oligoastenoteratozoospermie 4
Raspunsuri - Pagina 17
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabrinela tannoo 9000 ron(90 mil?)deci trebuie sa cumpar de 50ui si nu de 100ui,daca iau de 100 ma duce mai putin ca bani. maria |
da, eu am platit pentru 3 ( trei ) luni, zi de zi, doza de 75 ui, 9000 lei ( 90 mil. vechi )

ai gasit la farmacii ?
alla76 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tannoo25
mercic pentru info ![]() tu ce zici, e mai bine de platit cu, cardul ? |
tanno nu stiu cat de rentabila e plata cu cardul. cred ca e ok, pricum BRD-ul in general are o groaza de comisioane, dar schimbul il face la un schimb oarecum ok. eu am brd, sotul BCR, si mereu a avut el cursul mai bun decat am avut eu, in aceeasi zi de folosire a cardurilor in ungaria.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
tannoo25 spune:
alla, mie mi-e teama sa nu ajungem acolo, hotarati sa platim cu, cardul si sa nu putem ... nu mai vorbim de comisioane, asta e ...
21ali spune:
Buna seara,chiar daca nu am scris la acest subiect,v-am urmarit zilnic.Povestea noastra seamana izbitor cu a multora de aici,suntem veterani in infertilitate cu n inseminari si in cele din urma un FIV cu dr Dracea nereusit anul trecut.Sotul are de toate adunate mai exact 600000de
care sunt total lesinati fara forme si fara viata.Cum am zis suntem d-nul si d-na smith(40ani)si ne dorim in continuare copii.Momentan ne bucuram asa de criza si batem pasul pe loc dar am descoperit pe net aceste pastileProxeed Plus- supliment pentru barbatii care doresc sa aiba un copil si nu reusesc.
Recomandarea Nr 1 a doctorilor pentru FERTILITATE MASCULINA, ce spuneti voi ?ati incercat?

tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui 21ali Buna seara,chiar daca nu am scris la acest subiect,v-am urmarit zilnic.Povestea noastra seamana izbitor cu a multora de aici,suntem veterani in infertilitate cu n inseminari si in cele din urma un FIV cu dr Dracea nereusit anul trecut.Sotul are de toate adunate mai exact 600000de care sunt total lesinati fara forme si fara viata.Cum am zis suntem d-nul si d-na smith(40ani)si ne dorim in continuare copii.Momentan ne bucuram asa de criza si batem pasul pe loc dar am descoperit pe net aceste pastileProxeed Plus- supliment pentru barbatii care doresc sa aiba un copil si nu reusesc.Recomandarea Nr 1 a doctorilor pentru FERTILITATE MASCULINA, ce spuneti voi ?ati incercat? ![]() ![]() ![]() ali |
eu nu am incercat ...
cred ca nici fetele nu au "recomandat" sotilor

sotzul tau le-a luat ? ce rezultat a avut ?
21ali spune:
ei ,nu nu a incercat ca a luat brinca,royal,potent,.......ce gaseam pe net si rezultate au fost ceva ceva dar a luat Undestor la rec. dr. Onofriescu si ia rapus de tot de atunci nu mai misca unul,ma gindeam ca poate a incercat cineva de pe forum.Mie mi se pare prospectul mai mult a publicitate dar cine stie...........
alla76 spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 alla, mie mi-e teama sa nu ajungem acolo, hotarati sa platim cu, cardul si sa nu putem ... nu mai vorbim de comisioane, asta e ... |
tannoo, duceti cu voi euro atunci. sau chiar forinti. la primul consul costurile nu sunt prea mari si chiar daca ramai cu forinti ii folosesti cand va intoarceti pt procedura
_
tannoo25 spune:
va las, fetelor, acum ... 
mai vorbim noi despre plata ... va ma "pisez" eu cu intrebari de genul asta 
va
, noapte buna 
si de maine ... o saptamana usoara, tuturor !

sabrinela spune:
tannoo eu deocamdata tatonez pe unde gasesc mai ieftin,am gasit la cineva care nu a mai folosit(a ramas natural
)de 100ui la 160 ron si maine sa mai sun o tipa care are cu 155ron tot de 100ui,bineinteles ca nu cumpar pana nu stiu sigur daca pot folosi de doua ori dintr-o fiola(mai am ceva timp la dispozitie pana pe 16cm si pe 18 sa le incep)
alla76 spune:
| citat din mesajul lui 21ali ei ,nu nu a incercat ca a luat brinca,royal,potent,.......ce gaseam pe net si rezultate au fost ceva ceva dar a luat Undestor la rec. dr. Onofriescu si ia rapus de tot de atunci nu mai misca unul,ma gindeam ca poate a incercat cineva de pe forum.Mie mi se pare prospectul mai mult a publicitate dar cine stie........... ali |
eu una nici de Undestor nu am auzit... dar cum de a avut efect asa de dramatic? ceva explicatii v-a dat medicul care vi l-a recomandat?
_