oligoastenoteratozoospermie 4
Raspunsuri - Pagina 8
tannoo25 spune:
vulturico, am facut o mica pauza cu spermotrendul si naturistele; cateva zile sa ma mai "purific" ![]()
spermograma vreau sa o repet poate luna asta sau in decembrie 
vad eu ... sa vad ce zice si nevasta-mea 

ianna2002 spune:
Tanno, eu am vazut laptisor de matca pur la un targ de produse bio de la palatul Sutu, duminica, pe 1.11.
Nu stiam ca e cel mai bun, ca luam si noi.
Incearca pe la magazinele de produse apicole, cred ca e unul pe calea Mosilor, nu stiu sigur la ce numar.
trebuie sa mai fie si targuri de produse bio, doar sunt la moda, nu?!
ianna2002 spune:
De acord cu voi, nimeni nu si-a dorit sa capete diploma in infertilitate.
De aceea le doresc tuturor femeilor sa ramana insarcinate din prima!
evanescence spune:
http://www.mierealbine.ro/laptisordematca
tannoo uite sus un link cu un site foarte bun cu produse apicole,noi am comandat de acolo asta primavara si produsele sunt de foarte buna calitate,si pachetul a venit foarte bine ambalat si repede.Tu esti din BUC asa ca sigur o sa primesti produsele si mai repede.
Recomand site-ul e foarte ok.
La Sub.Oligoospermie am primit o veste minunata adrianabuc este din nou
a reusit natural....sa ii tinem pumnii ca de data asta sa fie totul bine pana la nastere

Vedeti totusi se mai intampla si minuni cu tot cu oats.....la adriana e deja a 2-a oara...mi-e imi da multa speranta cand aud de reusite.
Va tin pumnii tuturor sa se intample candva si la noi 
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
vulturas spune:
evanescence ce veste buna ne-ai dat!!!!!!!!! si mie imi mai ridica moralul vestile astea
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ianna2002 Tanno, eu am vazut laptisor de matca pur la un targ de produse bio de la palatul Sutu, duminica, pe 1.11. Nu stiam ca e cel mai bun, ca luam si noi. ![]() Incearca pe la magazinele de produse apicole, cred ca e unul pe calea Mosilor, nu stiu sigur la ce numar. trebuie sa mai fie si targuri de produse bio, doar sunt la moda, nu?! |
vazusem si eu tot la un targ, pe langa Casa Poporului ... dar nu am luat ...

pana una, alta, mai beau fiole
tannoo25 spune:
evanescence, astfel de vesti bucura pe orice de pe site-ul asta ...
intru acu' acolo sa o felicit ... 
auzi, dar tu ce mai faci ? ceva nou ? 
evanescence spune:
tannoo da chiar e socant...tot la protv ma uitam....
te-ai uitat pe site cu produse apicole? ce zici?
Noi ce sa facem,nimic doar
in perioada fertila si sotul bea cuminte BU,Napraznic capsule si Cetebe,vit.E 10/luna....si toooot asteptam sa se intample si la noi minunea.

Daca nu la anul vom vedea si noi cu programul asta FIV gratuit....daca prindem loc...
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya_I Buna, ce faceti? pe totiAlla, te asteptam cu vesti bune de la IA Optimista... pana la lacrimi |

adevarul e ca e tare grea asteptarea...
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009