oligoastenoteratozoospermie 4
Raspunsuri - Pagina 20
Maya_I spune:
Vulturas,
, si eu m-am mirat de cat de harnici au fost, cat au scris. Of, ce nasol cu restrictionarea, dar bine ca n-ai avut probleme mai mari. sa stii ca DC-ul da dependenta, asa ca o pauza mica e bine-venita.
tannoo25 spune:
maya, A+B este 50%, insa este limita inferioara obligatorie pentru a obtine o sarcina naturala; cu toate astea, cu celelalte rezultate, si eu zic ca este posibil sa apara un
pe cale naturala
; da-i ceva pentru mobilitate, caci 40% forme imobile e cam multicel 
mai, maya, te-ai nimerit in situatia asta "roza" exact acu' cand nu era momentul;
tu si zuzet ... 
decat sa faci IA-uri cu nemiluita, mai bine, vezi ce poti face ca sotzul sa ramana in aceeasi parametri; schimba-i alimentatia, ohihna, fara stress. plimbare pe jos; aduna banii si, daca nu vine natural, faci fiv; orice zi, luna care trece, poate insemna mai mult decat arata calendaristic ... si e pacat ...
asta zic eu ...
ia zi, vrei sa vb maine cu pacienta dr. Cocei pentru un numar telefon ?
ianna2002 spune:
Maya, sigur ca spermograma sotului arata bine, nu disperati!
Rabdare si la treaba viitori mamici si tatici! Sigur ca o sa reusim si noi intr-o zi cu soare!![]()
tannoo25 spune:
fetelor, la mine, toate analizele pe care mi le-a trimis zadori, au iesit in parametrii normali 
tveety, vulturico, vorbiti voi mai mult cu nevasta-mea pe mess 

sabrinela spune:
tannoo am sunat astazi la anuntul care-l gasisem cu puregon de 100ui la 155ron si erea farmacie,mi-a zis farmacista ca pot sa iau de 300ui si m-a intrebat la ce dr sunt i-am zis Dr Cezara Bucur si a zis ca dr colaboreaza cu farmacia lor,deci ne dau medicamente f scumpe sa vanda farmaciile,sau ma insel?asa ca daca dr iti da un tratament scump si la stat trebuie sa cheltui multi bani.
Zuzet spune:
Seara buna tuturor,
Tannoo25....MULTA, MULTA BAFTA SAMBATA!!!! Sa va intoarceti de acolo cu multa incredere ca va fi bine. Ma bucur mult ca v-ati gasit "calea" din nou. Despre spermograma, pentru moment nu am aflat decat ca nu e bine sa fac la Synevo. Iti dau de veste cand aflu ceva...desi, din cate am inteles tu vei face spemograma sambata.
Vulturica... TI-AM REZERVAT NISTE PUMNI STRANSI PENTRU MAINE
. Sa veniti cu vesti bune, sa mai cresteti SPERANTA la acest subiect
.
Spermograma o faceti la Giulesti sau la cabinetul particular? Ce pret are spermograma?
Maya...intr-adevar spermograma e bunicica. Poti incerca sa mai inbunatatesti cu niste naturiste. Pentru IA, Alla spunea ca trebuie sa fie minim 10 mil. de gigei, asa ca poate este o idee sa incerci. Si eu ma gandesc sa incerc un IA la Giulesti la anul. Daca nu reusim sa imbunatatim spermograma, cred ca vom fi nevoiti sa facem IAD. Da-mi te rog de veste daca afli ceva legat de Giulesti. Am intrebat si eu la subiectul INSEMINARE, dar n-a raspuns nimeni. Maya, voi unde ati facut spermograma...cumva la Matei?
Dragilor, eu astazi m-am apucat de acupunctura. Am facut prima sedinta. Am fost un pic cam crispata...nu sunt obisnuita sa am 20 de ace in mine
, dar a mers. Sper tare mult ca mi se vor regla hormonalele.
ianna2002 spune:
Tannoo,ma bucur ca ti-au iesit analizele bine!
La anu' veti avea deci vesti bune
si speram ca nu numai voi
.
Va tin pumnii stransi pentru sambata 
Maya_I spune:
Buna, dragilor, 
Stati cuminti caci spermograma a fost facuta la Medlife la inceputul lui septembrie, nu e noua. De atunci e pe tratament cu Multimaca, Napraznic, Omega 3. Deci are ceva mai mult de-o luna jumate de cand le ia. Prin ianuarie sau februarie (caci am inteles aici ca dupa cele 3 luni de tratament de-abia dupa vreo luna jumate e indicat sa faci spermograma ca sa vezi rezultatele tratamentului) o sa repete spermograma si o s-o faca la dr Matei, sa vedem ce zice si ea. cam asta e planul. Pana atunci sper ca voi sa aveti rezultate la IA-uri si FIV-uri, ca sa-mi dati si mie curaj. 
Maya_I spune:
Tannoo, ce ma bucur, felicitari pt rezultatele bune, 
Ianna, sigur vom reusi cu totii sa avem copilasi,
Vulturas, iti tinem galerie!!!!!