oligoastenoteratozoospermie 4

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Si Duminica placuta!
La plimbare cu voi, ca-i vreme frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

s-a innorat acum ...
ati dat ceasul inapoi cu o ora ?
eu am terminat primul tub de spermotrend; nu stiu ce sa fac, sa mai iau sau nu ... ar mai fi 45 dez zile ... nu stiu ...
mai avem analize de facut si cred ca le vom termina pe la mijlocul lui noiembrie; mai are nevasta-mea Papanicolaou si a ales sa il faca pana in urmatoarea perioada de ovulatie, dar nu inainte de cm-ul asta; si tre' sa repete cateva in ziua 2 sau 3 a cm;
asa ca nu stiu cand vom ajunge la szeged; nici nu ne grabim, ca unde am stat atat si am pierdut timpul cu tutunaru, mai putem astepta; nu cred ca e momentul sa il presam pe zadori; mai e putin si vine sfarsitul anului si asta nu e o chestie care se face "pe fuga";
deci, vom avea rezultatele la analize, le vom traduce si i le vom trimite ... cam asa am gandit pana acum ...
voi ce ziceti ?
alla, unde faci IA ? Doamne Ajuta sa fie cu ochisori
ianna, poate, poate va fi si scapam de mersul la unguri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Tannoo daca tot ai inceput Spermotrendul eu zic sa continui 3 luni poate poate nu mai trebuie sa mergeti la Zadori Iar despre analize mi-a scris nevasta ta desi nu prea eram pe net. Ma bucur pt voi nu va pripiti am vazut ca ati fost testati amanuntit ff bine. Daca nu vom incepe si noi in noimerie nici eu nu vreau sa ne grabim in decemrie. Macar pot sta linistita de sarbatori, ma relaxez, ma duc la ai mei, poate iar un revelion la Debrecen cu 2-3 zile de wellness doar noi doi. A fost super anul trecut, am chefuit cu zecii de necunoscuti impreuna si al meu a fost ff incantat, pt ca spune el, eram tare relaxata, nu eram complexata ce fac, ce face el, ce vb si nu vroiam sa par perfecta in fata altora, ci eram doar eu cum ma stie el, pt ca nu ne stia nimeni

Fetelor Vulturas chiar ca ai disparut iar.
Alla bafta sa ne tii la curent

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

tannoo.....dr Zadori nu prescrie spermotred.......nu merge pe din astea, al meu cand a luat nu i-a mers.

asa ca dr i-a dat ginseng, vit c, vit e, magne B6. acum tu faci cum crezi.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

tannoo.....dr Zadori nu prescrie spermotred.......nu merge pe din astea, al meu cand a luat nu i-a mers.

asa ca dr i-a dat ginseng, vit c, vit e, magne B6. acum tu faci cum crezi.

de Craciun vom fi 2 in 1!

si ce i-a prescris zadori cum l-a ajutat ?
mie nu mi le-a dat zadori; nu am spus asta ...

Mergi la inceput

tveety, daca as face o spermograma, acum, dupa doar 45 de zile de spermotrend o fi bine ? nu cred sa se vada ceva "imbunatatiri" asa repede ... nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Tannoo, nu cred ca ai obtine cine stie ce rezultat. Daca nu poti de curiozitate si crezi ca ai peste 2 milioane/ml poti incerca la Synervo este 50 lei o spermograma, nu e asa de scumpa, nici detaliata dar macar stii numarul, motilitatea si forma lor. Insa si tu stii ca rezultatele se vad dupa 3 luni .... chiar 4 au scris fetele nu de mult. Rabdare si va rasari soarele si pe strada noastra

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

tannoo, tot la cluj facem si IA 3. oricare ar fi rezultatul, va fi ultima incercare la cluj. daca iese ne mandrim, daca nu iesem, trecem granita... din nou
tveety pup fata. multumesc pt gandul bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Tanno, si eu zic sa continui cu Spermotrend. Sotului meu i s-a inbunatatit spermograma dupa 3 luni de la 2% forme normale la 40%, in conditiile in care ultima a fost facuta la medsana( unde nu prea sunt profesionisti in asemenea analize). Am trecut acum de la OATS la OAS, speram noi sa fie si stabil rezultatul.
Hai succes, nu disperati! Credeti in minuni, pentru ca se intampla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

buna seara

merit o sucitoare pe carca....fac ce fac si dispar....tanno nu am primit nimic pe mess de la sotia ta....intru rar pt ca la serv sunt prb cu netul...si acasa daca e sotul evit sa mai intru....

noutati nu am...incepusera ceva simptome care pareau bunicele dar mi-am facut sperante aiurea asa ca declar azi ziua 1...

alla bafta multa....sa fie nr 3 cel cu noroc

tanno ia spermotrend in continuare si lasa spermograma...acum iti zic eu sa ai rabdare....sotul nu a repetat-o nici acum pt ca am decis sa va ascult sfatul si sa o refaca dupa 4 luni si v-am zis ca si racise...acum ia doar cetebe.....o sa vedem dupa urm spermograma ce o sa facem

tveety

multa bafta!!!!

Mergi la inceput