Aspirante optimiste >20 (429)
Raspunsuri - Pagina 5
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b neata fete dragi ![]() baiatul are 2400 gr, este bine deja cu capul in jos, cordonul il avea infasurat de vreo doua ori, dar se descurca el ca e baiat mare ![]() 34+ Remus Andreiwww.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat AMR 6 SAPTAMANI |
Felicitari

in devenire mamica
Doamne ajuta

raluci_b spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cos_minutza
Felicitari![]() ![]() in devenire mamica![]() Doamne ajuta ![]() |
multumim

34+
Remus Andreiwww.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI
Katy82 spune:
Miha iti tin pumnii sa fie bebic! De cat timp incerci? Cred ca este oricum prea devreme pentru semne de sarcina, in plus fiecare organism reactioneaza in felul lui. Deci asteptam vesti bune!
ancadragoman spune:
Ne dati si noua un vot?![]()
http://cursa.automarket.ro/profil/alexa85/3766290306#
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Neata fetele! Mie mi-a fost toata noaptea rau de la burtica, de la CM. Cosminutza incearca propolis si daca esti insarcinata am inteles ca merge, nu are contraindicatii. |
Mersi!!!Nu sunt insarcinata(mi-as dori eu),sunt aspiranta ca si voi
in devenire mamica
Doamne ajuta

cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Ne dati si noua un vot? http://cursa.automarket.ro/profil/alexa85/3766290306# anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Votat

in devenire mamica
Doamne ajuta

Katy82 spune:
Fetele pe mine tot ma doare in partea stanga. Am facut ecograf si nu a vazut nimic in neregula. Nu stiu ce sa mai zic. Am inteles ca exista si eco intravaginala, voi ati facut asa ceva, la ce se refera, e dureros?