oligoastenoteratozoospermie 4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

evanescence,multumesc pt. link!
zuzet, scoatem si noi laptisorul de matca din cutie! Eu i-am luat sotului meu fiole cu laptisor 275mg de la plafar(in conbinatie cu ginseng50mg).
Multumesc pt. informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

imi pare rau ca am avut ocazia sa cumpar laptisor de matca natural si nu am facut-o ; eu beau niste fiole ...

zuzet, bine ca esti ok; cum zice si vulturas, totul se rezolva, incet, incet ... mi-aduc aminte ca ziceai ceva de un varicocel, candva ... chestia cu exercitiile nu o stiam, dar e bine de retinut ...

vulturas, daca combini tu toate naturistele alea, are ceva ? adk, cate una din fiecare; bine, napraznic, cate 6/zi ...

va , fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Salutare,

In ceea ce priveste laptisorul, m-am tot interesat si am vb. cu mai multi medici. Toti imi ziceau ca daca nu iei pur, restul sunt bani aruncati pe fereastra, concentratia fiind prea mica ca sa schimbe ceva. Eu am facut o socoteala si decat sa iei mai multe fiole cu concentratii mai mici, e mai rentabil sa-l iei pe cel pur. Asa ca...daca ma intrebati pe mine, eu zic ca daca va permiteti, mergeti pe cel pur. 1gr pe zi este recomandarea.

Vulturas...eu as alege varianta 2.

Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

buna seara

tanno nu pot sa i le dau pe toate...spermotrendul are o gramada de chestii in el si nu pot sa il dau si cu omega3...insa napraznicul de la dacia plant poate fi luat si 3 pe zi...e mult mai puternic

zuzet mersi pt sfat...mai ramane sa vad rezultatul la spermograma dupa spermotrend si atunci ma decid

Mergi la inceput

hello,

zuzet, de unde sa iau si eu natural ?

vulturico, am zis asa ... tu stii mai bine ;

incet, incet, voi, fetele, deveniti as in domeniul infertilitatii masculine ... desi, cred ca ati fi preferat sa nu acumulati atatea cunostinte in domeniul asta ; dar, stiti vorba aia "un om informat e un om puternic"

tveety, esti bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Tannoo ma prezint la raport!
Sunt bine. Am luat decizia sa amanam FIV pana la sf de ianuarie sau feruarie. Al meu e fff ocupat. Saptamana trecuta a fost plecat 4 zile, azi iar a plecat pt. 2 zile asa ca ar fi prea aglomerat sa-l duc si la Szeged.

Eu am renuntat la orice fel de tratamente la al meu, a fost dezamagit de ultima spermograma si nici siropul dat de dna dr nu mai ia

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

hello,

zuzet, de unde sa iau si eu natural ?

vulturico, am zis asa ... tu stii mai bine ;

incet, incet, voi, fetele, deveniti as in domeniul infertilitatii masculine ... desi, cred ca ati fi preferat sa nu acumulati atatea cunostinte in domeniul asta ; dar, stiti vorba aia "un om informat e un om puternic"

tveety, esti bine ?

neata
eu a-si fi fost fericita sa fiu informata doar despre cum sa cresc un bb...nu cum sa il fac
tu ce tratament mai iei acum? cand mai repeti spermograma?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tveety

Sunt bine. Am luat decizia sa amanam FIV pana la sf de ianuarie sau feruarie. Al meu e fff ocupat. Saptamana trecuta a fost plecat 4 zile, azi iar a plecat pt. 2 zile asa ca ar fi prea aglomerat sa-l duc si la Szeged.

Eu am renuntat la orice fel de tratamente la al meu, a fost dezamagit de ultima spermograma si nici siropul dat de dna dr nu mai ia

neata tveety

eu zic sa il lasi un pic in pace cu tratamentul...ca asa facea si al meu...si acum mi-a spus singur sa il programez la spermograma si sa caut tratament....cu toate ca ma ia groaza sa iasa mai naspa spermograma ca s-ar putea sa se suceasca....chiar aseara ii ziceam ca daca vrea amanam tratamentul pana la anul ca sa mai peticim buzunarul...ca s-a rupt rau de tot....si a zis ca vedem dupa rezultat...sper sa iasa mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna, ce faceti? pe toti

Alla, te asteptam cu vesti bune de la IA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tveety

te sustin in decizia de a nu grabi lucrurile, cai, "graba strica treaba"

Mergi la inceput