oligoastenoteratozoospermie 4
Raspunsuri - Pagina 19
vulturas spune:
buna seara
3 zile lipseste si omul si voi scrieti 7 pagini???![]()
zuzet noi maine suntem programati la spermograma la Moisa...chiar daca sunt pareri proaste despre ea, eu una sunt extrem de multumita de aparatul ei de numarat gigei
si de ea ca doc....e foarte deschisa...vb la subiect...nu o da de gard....spune in fata ce are de spus...nu se ascunde dupa deget...unele pers. sunt mai sensibile si nu accepta "duritatea" ei, insa eu de cineva care sa ma zgaltie putin am nevoie
tanno baftaaaa multa!!!!!!!!! 
alla mai e un pic pana duminica
tannoo25 spune:
maya, maine am sa vb cu fata pe care o investigheaza dr Cocei acum, vad daca are un numar de telefon si iti spun, sigur;
auzi, pana acum, ca nu mai retin exact, la voi se poate si pe cale naturala ? sau IA-urile vi le-a recomandat un doctor ?
vulturas, bine ai revenit 
si bafta maxima maine sotzului la speromgrama 
tveety, 
toate fetele 
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 maya, maine am sa vb cu fata pe care o investigheaza dr Cocei acum, vad daca are un numar de telefon si iti spun, sigur; auzi, pana acum, ca nu mai retin exact, la voi se poate si pe cale naturala ? sau IA-urile vi le-a recomandat un doctor ? vulturas, bine ai revenit ![]() si bafta maxima maine sotzului la speromgrama ![]() tveety, ![]() toate fetele ![]() |
multumim mult tanno....mie la munca mi-au restrictionat accesul la despre copii
si pe weekend am fost cu sotul la un film, un biliard...am avut si musafiri si nu am putut sa mai intru....te asteptam cu vesti super bune samabata

tannoo25 spune:
duminica vin cu vesti, vulturico 
sper sa fie bune ! nevasta-mea are emotzii ![]()
cum, ti-au restrictionat accesul doar la site-ul asta ? daca toata ziua erai prezenta aici
... ti s-a simtit lipsa de activitate
![]()
vulturas spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 duminica vin cu vesti, vulturico ![]() sper sa fie bune ! nevasta-mea are emotzii cum, ti-au restrictionat accesul doar la site-ul asta ? daca toata ziua erai prezenta aici |
da mai au bagat filtre

atunci te asteptam duminica dar cu vesti extraordinare

tannoo25 spune:
rocsana, ti-am "pierdut" putin firul istorisirii aici, pe forum; insa am vazut la celalalt subiect unde postezi, pacientele lui tutunaru, ca faci gonal f ... pentru ce e tratamentul asta hormonal ? de ce ti l-a recomandat ?
evanescence spune:
maya 
da eu ziceam de Giulesti....dar ce sa fac daca sunt asa departe,poate ca acolo ne era norocul,faceam si eu calcule,cu banii pe care i-am dat la Sibiu pe 1 IA faceam 5 la Giulesti,normal ca sansele erau mai mari....
dar uite cum zici si tu,din pacate nimeni nu ne poate garanta ca iese din prima sau a 2-a...asta-i necazul,ca martor mi-e D-zeu...daca as stii ca la Fiv am reusi as fii in stare de orice sa fac banii necesari.
Dar sa nu ne pierdem optimismul,sigur vom reusi si noi candva sa ne indeplinim visul si atunci o sa fim "Cei mai fericiti oameni de pe pamant" pt ca o sa stim sa pretuim mai mult ca altii darul de a avea 
va pup
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui evanescence maya ![]() Dar sa nu ne pierdem optimismul,sigur vom reusi si noi candva sa ne indeplinim visul si atunci o sa fim "Cei mai fericiti oameni de pe pamant" pt ca o sa stim sa pretuim mai mult ca altii darul de a avea ![]() va pup "Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune" |
sunt de acord cu tine
Maya_I spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 maya, maine am sa vb cu fata pe care o investigheaza dr Cocei acum, vad daca are un numar de telefon si iti spun, sigur; auzi, pana acum, ca nu mai retin exact, la voi se poate si pe cale naturala ? sau IA-urile vi le-a recomandat un doctor ? vulturas, bine ai revenit ![]() si bafta maxima maine sotzului la speromgrama ![]() tveety, ![]() toate fetele ![]() |
Tannoo, mercic,
. Am pus spermograma pe-aici si fetele care se pricep mi-au zis ca e foarte buna si ca avem mari sanse la sarcina naturala. Stai sa caut din nou rezultatele.
Volum: 3.3ml
Culoare:OPALESCENT
pH:7.5
Lichefiere:COMPLETA
Timp de lichefiere: =20min
Vascozitate:NORMALA
Concentratie: 10.400.000/ml
Motilitate:
A =30%
B =20%
C =10%
D =40%
Morfologie:
Forme normale: 98%
Forme anormale:2%
Leucocite: 1%
Spermatozoizi cu forme anormale :
->defecte ale capului: 2%
-> defecte ale gatului : -%
-> defecte ale cozii: -%
OLIGOSPERMIE
FSH 8.12 1.37 - 13.58 mUI/ml
Testosteron 4.43 1.66 - 8.77 ng/ml
LH 3.93 1.14 - 8.75 mUI/ml
Tu ce zici?
Maya_I spune:
| citat din mesajul lui evanescence maya ![]() da eu ziceam de Giulesti....dar ce sa fac daca sunt asa departe,poate ca acolo ne era norocul,faceam si eu calcule,cu banii pe care i-am dat la Sibiu pe 1 IA faceam 5 la Giulesti,normal ca sansele erau mai mari.... dar uite cum zici si tu,din pacate nimeni nu ne poate garanta ca iese din prima sau a 2-a...asta-i necazul,ca martor mi-e D-zeu...daca as stii ca la Fiv am reusi as fii in stare de orice sa fac banii necesari. Dar sa nu ne pierdem optimismul,sigur vom reusi si noi candva sa ne indeplinim visul si atunci o sa fim "Cei mai fericiti oameni de pe pamant" pt ca o sa stim sa pretuim mai mult ca altii darul de a avea ![]() va pup "Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune" |
Eva,
da, asa gandesc si eu. daca as avea banii nici nu m-as gandi, dar cum nu am o situatie financiara prea roza sunt obligata sa iau in calcul si posibilitatile mai ieftine si de-abia dupa epuizarea lor sa ma gandesc si la o investitie majora care probabil ar fi singura, caci sigur daca as fi nevoita sa apelez la FIV dupa ce l-as face pe primul (ar fi si ultimul, cred) in urmatorii ani as fi foarte ocupata sa platesc datoriile cauzate de acesta.