Aspirante optimiste >20 (429)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

se poate?

Vom avea mereu luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele pe mine tot ma doare in partea stanga. Am facut ecograf si nu a vazut nimic in neregula. Nu stiu ce sa mai zic. Am inteles ca exista si eco intravaginala, voi ati facut asa ceva, la ce se refera, e dureros?

Este o ecografie realizata cu ajutorul a unei sonde ecografice care se introduce in vagin si care permite vizualizarea organelor genitale interne.Este o procedura simpla si nedureroasa

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onybony

se poate?

Hai,hai mai cu curaj

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Katy.82 din cate stiu eu trans sau intra tot acelasi lucru eSper sa nu vb prostii

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

la mine e treaba cam naspa...
de joia trecuta am avut o scurgere rozulie pana luni, foarte putin, iar ieri sange dar foarte foarte putin, o pata mica, iar azi la fel.....
deci ma astept la urati in orice clipa, dar oricum nu stiu cum sa explic aparitia petelor rozulii...offff cat ma enerveaza situatia asta...aaaa test facut negativ
oricum al meu sot e hotarat sa isi faca si el analize, si eu o sa imi mai fac suplimentare sa vedem ce si cum

ale tu cum te simti scumpo?
vale cu ce noutati vii, si pe unde esti?
ylari te pup si astept vesti si de la tine

va pup pe toate aspirantele noi venite si sedere cat mai scurta

Mergi la inceput

Ony imi pare rauE bine ca si sotul tau e hotarat sa faca analize,de obicei barbatii sunt mai greu convis!

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Ony imi pare rauE bine ca si sotul tau e hotarat sa faca analize,de obicei barbatii sunt mai greu convis!

in devenire mamica
Doamne ajuta

el a fost cu ideea, iti dai seama cat de mult isi doreste un bb mic ca e hotarat sa faca cate analize trebuie
ee, asta e mai vedem noi ce a fi, pana atunc ma de suparare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele pe mine tot ma doare in partea stanga. Am facut ecograf si nu a vazut nimic in neregula. Nu stiu ce sa mai zic. Am inteles ca exista si eco intravaginala, voi ati facut asa ceva, la ce se refera, e dureros?

Buna Katy82; eu sunt o fosta aspiranta si mai citesc din cand in cand pe la aspirante, ca mi-e drag; am vazut ca ziceai ca te doare in stanga si la ecograf nu vede nimik....si eu am patit la fel acum vreo 5 luni; nu mi-a dat nimik...durerile nu au incetat, dupa 2 sapt am mers iar la echo, eu dorindu-mi sa raman insarcinata, imi era teama sa nu fie vreo problema; tot nu vedea nimik, dar mi-a dat totusi 10 zile de antibiotic; mi-a trecut dupa ce am facut tratamentul; mai mult, doctoresa mea m-a certat ca am stat 2 sapt, ca trebuia sa merg la cateva zile dupa ce durerea continua, pe motivul ca o durere / inflamare a organelor genitale, mai ales cand se doreste conceptia nu este bine venita;

am zis sa iti zic, poate te ajuta

sanatate si tine-ne la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

cosminutza, katy, miha, ma puuup si va multu ca sunteti alaturi de mine, ca va ganditi la mine, ca imi tineti pumnii....

ieri a fost Z1!!!!! asta e..mergem mai departe

va tin pumnii celor care se testeaza sapt asta

Mergi la inceput

eu nici nu stiu ce sa zic acuma, sa declar ziua 1 sau astept sa vad cand vine cu adevarat?
pt o picatura e Z1?

Mergi la inceput