In Banat la noi acasa (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning fete banatene, oriunde v-ati afla!

Daca dadu Clauditza minunatul cafeu' , eu vin cu micul dejun si cu "lautarul" ca sa fie veselia completa:

Mai, Claudia, dar ce mica este lumea! Sa sti ca bunica sotului meu (nonagenara sarbatorita luna aceasta) este din Pustinis si acolo or mai rams copiii si nepotii surorii ei mai mici. Nu ma intreba cum ii cheama pe numele de familie ca habar nu am, dar stiu ca nora matusii este educatoare acolo, iar una din nepoate-i profesoara la scoala din Pustinis. O sa-l intreb pe sotz cum ii cheama "la catalog", si-o sa-ti zic. In orice caz, salut si eu actiunea ta! Este minunat ca te gandesti sa-i ajuti pe fostii concetateni!
Daca te doare gatuletul, incearca sa faci gargara cu sare dimineata si seara, ca sa nu mai permiti bacteriilor si virusilor sa se inmulteasca si sa formeze colonii. Se spune ca acesta ar fi un bun obicei pe perioada rece, ca sa retezi din fasha orice rau!

Gabita te si nu-ti fa griji pentru mine! Nu prea mai fac eu mare caz cu ziulica mea ... Mai repede ma bucur de a copiilor! Cu ale mele m-am obisnuit de atatia ani Iti multumesc , oricum, ca te-ai gandit la mine!

Laura, imi pare rau ca Maya ar putea prezenta alergie, ca-i o boala tare pacatoasa. Oricum, actiunea ta de improspatare m-a molipsit si pe mine si aseara am dat iama prin dulapuri sa scot ce ne prisoseste. N-am prea avut eu spor, ca am stat sa ma joc si cu marmotelele din dotare, dar primul pas a fost facut. Cat despre scoaterea Mayei de la gradi, eu zic ca nu-i o solutie prea viabila. Nu faci decat sa amani problemele cu un an. La iarna vei avea parte de acelasi cosmar. Nu vreau sa te necajesc, dar asa fac toti copiii atunci cand intra in colectivitate si daca ea, pe deasupra, mai are si fondul alergic, nici nu-i de mirare ca esti la capatul rabdarii! Te sa ai putere si rabdare cu carul! si pe Maya mica si frumoasa sa se vindece rapid!

Mihi, multumesc de ! Tare bine-am dormit azi-noapte si n-am stiut de ce! Abia acuma am inteles cand am citit mesajul de la tine! Ce-ti fac mushchetarii??? Si-au mai revenit??? Bebe a inceput sa joace fotbal, sau este linistit???

toate fetele, ca iar trebuie sa fug!
Inchei abrupt dorindu-va sa aveti o zi minunata!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Good morning fetelor.

Mey gagixurile io ma dau cu sania pe youtube si mi-am gasit filmarea cu bubu cand a venit Mos Craciun si va las si pe voi sa va delectati daca va place

Mergi la inceput

Acu ca vazui din nou videoclipul mi-am dat seama cat chinuiram fatuca asta a me cu poezia de iarna eu tot cumpar cate ceva si dau sa le ascund prin casa ca banii toti in Decembrie nu o sa ii am asa ca luam pe rand cate un pic cate un pic....sper numa sa le gaseasca ca imi coteleste fata asta si in gaura de sarpe

Am dus fata astazi la gradi dupa 1 luna de stat acasa draga de ea si era c-am in dubii cand a luat-o doamna in clasa...sa mearga,sa nu mearga a uitat si de mine si de pusi si a uschit-o direct in clasa la copii.Sper sa fie cuminte toata ziua,sa pape si sa-mi doarma ca am iar emotii ca la inceput.
Cat despre controlul facut la intrarea in gradinita de asistenta e vax ce face...e un bec chir ca nu se vede nimic da ea cica se face ca se uita in gat la copii sa vada daca nu au ceva o mamica ce are copilasul in grupa cu Maya,mi-a spus astazi ca asistenta care e clar depasita de profesie,ia spus sa mearga cu baietelul la dr ca are sange in gat si asta binenteles disperata a plecat de la gradi cu copilul plangand ca cine stie ce o fi patit....si copilul era bine mersi.Pai fratele meu ori faci control asa cum trebuie cu o lanternutza dinaia te uiti calumea la ei ori lasa-ma naibii in pace
Eu mi-am tinut fata 1 luna acasa si am dus-o perfect sanatoasa la gradi ca sa vina alti parinti inconstienti cu copii raciti cu mucii pan' la glezna ca sa mi-o imbolnaveasca din nou si asta ca d-na asistenta e....superficiala putin spus....ca-mi vine sa dau cuiva un cap in gura cand vad cata prostie poate sa existe.
No deocamdata sper sa fie totul ok si sa poata Maya sa mearga la gradi fara sa se mai imbolnaveasca recent...pe 30 noiembrie si pe 1 decembrie gradi e inchisa....din 14 decembrie iar au vacanta pana in nu stiu cat ianuarie asa ca mult nu va avea de stat in colectivitate....ooofff ca ajung sa fiu o mama disperata deja cand aud de tuse,muci,voma,febra, etc....

Hai ca v-am c-am plictisit cu povestile mele de groaza....merg sa mai strang prin casa si sa-mi bag la frigi cumparaturile.
O zi cat mai frumoasa

Mergi la inceput

Sper sa nu mi-o iau pe coaja ca pun deja muzica de Craciun da am gasit ceva pentru fetele plecate peste hotare si cu dor de casa....si m-am gandit sa va las sa ascultati si voi ceva frumos...numa sa ascultati cu atentie textul superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ba clar ca ti-o iei si inca cum,mamaliga ta de fata bagi din astea de corason pe aici,mai ales in prag de Sarbatori sa vezi ce scot cureaua la tine LAURA nu te mai necaji pe la gradi,asta e, nu poti schimba lumea oricat de greu ar fi :((( bine ca Maya e bine acuma,Doamne Ajuta!
Dorino zi fata numele ca precis le stiu pe fete, si bunica sotului inca mai locuieste la Pustinis? si gargara aia mergea bine pe amigdale aia facea long time ago,dar acu ca numai le mai am, fac direct bronsita si sinusita :((((( asa ca nu stiu daca ajuta gargara cu sare :(((( te tzuc olteanco!
Ma duc la bucatarie sa fac nste snitele de pui.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Dorina nu e bun id de mess de la statusul tau,l-ai schimbat intre timp,da-mi pe pm id tau de mess.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

buna fetele cochetele:)
santate multa la toti bonaviorii doresc si sa treaca rpd, rpd belelele.
intradevar alergiile is o mare bataie de cap, mai ales ca nici nu stii sigur care de la ce o fi.timo al meu ealergic la muscaturile de insecte, fie ea, musca, tantar, furnica, etc.toata vara mi-a fost plin de bube, si ce bube...asa de urate ca alea de varicela si trec tare greu si lasa si urme.desi am plase la absolut toate geamurile din casa tot s-a gasit o ganganie cat de mica sa mi-l pishte.sapt trecut nu stiu de unde fras au intrat vreo 2 muste in casa si au tabarat si pe timo care desigur acu e plin de bube.eu in dau cu calamine si cam atat pot face.sa nu mai zic de alergia lui la gluten,suntem pe regim cu el din primavara.cam asa e la noi cu alergiile.fica-mea n-are nici o treaba de genu.
laura cam asa e cum zice si dorina, daca nu o mai dai nu faci dceta sa amani pt cand veti reincepe cu colectivitatea.cred ca ii va trebui mayei ceva mai mult timp sa se obisnuiasca organismul cu toate nebunelile astea si sa devina imun sau mai puternic.
mihi.sper ca ai tai copii is bine.
claudia succes cu prioectul sa iasa totul asa cum vrei.
gabi eu is de acord sa facem o intalneala, eu de mult tot am batut apropo da' nimeni nu a zis nik asa ca m-am lasat pagubasa.timeei ii place tare mult sa se joace cu alti copii, mai ales daca is mai apropiati de varsta cu ea:)

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetelor, daca tot avem weekend prelungit la pitici, facem o intalnire luni?

Cine mai doreste, cine mai pofteste? Bagam un Mall?

Laura-Gongy, tinem pumnii pentru Maya sa nu mai raceasca.

Mihi, cum se mai simte Misike? Dar bebelina Rebecca din burtic?

Daca ne citeste, felicitari Aidei pentru crestinelul micutz!

Va imbratisez cu o raza de soare

Mergi la inceput

alo banatencelor ne-am mutat pe mes de acu ramane forumul trist :))) mai am un anunt oficial, a castigat Laurelu cu clipul ala :))))) vin in decembrie scurt in ro cat sa o iau pe Deni sa o aduc aici de Sarbatori, asa ca scoateti rochiile de la naftalina,mergem in club cand vin ;) inca nu stiu data sa vad planul de munca ptr decembrie.
Somn usor sa aveti, nu va pup ca is muci :((((

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ei, lasa, ca nu ne mutam de tot pe mess.

Diana, daca vrei si tu la povesti pe mess, semnalizeaza

Clau, zici ca vii in decembrie? Uff, poate am si eu dinte pana atunci, ca stirba nu ies in nici un club

Deci: ne vedem cu pitici sau nu?

Nimeni - nimic?

Mergi la inceput