oligoastenoteratozoospermie 4
Raspunsuri - Pagina 4
tannoo25 spune:
off, nu s-ar vedea nimic, nimic modificari dupa 45 de zile cu spermotrend si naturistelea alea "recomandate"de nevasta-mea, tveety ?
alla, succes de data asta si sa iasa cu
; pe cand IA ?
vulturas, unde tot dispari atat de des ?
; la mine e vb de ceva curiozitate, ca de asteptat, pot astepta ... unde am stat atat, mai pot sta vreo 2-3 luni
; rezultatul final conteaza 
as merge tot pe mana dr matei ptentru interpretarea unei spermograme; cred ca le face destul de atenta si detaliat, chiar daca injectiile pe care mi le-a recomandat nu au avut saltul mult asteptat de mine ... nu stiu, mai stau putin ...
e tare grea asteptarea asta
si atat de grele incercarile astea la care ne supune viata 
cum zice ianna, poate se va intampla minunea pe care noi toti o asteptam
...
ianna2002 spune:
Mai dragilor, nu-i asa ca tot asteptand
, trece viata pe langa noi?!
Mai uitati un pic de target-ul asta care pare atat de intangibil in momentul asta si amintiti-va sa traiti! Toata suferinta asta are ea un rost, poate sa ne mai inteleptim un pic!![]()
Nu vreau sa fac pe filozoful, eu cand sunt deprimata nu apar pe aici, si nici nu mai imi arde de filozofii, dar hai sa ne amintim un pic si de viata noastra! Suntem tineri o singura data!
Iertati-ma daca v-am plictisit sau vi se pare ca nu rezonez corespunzator, dar am o pofta de viata nebuna!
ianna2002 spune:
Cred ca se descarca pe undeva, prin organismul meu endorfinele fericirii.
Poate va molipsesc!![]()
tveety spune:
Iannaa sunt de aceeasi parere. In lupta de a avea BB am uitat si noi sa ne traim viata. Totul se focaliza in jurul ciclului meu, char vizitele la ai mei erau amanate in timpul ovulatiei sau daca eram la ei eram atat de stresata 
Vulturas lasa fata ca totul se va rezolva si va fi bine 

Tannoo rabdare sunt convinsa ca veti vedea imbunatatiri. Daca ai fost intr-o perioada cand era mai bine poate atunci esti cel mai fertil. Stii si la voi sunt perioade mai bune mai slabe.
La noi in Ungaria a iesti 3 mil/ml si ori mobilitatea ori forma lor 34% (nu am inteles exact ce a balbait doctorita). Este putin dar mai bun ca in septembrie unde era 1,8 mil/ml. Chiar sunt curioasa ce va produce in februarie, cand anul trecut a avut 14,5 mil/ml.
Nu am ajuns ff increzatoare acasa si nu stiu inca daca sarim in primul FIV in noiembrie sau asteptam pana in februarie, pentru ca nu am primit destule explicatii despre tratament si procedura.
Vom decide saptamana viitoare cum facem mai departe. Insa poate amanam pana in februarie FIV-ul si atunci vom lasa si noi totul la o parte si ne vom dedica sarbatorilor de iarna si vom petrece amandoi fara sa ne gandim la 
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
ianna2002 spune:
Am reusit sa sparg doua termometre cu mercur intr-o singura luna
si am inteles ca nu se mai fabrica.
Asa ca mi-am luat unul digital, facut in China, dar care nu atinge 37 de grade. Cu el temperatura axilara ajunge pana in 36.
Aveti idee daca sunt bune termometrele astea?
Pe prospect scrie ca, daca sunt probleme in masurarea temp., ar trebui recalibrate. De catre cine?!
ianna2002 spune:
Si nu uitati:
Pentru fiecare problema exista o rezolvare.
Trebuie doar un pic de rabdare.![]()
Acum incep si ploile, vreme prielnica pentru iubit
.
Hai, va 
sabrinela spune:
Azi am fost la dr.si iar dezamagire;ovulasem pe partea dreapta unde nu am trompa si pe stanga s-a format ff.putin lichid ,la doua luni de la oeratie sa fac hidrosalpinx?iar eu inainte de laparo nu aveam
voi incerca o inseminare artificiala luna viitoare si mi-a dat sa fac puregon din a 3z a cm,a facut cineva stimulare cu puregon?am inteles ca este cam scump.Stiti ca din 2010 se v-a face un fiv gratis?bineinteles ca v-a fi o comisie care aproba cine face si cine nu,nici ei nu stiu prea multe(dr.giulesti).
tveety spune:
Intreaba pe forumuri de inseminare sau FIV de tratament eu nu stiu.....bafta
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png