oligoastenoteratozoospermie 4

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Vulturas, , si eu m-am mirat de cat de harnici au fost, cat au scris. Of, ce nasol cu restrictionarea, dar bine ca n-ai avut probleme mai mari. sa stii ca DC-ul da dependenta, asa ca o pauza mica e bine-venita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

maya, A+B este 50%, insa este limita inferioara obligatorie pentru a obtine o sarcina naturala; cu toate astea, cu celelalte rezultate, si eu zic ca este posibil sa apara un pe cale naturala ; da-i ceva pentru mobilitate, caci 40% forme imobile e cam multicel

mai, maya, te-ai nimerit in situatia asta "roza" exact acu' cand nu era momentul;
tu si zuzet ...
decat sa faci IA-uri cu nemiluita, mai bine, vezi ce poti face ca sotzul sa ramana in aceeasi parametri; schimba-i alimentatia, ohihna, fara stress. plimbare pe jos; aduna banii si, daca nu vine natural, faci fiv; orice zi, luna care trece, poate insemna mai mult decat arata calendaristic ... si e pacat ...
asta zic eu ...
ia zi, vrei sa vb maine cu pacienta dr. Cocei pentru un numar telefon ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Maya, sigur ca spermograma sotului arata bine, nu disperati!
Rabdare si la treaba viitori mamici si tatici! Sigur ca o sa reusim si noi intr-o zi cu soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

fetelor, la mine, toate analizele pe care mi le-a trimis zadori, au iesit in parametrii normali

tveety, vulturico, vorbiti voi mai mult cu nevasta-mea pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

tannoo am sunat astazi la anuntul care-l gasisem cu puregon de 100ui la 155ron si erea farmacie,mi-a zis farmacista ca pot sa iau de 300ui si m-a intrebat la ce dr sunt i-am zis Dr Cezara Bucur si a zis ca dr colaboreaza cu farmacia lor,deci ne dau medicamente f scumpe sa vanda farmaciile,sau ma insel?asa ca daca dr iti da un tratament scump si la stat trebuie sa cheltui multi bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Maya, acum ca "ai cu ce".....la treaba si ai o luna sa ne dai vestea cea mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Seara buna tuturor,

Tannoo25....MULTA, MULTA BAFTA SAMBATA!!!! Sa va intoarceti de acolo cu multa incredere ca va fi bine. Ma bucur mult ca v-ati gasit "calea" din nou. Despre spermograma, pentru moment nu am aflat decat ca nu e bine sa fac la Synevo. Iti dau de veste cand aflu ceva...desi, din cate am inteles tu vei face spemograma sambata.

Vulturica... TI-AM REZERVAT NISTE PUMNI STRANSI PENTRU MAINE. Sa veniti cu vesti bune, sa mai cresteti SPERANTA la acest subiect.
Spermograma o faceti la Giulesti sau la cabinetul particular? Ce pret are spermograma?

Maya...intr-adevar spermograma e bunicica. Poti incerca sa mai inbunatatesti cu niste naturiste. Pentru IA, Alla spunea ca trebuie sa fie minim 10 mil. de gigei, asa ca poate este o idee sa incerci. Si eu ma gandesc sa incerc un IA la Giulesti la anul. Daca nu reusim sa imbunatatim spermograma, cred ca vom fi nevoiti sa facem IAD. Da-mi te rog de veste daca afli ceva legat de Giulesti. Am intrebat si eu la subiectul INSEMINARE, dar n-a raspuns nimeni. Maya, voi unde ati facut spermograma...cumva la Matei?

Dragilor, eu astazi m-am apucat de acupunctura. Am facut prima sedinta. Am fost un pic cam crispata...nu sunt obisnuita sa am 20 de ace in mine , dar a mers. Sper tare mult ca mi se vor regla hormonalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Tannoo,ma bucur ca ti-au iesit analizele bine!
La anu' veti avea deci vesti bune si speram ca nu numai voi.
Va tin pumnii stransi pentru sambata

Mergi la inceput

Buna, dragilor,

Stati cuminti caci spermograma a fost facuta la Medlife la inceputul lui septembrie, nu e noua. De atunci e pe tratament cu Multimaca, Napraznic, Omega 3. Deci are ceva mai mult de-o luna jumate de cand le ia. Prin ianuarie sau februarie (caci am inteles aici ca dupa cele 3 luni de tratament de-abia dupa vreo luna jumate e indicat sa faci spermograma ca sa vezi rezultatele tratamentului) o sa repete spermograma si o s-o faca la dr Matei, sa vedem ce zice si ea. cam asta e planul. Pana atunci sper ca voi sa aveti rezultate la IA-uri si FIV-uri, ca sa-mi dati si mie curaj.

Mergi la inceput

Tannoo, ce ma bucur, felicitari pt rezultatele bune,

Ianna, sigur vom reusi cu totii sa avem copilasi,

Vulturas, iti tinem galerie!!!!!

Mergi la inceput