Aspirante optimiste >20 (429)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veraTM spune:

Citat:
citat din mesajul lui onybony

diagnostic- anovulatie
si tre sa iau pt reglare de menstruatie progestan sau utrogestan, nu ptrea pot sa deslusesc scrisul dr.
in rest nu sunt chisturi, ovarele sunt bine la fel si trompele, dar o zis ca stresul ma "omoara" pe mine
mnoo cam asta este

Vom avea mereu luna viitoare

BUNA ! DUPA MULTE STUDII AM AJUNS LA ACELASI DIAGNOSTIC PE CARE TI-LA PUS DOCTORUL TIE ! Tie ce ti-a recomandat doctorul ? Eu am luat 6 luni Orgametril ! dar fara rezultata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veraTM spune:

NU este cine care sa ma ajute ? ce teste se fac daca nu ramai insarcinata si la ECO e totul bine, trompele nu au nimic dar ovarele nu lucreaza ??
HELP !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara

Abia acum am apucat sa intru de azi dimineata!!!Am avut o zi plina la birou
Ylari imi pare bine sa te citesc
Ony bine ca nu e ceva grav.Te tratezi si dupa aceea va veni si
Katytin pumni sa fie totul ok la eco!!!
Alinutza pupam -uta somnoroasa
Raluci,Alysa
VeraTM cred ca ar trebui sa-ti faci niste analize hormonale dar mai multe ti-ar putea spune ginecologul

Somn usor

P.S aseara am visat ca eram graviduta si simteam miscarile bebelusui(a nascut o prietena o minune de baitel,l-am admirat in poze inainte sa ma culc si hop si inconstientul.....)

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Daca tot v-am urat somn usor tot eu o sa va dau la trezire

O zi minunata va doresc!!!

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Daca tot v-am urat somn usor tot eu o sa va dau la trezire

O zi minunata va doresc!!!

in devenire mamica
Doamne ajuta

Si mie sa beau cafeaua virtuala de la tine, caci de-asta adevarata n-am in casa.
Ony imi pare rau, dar cum ti-a pus diagnosticul asta? Cand incepi tratamentul si cat dureaza?
Mii de pupici la toate fetele, Ralu multumim inca o data. Tu ne dai pupicul in fiecare zi, eu iti multumesc in fiecare zi

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna tuturor!
Mai primiti o aspiranta? Am asjuns sa scriu aici din cauza unor probleme si nelamuriri si in cautare de sfaturi... Ieri am scris si la aspirantele cu vechime "medie", dar as vrea o parere si de la voi. Asa ca dau copy la mesajul de ieri:
Am o fetita de 2.6 ani si imi doresc foarte mult si bb2. Lucram la aceasta "problema" din vara, de 5 luni, dar deocamdata fara rezultat(poate vi se pare putin, stiu ca sunt fete care incearca de ani, dar sunt cu atat mai stresata pt ca stiu ca am ramas o data, deci totul a fost ok atunci, si acum nu se mai intampla ...).
Ce vreau neaparat sa spun e ca prima sarcina a fost neprogramata, deci nu am urmarit ovulatia etc., dar acum stiu ca a fost cel mai frumos lucru care ni s-a putut intampla. Si pe cat de speriata am fost cand am avut atunci testul pozitiv, pe atat de mult imi doresc acum inca un astfel de test!
Luna trecuta am fost la ginecolog si mi-a data sa imi fac prolactina (care a iesit in limite normale) si m-a chemat in ziua 14 de la ciclu sa vada ovulatia. A zis ca se produce si ca e ok. Miercuri mi-a venit insa ciclul si m-am dus direct la ginecolog sa ii spun ca vreau sa fac teste mai amanuntite, ca daca e o problema sa o descopar totusi. M-a chemat luni la lama si pe miercuri la spital sa imi faca Histerosalpingografie (sper ca asa se cheama ) (asta dupa ce luna trecuta imi spusese ca daca e nevoie poate sa stimuleze usor ovulatia, acum imi spun direct de chestia asta ....)
Nelamurirea mea este - daca am ramas o data insarcinata (in 2006) cat de mari sunt sansele sa am acum probleme cu trompele sau chiar probleme de ovulatie? E nevoie sa fac histero... (care am inteles ca e dureroasa si neplacuta) sau sa incerc intai alte analize, teste, mai putin invazive? In plus am o prietena careia initial medicul i-a spus ca ovulatia e ok, se producea in ziua 14, ca dupa cateva luni bune de alte n teste si analize, sa ii monitorizeze mai clar ovulatia si sa descopere ca nu se producea complet si din acest motiv nu ramanea insarcinata.

Imi cer scuze daca m-am intins prea mult dar nu m-am documentat prea mult cu aceste lucruri si sunt usor confuza. Poate reusiti voi sa ma lamuriti mai bine...

si multumesc in avans!

Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

Buna dimineata fetelor.
Katy82 mersi de mesaj esti o draguta.Pot sa va spun ca aseara mi-a fost asa de rau, o stare de rau generala si stare de greata, ma inecam pur is simplu si imi venea sa vomit, imi era tare somn este a 3 zi cand ma cilc la ora 19.30.
CK29 ce semne de sarcina ai avut tu inainte de ziua de cm, zi-mi si mie te rog frumos.
Onybony imi pare sincer rau dar te rog sa fii optimista poate luna viitoare
V apupic si astept un raspuns de la voi ce parere aveti?poate fii si la mine un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui veraTM

NU este cine care sa ma ajute ? ce teste se fac daca nu ramai insarcinata si la ECO e totul bine, trompele nu au nimic dar ovarele nu lucreaza ??
HELP !!

Ti-a spus la eco ca trompele sunt ok?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Mihaela, eu am stiu ca sunt gravi cu cateva zile inainte de data cand trebuia sa vina CM. De fapt, au fost niste semne, care m-au determinat sa fac testul mai devreme cu cateva zile (testul il aveam in casa, pregatit pt ziua in care speram sa nu vina); si mai vorbisem si cu o fata de la odisee care zicea ca testul ii iesise pozitiv la fel cu cateva zile inainte...si asa m-am decis sa il fac mai devreme...si am vazut dublu

Deci 2 nopti la rand, m-am trezit sa fac pipi de 2 ori pe noapte, si nu mai adormeam la loc vreo ora-doua; si ma uitam la televizor in miez de noapte...in conditiile in care eu sunt super fana a somnului si as dormi si 2 zile neintrerupt
Apoi si pe timpul zilei mult pipi. Si inca ceva, tot ce mancam mi se parea foarte bun si gustos si aromat; de pofta de mancare nu mai zic: eu avand 50 kg si toata viata mea am mancat de foame, nu de pofta;

Nu stiu daca la toate femeile este asa, dar la mine asa a fost.

Citat:
citat din mesajul lui tudormiha

Buna dimineata fetelor.
Katy82 mersi de mesaj esti o draguta.Pot sa va spun ca aseara mi-a fost asa de rau, o stare de rau generala si stare de greata, ma inecam pur is simplu si imi venea sa vomit, imi era tare somn este a 3 zi cand ma cilc la ora 19.30.
CK29 ce semne de sarcina ai avut tu inainte de ziua de cm, zi-mi si mie te rog frumos.
Onybony imi pare sincer rau dar te rog sa fii optimista poate luna viitoare
V apupic si astept un raspuns de la voi ce parere aveti?poate fii si la mine un bebe

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Selene, bun venit si tie, si eu tot cam de 5 luni incerc ptr bebe 2. Sunt destul de ingrijorata si eu, cu Eva am ramas din prima luna, sarcina fara probleme, etc, am fost la munca pana in sapt 38! Iar acum... nimic. Nu stiu ce nu fac bine, eu ovulez, am tot facut teste pana acum, luna asta nimic, sa vedem ce si cum.
Mai fetelor ce e activitatea asta slaba pe aici?
Va pup pe toate.
Eu am fost cu Eva pe afara, s-a bagat pana la glezne in noroi zdddddaze\DD\ asta Eva a scris, probabil vrea sa va comunice ceva
Pupici

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput