Aspirante optimiste >20 (429)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

buna>
ck sa stii ca si eu sunt la fel SI EU ERAM FAN LA SOMN dar sa_ti spun ceva acum doua luni am slabit foarte mult de la cincizeci si trei de kg ajunsesem la patruzeci si opt asta din cauza ca am avut niste probleme cu bunica mea si m_am consumat foarte mult si din acest motiv am si slabit
in aceste luni imi venea cm normal dar nu ma mai balonam inainte si nu ma mai durea asa de rau sanii iar de mancat mi se micsorase stomacul iar de somn la cat de obosita ma fost nu imi era asa cum imi etse acum de foame nu mai vorbesc m_am ingrasat doua kg
si am o pofta de mancare si o somnolenta de nedescris in plus de asta aseara mi_a fost tare greata si am adormit si mi_a trecut de doua nopti ma scol sa ma duc la toaleta eu care nu ma sculam inainte si beau la apa de se mira si sotul meu
tu ce parere ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor...

Nu stiu daca mai apuc sa intru pana nasc...luni dimineata plec la Tg Mures...si mai am de facut curatenie, aranjat camera lui bebe, calcat....sa ma epilez, pensez, sa-mi fac unghiile..ce sa mai... treaba multa

Va pup pe toate...sper sa ma intorc repede, repede cu Flavius sanatos si frumos...
Pana atunci va doresc tuturor numai teste pozitive!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

mihaela, poate sa fie....dar in acelasi timp, iti zic sincer ca si eu timp de vreo 3 luni, inainte sa raman, si inainte de CM, aveam simptome ce samanau cu cele de sarcina! un pic de greata, sani umflati etc...din pacate cred ca erau mai mult pe psihic, si mi le induceam singura din dorinta de a fi/ramane gravi

cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este sa stai linistita; daca te roade tare, baga un test
si continuua sa ramai optimista pentru ca ajuta foarte mult; am sa mai intru sa vad ce mai faci si iti doresc din suflet sa ti se indeplineasca visul cat mai curand

Citat:
citat din mesajul lui tudormiha

buna>
ck sa stii ca si eu sunt la fel SI EU ERAM FAN LA SOMN dar sa_ti spun ceva acum doua luni am slabit foarte mult de la cincizeci si trei de kg ajunsesem la patruzeci si opt asta din cauza ca am avut niste probleme cu bunica mea si m_am consumat foarte mult si din acest motiv am si slabit
in aceste luni imi venea cm normal dar nu ma mai balonam inainte si nu ma mai durea asa de rau sanii iar de mancat mi se micsorase stomacul iar de somn la cat de obosita ma fost nu imi era asa cum imi etse acum de foame nu mai vorbesc m_am ingrasat doua kg
si am o pofta de mancare si o somnolenta de nedescris in plus de asta aseara mi_a fost tare greata si am adormit si mi_a trecut de doua nopti ma scol sa ma duc la toaleta eu care nu ma sculam inainte si beau la apa de se mira si sotul meu
tu ce parere ai

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

waw camy_pus.....vine eeeeeeeeeee

hai sa facem putina galerie

iti doresc sa fi puternica si te asteptam cu vesti si poze cand poti tu sa ne arati

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Buna fetelor...

Nu stiu daca mai apuc sa intru pana nasc...luni dimineata plec la Tg Mures...si mai am de facut curatenie, aranjat camera lui bebe, calcat....sa ma epilez, pensez, sa-mi fac unghiile..ce sa mai... treaba multa

Va pup pe toate...sper sa ma intorc repede, repede cu Flavius sanatos si frumos...
Pana atunci va doresc tuturor numai teste pozitive!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Camy nastere usoara, Dumnezeu sa va ajute!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
ck29felicitari pentru sarcina.
Ony imi pare tare rau, dar lasa ca dupa tratament vine el si bebicul.
Cosminutzasi eu visez bebici si de-abia astept sa-l tin pe-al meu in brate. Si dupa principiul "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca", cred ca in curand vom avea proprii nostrii
Mihamie in luna in care mi s-a pozitivat testul imi era f. somn si aveam f. multa pofta de mancare si ma trezaem si noaptea sa merg la baie. Eu stiu ce sa zic...ia fa-ti tu testul ca sa scapi de dubii.asteptam vesti bune
Selenebine ai venit.Bafta multa, sa vina si bebe 2.
Camynastere usoara. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!!

ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

ylari mi-a facut eco inauntru, si dupa spusele mele mi-a dat diagnosticul
dar eu sunt aproape 100% sigura ca am ovulat, in fine nu prea imi vine sa cred ce a spus el nu stiu de ce
astazi mi-a venit iar putin maroniu, nu stiu ce mama naibii
si tratamentul tre sa il incep in Z15 calculata cica de cand am avut asa putin rosu, adica de marti Z1
mnoo is putin in dubii ce sa zic, dar o fac si pe asta numai sa fie bine

Vom avea mereu luna viitoare

Mergi la inceput

si mi-a zis ca sarcina nu e ca nu se vede nimic, dar eu ma gandesc ca poate ar fi si prea mica in cazul in care ar fi fost sarcina, oricum mai vad eu ce si cum

Mergi la inceput

totusi ce ma pune pe mine pe ganduri este ca pana acum in 14 ani de cand imi vine cm, nu am avut astfel de probleme.......
offff cat mi-am dorit sa fie bb

Mergi la inceput