Aspirante optimiste >20 (429)
Raspunsuri - Pagina 8
YLARI spune:
Buna fetelor
Eu nu am mai avut net cateva zile, de aia n-am mai scris.
Bun venit fetelor noi si le doresc sedere cat mai scurta aici, repede de tot sa ajunga la odisee - si noi pe langa ele, ofcors ![]()
Mda, eu mai am o groaza pana la testare, nu mai ma gandesc la asta ca sa nu mai fiu dezamagita ca luna trecuta. Bine, mint, de fapt sper din toata inima sa fie bebe.
In rest, nu stiu, m-a apucat nebuneala, ma gandesc la sarbatori, abia astept sa vina Craciunul 
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
raluci_b spune:
FETELE MELE DRAGI
34+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI
Katy82 spune:
Buna fetele! M-am hotarat sa fac ecografie transvaginala, sa vedem ce e acolo. Va dura oricum, pana ma duc marti la doc, pana fac eco., ma rog, sper sa fie bine ana la urma!
Cosminutzamultumesc de mesaj, am inteles ca acesta este termenul uzual, transvaginal, dar de fapt pana la urma tot aia inseamna.
ck29o sa ma duc sa-mi fac eco. Sa inteleg ca tu acum esti deja o fericita mamica?
Onyeu zic ca e
. Citisem tot pe forumuri ca in prima luna uterul se mai curata dar daca nu vine abundent deja putem sa te felicitam, testul poate iesi pozitiv si dupa 1 sapt. de la intarzierea CM.Tinem pumnii
Referitor la spalaul inauntru nu stiu daca e voie at cand vrei sa ai bebe
Verabine ai venit. referitor la intrebare eu una nu prea stiu ce sa-ti spun, dar te sfatuiesc sa le intrebi si pe fetele de la aspirante cu vechime medie, ele cu siguranta au mai multa experienta. sa ne ti la curent!
Miha, imi pare rau pentru pierderea de sarcina. dar totusi sa ai nadejde, darurile mari Dumnezeu ni le trimite mai greu. Asteptam cu nerabdare data de 24. Sper sa ne dai o veste buna
onybony spune:
la 5 si 15 min am programare la doctor, ma duc sa vad ce estem pt ca eu nu am mai patit asa....
sa imi zica dr ce se intampla si sa vada ce e pe acolo ![]()
tineti-mi pumnii
o sa intru cand vin de la dr cu vesti, sa speram ca bune 
Vom avea mereu luna viitoare
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
Bun venit noilor aspirante. Sa ramaneti optimiste pana cand va transferati la odisee, lucru pe care vi-l doresc sa se intample cat mai curand posibil.
onybony
tin pumnii sa vii cu vesti bune
ylari
Doamne ajuta sa sarbatoriti Craciunul in 4
Eu am mai intrat, v-am mai citit, dar n-am mai fost in stare sa si scriu. Ma chinuie somnul dragelor, de nu mai stiu pe unde sa scot camasa.
Si azi atat de rau mi-a fost si imi este, de nu va pot scrie in cuvinte.
toate optimistele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
8+
Handmade by Alina
onybony spune:
alinutza
azi e a 4-5 zi cand imi vine putin de tot, mai rozuliu din nou
nu stiu ce sa zic, dar si daca urmeaza sa imi vina cm, tot nu e bine ca mi-a venit asa inainte de cm, cum am zis asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata....o zi, maxim doua inainte de cm venea asa umpic, dar niciodata 4-5 zile
in fine nu va mai plictisesc cu detalii, va spun cand vin de la dr
ck_29 spune:
katy82, sunt graviduta cu o sarcina de cca.5 sapt; merg la doctor luni si at voi afla exact varsa sarcinii
bafta la doctor si tie
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! M-am hotarat sa fac ecografie transvaginala, sa vedem ce e acolo. Va dura oricum, pana ma duc marti la doc, pana fac eco., ma rog, sper sa fie bine ana la urma! Cosminutzamultumesc de mesaj, am inteles ca acesta este termenul uzual, transvaginal, dar de fapt pana la urma tot aia inseamna. ck29o sa ma duc sa-mi fac eco. Sa inteleg ca tu acum esti deja o fericita mamica? Onyeu zic ca e . Citisem tot pe forumuri ca in prima luna uterul se mai curata dar daca nu vine abundent deja putem sa te felicitam, testul poate iesi pozitiv si dupa 1 sapt. de la intarzierea CM.Tinem pumnii Referitor la spalaul inauntru nu stiu daca e voie at cand vrei sa ai bebeVerabine ai venit. referitor la intrebare eu una nu prea stiu ce sa-ti spun, dar te sfatuiesc sa le intrebi si pe fetele de la aspirante cu vechime medie, ele cu siguranta au mai multa experienta. sa ne ti la curent! Miha, imi pare rau pentru pierderea de sarcina. dar totusi sa ai nadejde, darurile mari Dumnezeu ni le trimite mai greu. Asteptam cu nerabdare data de 24. Sper sa ne dai o veste buna ![]() |
onybony spune:
diagnostic- anovulatie 

si tre sa iau pt reglare de menstruatie progestan sau utrogestan, nu ptrea pot sa deslusesc scrisul dr.
in rest nu sunt chisturi, ovarele sunt bine la fel si trompele, dar o zis ca stresul ma "omoara" pe mine 

mnoo cam asta este
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onybony diagnostic- anovulatie ![]() ![]() ![]() ![]() si tre sa iau pt reglare de menstruatie progestan sau utrogestan, nu ptrea pot sa deslusesc scrisul dr. in rest nu sunt chisturi, ovarele sunt bine la fel si trompele, dar o zis ca stresul ma "omoara" pe mine ![]() ![]() ![]() mnoo cam asta este Vom avea mereu luna viitoare |
Imi pare rau, onybony...

Hai, curaj...se trateaza si apoi o sa apara si bb
. O sa fie bine, o sa vezi...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***