oligoastenoteratozoospermie 4
fetelor, va invit la un nou capitol plin de II liniutze si multi si buni
Raspunsuri
tannoo25 spune:
vulturico, sa faci fatza cu brio la serviciu 
licorice, da-ne si alte date de pe spermograma de la genesys;
tveety, o sa vorbesti cu nevasta-mea pe mess despre rezultatele la analize 

tannoo25 spune:
mai vulturas, si noi am obosit 
analizele ... pana acum am aflat rezultatul doar la una din cele peste 30 cate avem de facut; ma rog, eu mai putine ![]()
lasati-ma sa aflu unde ne situam cu toate si am sa va informez
; ok ?

sabrinela spune:
Buna seara!tannoo25,vulturas , daca mai stiti urma sa mai faca sotul o spermograma si azi am luat rezultatul(la o luna de la cea dezastruasa 4%mobilitate)volum=5%,timp de fluidificare completa= 30 min,ph=7,5,nr.sprermatozoizi=80 mil.,spermatozoizi cu mobilitate normala 80%,sper.cu aspect normal=75%,leucocite-frecvente,spermatocite-frecvente,la 24 ore de la emisie 1-2%dintre spermatozoizi sunt inca mobili.Comentarii finale -stare corespunzatoare.Deci voi ce ziceti sa fie oare imbunatatirea asta datorita capsulelor de napraznic si tinctura de sculatoare(asa se numeste)sau la giulesti nu fac spermogramele bine?sau ar mai fi o varianta ,sotul meu a luat pastile de slabit si este posibil atunci sa-l fi afectat,in sfarsit,nu stiu care este cauza, dar eu sunt super fericita la un asa rezultat.Analiza am facut-o la sanador si rez. l-am primit la 2 zile de la recoltare(recoltarea a fost facuta acolo).
tannoo25 spune:
sabrinela, cu pastilele de slabit am avut si eu probleme; influenteaza mult sperma astfel de pilule;
din cate am auzit, caci nu stiu sigur, la giulesti nu prea sunt de luat in serios spermogramele 
rezultatul de acum arata destul de bine 
nu cred sa fie de la napraznic, ca astea isi cam fac efectul in 3 luni de tratament;
pentru siguranta voastra, repetati spermograma cam pe saptamana viitoare ...
oricum, eu zic ca e de bine 
tannoo25 spune:
fetelor, imi puteti spune ceva ? ...
nevasta-mea tre' sa faca Papanicolaou; nu stie sigur, se face intr-o anumita zi a/de la cm ? daca da, a cata zi ?
mercic
si 
ianna2002 spune:
Tanoo, din cate stiu eu nu trebuie facuta intr-o zi anume, ar fi preferabil insa in a doua parte a ciclului.
Rabdare, veti fi rasplatiti la sfarsit
, merita, nu?!
Hai,succes si fruntea sus!
Mona40 spune:
Tannoo,
Pap nu are o anumita data cand trebuie facuta...
La mine mi-a recomandat la cateva zile dupa CM...
Dar inca odata...nu are legatura cu hormonii.. deci e ok oricand...
Bafta
Mona
:)
tannoo25 spune:
ianna, mona ... multumesc pentru detalii
;
o sa mai asteptam o perioada, caci se apropie un nou cm;
auziti, dar rezultatul iese relativ repede ?

sabrinela spune:
tannoo25,eu tocmai am luat rez. la papanicolau si la-m facut in z24 a cm,pe 09.10,deci dureaza cam 10 zile lucratoare.stie cineva daca este ingrijorator rez. la papanicolau;satisfacator pentru evaluare,celule endocervicale -prezente,modificari celulare reactive asociate cu inflamatie.