oligoastenoteratozoospermie 4
Raspunsuri - Pagina 6
tannoo25 spune:
zuzet ... a trecut ceva vreme de cand nu ai mai venit pe la noi ...
cum a iesit ultima spermograma fata de celelalte ?
nu ai gasit job nici acum ??? ... cam nasol, nu ? 
ce naturiste mai ia sotzul tau in afara de laptisor de matca ?
ianna2002 spune:
Tannoo, eu luna trecuta am facut si progesteronul in ziua 21 si se verifica cresterea de temperatura postovulatorie cu cresterea progesteonului.
Ce fabricatie este termometrul tau?
Poate imi iau si eu altul.
ianna2002 spune:
Am citit tot in articolul din Dilema ca ar fi pe site o petitie pentru o lege referitoare la problema infertilitatii de cuplu.
Eu nu stiam de ea, ca as fi subscris.
Stiti voi care este link-ul?
evanescence spune:
ianna
uite petitia mai jos.
http://www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
evanescence spune:
scuze ca am lungit asa pagina cu linkul.....

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
vulturas spune:
buna ziua
o duminica frumoasa va doresc...cu toate ca e frig de crapa pietrele
tanno ai dreptate...10.11. ora 13....sunt si eu mica si blonda ![]()
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vulturas buna ziua o duminica frumoasa va doresc...cu toate ca e frig de crapa pietrele tanno ai dreptate...10.11. ora 13....sunt si eu mica si blonda "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
esti o blonda luptatoare
iar mie, oricum imi plac blondele
Zuzet spune:
Salutare tuturor si...sa aveti o saptamana productiva,
Ianna2002, laptisorul de matca este FOARTE bun pentru problema sotilor nostri. Medicul i-a recomandat sa ia un gram pe zi. Noi nu prea ne-am tinut de el pentru ca este foarte scump si in perioada asta nu stam deloc bine cu finantele. Eu am tot studiat despre laptisor de matca si se pare ca cel mai bun este laptisorul de matca pur (chiar asa se numeste). Asa cum va spuneam, este cam scump...80 ron (25 gr). Pastilele sunt cam apa de ploaie. Vom incerca sa ne tinem cat putem de mult de laptisorul asta...
Tannoo, nu am mai facut nicio spermograma din septembrie. Mergem pe tratament in continuare si cred ca mai facem una in decembrie. Oricum, medicul ne asteapta peste 3 luni cu o noua spermograma sa vedem ce schimbari intervin.
Pe langa laptisorul de matca, ia niste amestecuri de plante ayurvedice, polen, napraznic (4 tablete pe zi), BU (am trecut pe tablete acum pentru ca nu mai suporta tinctura), o tinctura produsa de ei, iar acum, mai nou, i-a spus ca in fiecare seara sa introduca supozitoare cu carpicon "s" (dar inca nu l-am convins sa o faca)si sa faca exercitii de strangere si eliberare a muschilor anusului. Supozitoarele sunt antiinflamatoare iar exercitiile sunt bune pentru activarea circulatiei in zona. Lui ii descoperise un mic varicel (prea mic pentru a fi operat) si propabil din acest motiv i-a dat.
De asemenea ne-a recomandat sa facem acupunctura si reflexo, cel putin 3 luni. Daca nu putem ambele, macar reflexo. Dar ar trebui sa ma angajez ca sa putem face atatea.
In rest, eu merg foarte bine cu tratamentul meu naturist. Ovulez cum nu se poate mai bine. Totul e in parametrii normali. Probabil ca la inceputul anului viitor refac analizele hormonale, sa vad daca sunt modificari.
Cum spuneam...astept MINUNEA!
vulturas spune:
bunaaaa
o sa ziceti ca am innebunit dar numai la scheme de tratament ma gandesc...cum o fi mai bine?
1.spermotrend
napraznic
cetebe
sau
2.multi maca
napraznic
cetebe
omega3 de la doppel hertz
tanno pup si eu baiatul luptator si pup si sotia luptatoare
zuzet e bine ca tu esti ok...macar o prb e rezolvata...usor usor o sa se rezolve si prb sotului