oligoastenoteratozoospermie 4
Raspunsuri - Pagina 18
21ali spune:
Nu Alla ,nimeni nu a zis nimic de fapt dr nici nu a cerut vreo anza hormonala a sotului ,cind am mers la cabinetul lui sotul avea pe anza 5 mil
si miscau ei cit de cit,apoi ia dat acest Undestor si greseala noastra a fost ca nu am cautat pe net si efectele secundare,sotul are anzele hormonale in parametrii norm si trebuia sa facem anal.cromozomiale cariotip ,microdiletii .Nu am facut un eco ptr a vedea daca are varicocel dar la anul speram sa o luam de la capat deocamdata ne informam.........o seara buna!
andrabirni spune:
Ali, poti sa-i dai ceva naturiste sotului, sa creasca mobilitatea gigeilor.Multimaca, omega3, complexuri de B-uri, etc.
csana spune:
21 ali, legat de undestor, stiu si eu ca are mai mult efecte negative, decat poztive, influenteaza testosteronul, dar , din ce imi aduc eu aminte explicatia dr matei a fost ceva de genul; CHIAR DC TESTOSTERONUL E MIC, SI UNDESTORUL CICA L-AR AJUTA, el lucreaza si la Fsh si-l inhiba. cand a inceput trat sotul avea Fsh 2.8, la final era 1
.nu-ti spun ca spermograma pe carea facut-o la dr moisa ii spunea ca nu are niciun
, iar dupa trat de 3 luni cu undestor si spermotrend care cred ca se bateau cap in cap, avea 1 
din care 50% forme anormale. s-au tavalit dr pe jos de ras la un asa rezultat.
Maya_I spune:
Buna, 
Mama, cat ati scris! Ati fost foarte harnicuti ieri. Multumesc tare mult pt pareri, 
Da, nu pot sa spun ca sunt ceas la cm, dar in general imi vine la 28-29 zile, deci cam in Z14 ovulez. E adevarat ca nu m-am monitorizat niciodata ecografic dar dupa TB si mucus (anul trecut am facut si teste de ovulatie si imi iesea z14) pot spune cu destula certitudine ca Z15 e cam tarziu.
Vreau sa-mi gasesc un medic bun la Giulesti si sa stiu sigur ca ma primeste si ca nu-mi spune ca e ocupat, cum mi s-a mai intamplat. Mi-e cam groaza de cozile interminabile de la acel spital, dar din pacate acolo preturile nu sunt asa mari. Din pacate, in aceasta perioada nu stam deloc bine cu banii si nu ne putem permite sa dam mii de euro pe tratamente si inseminari la clinici particulare... Poate doar daca facem imprumut la banca, ceea ce e foarte greu, caci nu rea vrem sa ne indatoram, mai ales ca eu am salariu destul de mic iar sotul lucreaza fara carte de munca, din pacate, caci multi profita de criza si dau si salariu mai mic si-si permit sa lucreze si la negru. Sotul mai ales este ingrozit sa nu ramana si fara serviciul ala pe timp de iarna... si mai vin si sarbatorile.... In fine, nu vreau sa ma plang, pur si simplu incerc sa gasesc o solutie sa avem si bebe dar fara sa fim nevoiti sa platim o avere pe care oricum nu o avem. Mai ales cum zice Tannoo, ca a cheltuit 90 milioane pe un tratament de 3 luni... deja cand aud simt ca ma desumflu. Si e doar un exemplu, sunt sigura ca se pot cheltui mult mai multi bani numai pe tratamente, fara sa mai punem costurile IA sau FIV-ului. Mi se pare atat de nedrept ca pentru unele cupluri a avea un copil e un mare lux, pe care unii pur si simplu nu si-l pot permite. De asta tot incerc sa vad, poate raman natural. Cel putin daca ultimile analize au fost corecte, se pare ca am avea sanse. Ard de nerabdare sa mai treaca 2 luni ca sa putem vedea rezultatele tratamentului de acum, sa vedem ce e de facut, daca vom avea imbunatatiri. Cam asta... voi ce ziceti, sunt prea visatoare sa-mi inchipui ca vom reusi? Ce parere aveti despre Giulesti? Ati merge vreodata acolo? Daca da, la cine?
Maya_I spune:
Tannoo, desi nu mai are rost probabil, pt ca sunt sigura ca ati hotarat sa mergeti sambata la Z, si eu zic la fel: Sa nu lipsiti! Hai, ca lucrurile incep sa se miste si in cazul vostru, va apropiati de linia de sosire... Muuuult succes!
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya_I Tannoo, desi nu mai are rost probabil, pt ca sunt sigura ca ati hotarat sa mergeti sambata la Z, si eu zic la fel: Sa nu lipsiti! Hai, ca lucrurile incep sa se miste si in cazul vostru, va apropiati de linia de sosire... Muuuult succes! Optimista... pana la lacrimi |
sper sa fie bine !
cum adica "nu mai are rost" ? doar stii ce inseamna sa primesti pareri, idei si, eventual sfaturi ...
Maya_I spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
sper sa fie bine ! cum adica "nu mai are rost" ? doar stii ce inseamna sa primesti pareri, idei si, eventual sfaturi ... ![]() |
Tannoo,
, am vrut doar sa spun ca probabil de sambata seara cand ai cerut parerea si pana azi, celelalte fete te-au convins deja sa mergi si ca ati si hotarat asta. E clar ca e singura optiune, trebuie sa profitati din plin de sansa asta, ca sa nu mai pierdeti timpul.
tannoo25 spune:
maya, intr-adevar, in ziua de azi bebele a devenit un lux pentru unii dintre noi; insa, situatia nu trebuie privita asa; poate sunt anumite chestii care trebuie schimbate in viatza; poate suferinta asta este scrisa ...
in ceea ce priveste partea financiara ... care doctor crezi ca e interesat de lipsa banilor la pacienti ? vis-a-vis de giulesti ... noi nu am fost acolo, iar de mers nu mai este cazul; am auzit de o doctorita, Cocei, daca nu ma insel, destul de capabila pe parte ginecologica; nu stiu la domeniul infertilitate cat se poate implica; stiu un caz asemanator care a mers la ea; pot sa intreb daca vrei ...
poti incerca 
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui csana 21 ali, legat de undestor, stiu si eu ca are mai mult efecte negative, decat poztive, influenteaza testosteronul, dar , din ce imi aduc eu aminte explicatia dr matei a fost ceva de genul; CHIAR DC TESTOSTERONUL E MIC, SI UNDESTORUL CICA L-AR AJUTA, el lucreaza si la Fsh si-l inhiba. cand a inceput trat sotul avea Fsh 2.8, la final era 1 .nu-ti spun ca spermograma pe carea facut-o la dr moisa ii spunea ca nu are niciun , iar dupa trat de 3 luni cu undestor si spermotrend care cred ca se bateau cap in cap, avea 1 ![]() din care 50% forme anormale. s-au tavalit dr pe jos de ras la un asa rezultat.rocsana |
ai putea sa ii trimiti un email doctoritei Dracea; am citit multe experiente ale pacientilor acolo, la clinica, unele soldandu-se cu reusita
Maya_I spune:
Tannoo, nu ma astept ca nimic sa fie gratis, mai ales in acest domeniu unde dupa cum se vede oamenii fac orice sa-si vada visul cu ochii, de a avea un bebic, si din aceasta cauza se profita la maximum de suferinta cuplurilor si stiu ca si daca merg la Giulesti desi e foarte ieftina inseminarea tot trebuie sa bagi in buzunare doctorilor de fiecare data cand te duci la ei. Ma gandesc sa ne incercam norocul mai intai la Giulesti, sa vedem, poate avem noroc si iese bebe din prima, a doua, repet, asta daca se mentine spermograma macar in aceleasi limite sau daca avem sansa sa se mai imbunatateasca. Daca as fi sigura ca iese din prima as da 500-1000 euro la o clinica mai performanta, gandindu-ma ca efortul nu e asa mare si merita. Dar daca nu-mi iese nici din prima, nici din a doua? M-as vedea si indatorata si fara bebe si cu gandul ca mai trebuie sa fac rost de alti bani. Asa ca mai bine incerc la inceput la Giulesti de cateva ori, poate-poate se prinde. Si Eva (parca, imi cer scuze daca gresesc) zicea ca daca ar fi in Bucuresti ar incerca IA la Giulesti in fiecare luna.
Daca insa se va dovedi ca e mai complicata situatia noastra decat credem in momentul de fata atunci o sa strangem bani de IA la Sibiu sau la unguri, ca si voi. Oricum, pana nu vedem rezultatul la spermograma nu e nimic batut in cuie. Crezi ca gresesc?
Ai cunostinte care merg la dr Cocei? M-ai putea sa ajung la ea? Stiu ca ea face inseminari si Fiv-uri.