oligoastenoteratozoospermie 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

tannoo25 nu stiu nici cat nici unde pleaca zadori. Am auzit ca pleca pe saptamana viitoare, alte detalii nu le cunosc, oricum pe perioada scurta.

imi pare rau

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

tannoo25 nu stiu nici cat nici unde pleaca zadori. Am auzit ca pleca pe saptamana viitoare, alte detalii nu le cunosc, oricum pe perioada scurta.

imi pare rau

de Craciun vom fi 2 in 1!

multumesc pentru raspuns
iti urez bafta maxima la ce vrei sa faci ; sa se lase cu
nu are de ce sa iti para rau; mai sunt zile
revino cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Sabrinela, se intampla destul de frecvent sa apara celule inflamatorii pe pap, nu e ingrijorator, dar ar trebui sa faci si o secretie vaginala, ca sa afli cauza inflamatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Ceau revin la Papanicolau, interpretare nu stiu. Insa eu m-am dus la o clinica particluara unde are program ginecologul meu. Mi-a recoltat, mi-a dat lama sa-o duc la parter la laborator, am asteptat nici 5 minute si mi-au dat rezultatul. Cunosc o fosta asistenta de acolo, care m-a linistit ca dna de la laborator e ff buna si citeste bine aceste analize. Deci daca va duceti la particular puteti avea si in aceeasi zi rezultatul. Pe foaia mea rezultatul e scris urat, deci doar banuiesc ce scrie, dar medicul meu a spus ca totul este ok si nu-mi trebuie tratament
Dar secretie vaginala nu fac acolo si nu am facut deci poate asta dureaza.

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Multumesc pt.raspuns,m-am mai linistit.Mi-am facut si cultura secretie col uterin si rez.a fost;Pe mediile insamantate nu s-a dezvoltat flora patogena.Pe mediul Sabouraud nu s-au izolat colonii de candida spp.

Mergi la inceput

tveety, vezi ca ti-a scris nevasta-mea ceva despre analizele ei pe mess
weekend placut cu familia !
vulturas, tu ce mai faci ? vreo veste, ceva ?

Mergi la inceput

fetelor ...
in ultimul timp m-ati cam "parasit"
am fost mereu singurel, aici, pe forum ...
si nici de scris nu ati mai scris nimic ...
se intampla ceva cu voi ?
hai, veniti cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

fetelor ...
in ultimul timp m-ati cam "parasit"
am fost mereu singurel, aici, pe forum ...
si nici de scris nu ati mai scris nimic ...
se intampla ceva cu voi ?
hai, veniti cu vesti bune

facem tot posibilul sa venim cu vesti bune.
la noi nimic nou sub soare... am inceput stimularea pt IA3, a 3-a luna consecutiv, a 5-a luna de stimulare din anul asta...
de miercuri incep monitorizarea. cu ocazia asta o sa recoltez si eu pt un papanicolau ca ultimul l-am facut in februarie.
astept rezultatele de la profilul de trombofilie si speram sa fie totul ok.
voi? pe cand mergeti la szeged?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Tanoo, nici la noi nimic nou, doar am inceput tratamentul cu stemxcell de care ti-am povestit, probabil 4 luni de-acum incolo, si-apoi ne pregatim de Budapesta. Asta daca nu se intampla nimic nou pana atunci.
Nu te speria, nu sunteti singuri!
Hai, bafta!

Mergi la inceput