Aspirante optimiste >20 (429)
Raspunsuri - Pagina 7
cos_minutza spune:
Alysa imi pare rau pt Z1!!!
Ony nu stiu ce sa-ti zic...Cred ca poti sa declari azi Z1 daca devine mai abundent pana maine
Parerea mea,da nu bag mana-n foc ca asa-i

in devenire mamica
Doamne ajuta
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onybony eu nici nu stiu ce sa zic acuma, sa declar ziua 1 sau astept sa vad cand vine cu adevarat? pt o picatura e Z1? Vom avea mereu luna viitoare |
Eu zic ca sigur o picatura nu inseamna Z1. Inseamna mai degraba, nidatie si bb
. Bafta.
***Poze***
onybony spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Florentina_C
Eu zic ca sigur o picatura nu inseamna Z1. Inseamna mai degraba, nidatie si bb . Bafta.![]() ***Poze*** |
optimista ce esti am vrut si eu sa cred cu tarie asta, dar testul de azi a iesit negativ..
si acu m-am spalat si inauntru sunt curata, nu stiu ce mama naibii

Vom avea mereu luna viitoare
Florentina_C spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui onybony
optimista ce esti am vrut si eu sa cred cu tarie asta, dar testul de azi a iesit negativ.. si acu m-am spalat si inauntru sunt curata, nu stiu ce mama naibii ![]() Vom avea mereu luna viitoare |
Testul poate sa se pozitiveze mai tarziu...Poate e prea devreme sau ai ovulat mai tarziu
. 
***Poze***
veraTM spune:
Buna , sunt nou venita in rindul aspirantelor.
Am nevoie de niste ajutor, cine e disponibil !
Am 34 ani de doi ani caut sa ramin insarcinata dar nimic , am ajuns la medic si am facut putine analize : spermograma, un film la trompe, un ECO si atat!Am citit pe site de tot felul de teste , ma poate indruma cineva ! poate e cazul sa imi schimb doctorul ! Analizele de pina acum au iesit toate bine ! Ne dorim fffffffff mult un
. De o luna fac recomandarea unui medic cunoscut in Timisoara o zi fac sex o zi nu si in luna urmatoare schimb zilele, o prietena a reusit asa !Din testele de ovulatie a reiesit ca vina o port eu ! nu am ovulatie si la ora actuala am inceput un tratament naturist : ceai de trifoi rosu ( 2 cani pe zi ) ciubotica cucului, tinctura de marar! La FIV nu ma pot gandi , e peste puterile mele financiare ,doar Dumnezeu ma poate ajuta ! Va multumesc !
onybony spune:
vera scrie repede 10 mesaje sa treci de moderare si sa te vedem in timp real,caci acuma mesajele trec prima data pe la moderator si apoi aici.
sper sa te poata ajuta vreuna din fete cu mai multa experienta si vechime, dar orice ar fi nu te da batuta si bijne ai venit la aspirante optimiste 
Vom avea mereu luna viitoare
tudormiha spune:
buna dimineata fetelor.
Alysa26 chit ca a venit cm fii obtimista trebuie sa fim obtimiste,luna viitoare.
Katy82 iti multumecs de grija si de mesaje, dar eu am la activ inca o sarcina oprita in evolutie acum un an si ceva.Am suferit enorm de mult noroc ca am avut un sot alaturi de mine si rabdator ca altfel cred ca inebuneam.Medicii ca si atunci mi-au spus ca raman mai greu ca se apara organismul meu .Noi incercam de mult.Dar eu nu am in fiecare luna aceeasi zi de ovulatie.Si eu si sotul ne-am facut analizele si suntem ok dar se prinde mai greu.
Si acum tot incercam dar fara sa mai iau pastile data trecuta am ramas cu patile si de la ele am ramas cu dureri mari de cap.
va pupic.
cos_minutza spune:
Neatza![]()
Vera bine ai venit
!!!Cum ti-a spus Ony scrie mesajele sa te vedem in timp real!!!
O zi placuta sa aveti!!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cos_minutza
Votat ![]() in devenire mamica![]() Doamne ajuta ![]() |
Multumim pentru vot .
Un vot va rog http://cursa.automarket.ro/profil/alexa85/1978124334
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete