In Banat la noi acasa (13)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
Lasa dintele Gabelu ca ii dunkel acolo :)))))important e minijupul :)))) iesim unde vreti voi, din pacate eu nu vin si cu Andi e prea obositor ptr el pe bus ptr cateva zile de stat in ro :((( pe Diana o am pe mess deja inca nu am
dar avem vreme.
O zi faina sa aveti.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
digutix spune:
hello hello
mai fete vreu si eu adrese de mess ca ma bag si eu la conferinte cu voi.claudia te-am vaz dar nu am avut timp de copii sa vb.si acum is pe fuga , timi are liber de la gradi asa ca mi-s cu amandoi pe cap.
eu in general daca totu o fi ok luni is prezenta la mall dar cred ca vin cu tot cu cate si cu purcel,sper ca nu va deranjeaza
pe toate
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Diana, si eu vin cu catel si purcel. Deci o sa fim o trupa vesela Vedem noi ce facem pe acolo.
Ii cer contactul tau la Clau si te adaug.
Pupici
claudia74 spune:
fetelor si eu vin cu catzel si purcel ca s-au schimbat planurile abia astept sa va vad
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
gabirus spune:
Asa repede vii? Hai ca m-ai lasat paf
No, am vorbit cu Dorina-Pisicuta si zice ca vine si katik. Ora propusa este 18.
Asadar: 30.11. ora 18, Mall, jos la demisol, acolo unde se tin spectacolele sa avem platz destul de desfasurare si dupa aia vedem noi ce facem si unde.
O sa fim multi catei, purcei si mai ales piticei nazdravani. Diana vine cu sotz asa ca cine mai vrea sa aduca si jumatatea masculina a familiei sa o faca fara grija, ca avem un prim reprezentant curajos. Eu una o sa lansez invitatia la al meu.
claudia74 spune:
fiecare cu ce-l doare :))))))))))))
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
![](bucatar.gif)
Banatule Colt de Rai
![](al9leacer.gif)
Fete de nota 10
![](albina.gif)
gabirus spune:
No ca am lamurit: Clau nu vine lunea asta, numa ca se ia de la mine cititul pe dunga ...
Deci, ramane cum am stabilit.
Giova spune:
Gabi multumim de invitatie, eu as veni cu trupa vesela, dar suntem plecati din localitate. Sper sa nu ratam alta ocazie. si distractie placuta sa aveti.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Mihi spune:
Noapte buna Banatu!
ziceti ca va conferentiaratzi ai'...
sunt obo rau...da imi astept sotzu sa se intoarca asa ca nu ma pot culca...fu la Claudia in tzara adoptiva...
mihi33 va pupa
claudia74 spune:
Trezirea, fetelor deci eu chiar am o problema cu somnul in ultima vreme si Andi la fel,mai exact de cand s-a schimbat ora, adoarme tarziu si la 6 e sus poate om dormi mai bine acasuca
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
![](bucatar.gif)
Banatule Colt de Rai
![](al9leacer.gif)
Fete de nota 10
![](albina.gif)