputul lui Noiembrie. Are in continuare oligo-astenozoospermie, dar totusi de la 2 mil la 11 mil e o diferenta.
Nu stiu sigur cum s-a intamplat minunea; nu stiu daca doar o luna de tratament cu Profertil a putut sa imbunatateasca intr-atat spermograma lui; probabil ca si schimbarea stilului de viata a avut importanta.

Din Mai pana in Iulie inclusiv, a facut un tratament cu BU, Napraznic, Laptisor de matca, Zinc, Seleniu si cate 2 sapt lunar Vit E forte...Degeaba...Eu una cred ca BU i-a facut mai mult rau decat bine...
In August si Septembrie nu a luat nimic, iar in Octombrie a luat cate 2 capsule de Profertil pe zi. A incercat sa aibe o viata mai ordonata, adica sa doarma si sa manance aproximativ la aceleasi ore, a eliminat complet Pepsi (asta era viciul lui), a mancat mai sanatos. Cu tigarile si alcool nu le-a avut niciodata, deci nu se punea problema sa renunte.
Atat spermograma din Octombrie cat si cea de acum cateva zile au fost facute in Austria, deci nu cred ca e o greseala de laborator la vreuna din ele.
In fine, am intrat doar sa va incurajez; totusi se poate intampla sa se si imbunatateasca spermograma.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Balanta salut si aici. Din pacate sunt fluctuatii. Eu nu mai cred nici in tratamente. Fluctuatiile la noi au fost in descrestere 14,5 apo 11 apoi 1,8 mil/ml si iar 3 mil/ml. Oare incepem iar sa crestem????? Cele mai multe au fost in februarie doar ca moilitatea si formele erau fff rele, apoi era doar putin restul era Ok. Insa ultimele doua era sub orice critica. Deci asta este. Insa cred ca cel mai mult conteaza alimentatia corespunzatoare pentru ca astfel organismul primeste si mai multe vitamine.

tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Salut.

Intru si eu scurt la voi pe topic, sa va spun ca sotul meu de la 2 mil de spermatozoizi la inceputul lui Octombrie, a ajuns la 11 mil la inceputul lui Noiembrie. Are in continuare oligo-astenozoospermie, dar totusi de la 2 mil la 11 mil e o diferenta.
Nu stiu sigur cum s-a intamplat minunea; nu stiu daca doar o luna de tratament cu Profertil a putut sa imbunatateasca intr-atat spermograma lui; probabil ca si schimbarea stilului de viata a avut importanta.

Din Mai pana in Iulie inclusiv, a facut un tratament cu BU, Napraznic, Laptisor de matca, Zinc, Seleniu si cate 2 sapt lunar Vit E forte...Degeaba...Eu una cred ca BU i-a facut mai mult rau decat bine...
In August si Septembrie nu a luat nimic, iar in Octombrie a luat cate 2 capsule de Profertil pe zi. A incercat sa aibe o viata mai ordonata, adica sa doarma si sa manance aproximativ la aceleasi ore, a eliminat complet Pepsi (asta era viciul lui), a mancat mai sanatos. Cu tigarile si alcool nu le-a avut niciodata, deci nu se punea problema sa renunte.
Atat spermograma din Octombrie cat si cea de acum cateva zile au fost facute in Austria, deci nu cred ca e o greseala de laborator la vreuna din ele.
In fine, am intrat doar sa va incurajez; totusi se poate intampla sa se si imbunatateasca spermograma.

balanta, sincer si la al meu s-a vazut imbunatatirea si sincer nu o pun doar pe seama tratamentului (napraznic, capsule de telina si spermotrend plus 10 zile de vit E si cetebe acum si inainte era permen, zinc acid folic). cred ca a facut mare diferenta si ca a lasat Pepsi!!! sincer! ok, si a rarit tigarile (chiar le-a lasat de 2 saptamani! spre bucuria mea). Dar pepsi in mod sigur a facut diferenta, a adus un plus!
Acum bea pepsi 1 data pe luna , chiar pe drumul lunar de la Cluj, dupa IA-uri

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

balanta, sincer si la al meu s-a vazut imbunatatirea si sincer nu o pun doar pe seama tratamentului (napraznic, capsule de telina si spermotrend plus 10 zile de vit E si cetebe acum si inainte era permen, zinc acid folic). cred ca a facut mare diferenta si ca a lasat Pepsi!!! sincer! ok, si a rarit tigarile (chiar le-a lasat de 2 saptamani! spre bucuria mea). Dar pepsi in mod sigur a facut diferenta, a adus un plus!
Acum bea pepsi 1 data pe luna , chiar pe drumul lunar de la Cluj, dupa IA-uri

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Aha, deci Pepsi asta chiar e dauanator . Gataaaa, nu mai e voie cu Pepsi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

evanescence, ma uit acum ... mercic

alla, stai linistita; fara stress

zuzet am sa incerc langa biserica Sf. Angton; e mai aproape de casa; mai pune mesajul cu info despre laptisor, daca poti

balanta, acolo e vorba despre niste fluctuatii; insa, nu cantitatea ( numarul ) este importanta, ci, calitatea ; si, orice tratament da roade in timp ... si asta poate fi o explicatie

fetelor, categoric pepsi, cola etc, nu au ce cauta in meniul nostru; oricum, nu sunt bune nici pentru cineva care e perfect sanatos ...

zuzet ... era sa uit ... eu pentru spermograma ma gandeam tot la matei; le face destul de detaliat; si, cred, nu la fel de mult ca la inceput, ca stie sa analizeze sperma ... dar, stii ca acum costul acolo este 200 lei, nu ?

tveety, vulturas

Mergi la inceput

Fetelor de cola ne-a spus si dna dr ca nu e bun. Ea ne-a dat un sirop pentru a intarii imunitatea organismului si pentru antioxidare. Siropul contine (va scriu denumirea lor prescurtata) Se, Mg, K, V, Mn, Fe, Co, Cu, Zn, Mo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tveety

Fetelor de cola ne-a spus si dna dr ca nu e bun. Ea ne-a dat un sirop pentru a intarii imunitatea organismului si pentru antioxidare. Siropul contine (va scriu denumirea lor prescurtata) Se, Mg, K, V, Mn, Fe, Co, Cu, Zn, Mo.

cele mai sigure sunt sucurile facute acasa; 100% natural ...

Mergi la inceput