Aspirante optimiste >20 (429)
Raspunsuri - Pagina 4
alysa26 spune:
cosminutza esti scumpa..te gandesti la mine..
m-a pus sotu sa ma testez sambata ..si a iesit negativ

azi tre s avina uratii..inca ii astept..poate nu vin..nici nu mai pot spera
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alysa26 cosminutza esti scumpa..te gandesti la mine.. m-a pus sotu sa ma testez sambata ..si a iesit negativ ![]() ![]() azi tre s avina uratii..inca ii astept..poate nu vin..nici nu mai pot spera |
Pana nu vezi uratii exista totusi o mica spertanta!!!Tin pumnii sa fie

in devenire mamica
Doamne ajuta

aleesicoo spune:
neata dragele mele
imi pare rau ca nu am mai fost asa activa aici...
ylari ce mai faci esti bine?
ony tu ce faci mama ?....cand te testezi?
aaa si in ultimul rand sa nu uit.....cu toate ca spun in intarziere....zic din tot sufletul :
LA MULTI ANI SORINAKE!! SA ITI DEA DZEU SANATATE SI BEBEUL MULT DORIT SI ASTEPTAT!!
pup pe toate fetele de molipsire

Raluci ce putin mai ai si te pregatesti de marea intalnire
Valentina astept pozele cu testul....
eu nu am nimic de raportat.....ma simt f ok....uneori seara am usoare greturi dar e super ok.....
gata ca m-am intins ca o placinta
asa creste bebicu
7+

cos_minutza spune:
Neatza!!!
-ua si ceiutul e gata![]()
Aleesico ma bucur ca esti ok!!!
tie si la samburel!!!
Eu astazi sunt zombi
M-a apucat ieri o durere de gat ca abia am putut dormi aseara!!!!Si propia saliva abia am putut sa o inghit!!!Asa imi irita gatul ca imi venea sa vomit
Dupa cateva pastilute astazi sunt un pic mai bine!!!
O zi cat mai frumoasa sa aveti!!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta
Katy82 spune:
Neata fetele! Mie mi-a fost toata noaptea rau de la burtica, de la CM. Cosminutza incearca propolis si daca esti insarcinata am inteles ca merge, nu are contraindicatii.
Katy82 spune:
Alysa26 unele teste pot sa nu-l vada pe bebe decat la o sapt dupa ce ti-a intarziat CM, asa ca mai sunt sanse. Tinem pumnii
raluci_b spune:
neata fete dragi 
baiatul are 2400 gr, este bine deja cu capul in jos, cordonul il avea infasurat de vreo doua ori, dar se descurca el ca e baiat mare
34+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI
tudormiha spune:
buna dimineata fetelor.si alysa stai linistita daca nu vin uratii mai exista o sansa eu m-am gandit mult la tine ieri.Ti-am tinut pumnii sincer vb.
Eu m-ai am de asteptat si trec asa de greu zilele astea.Ieri am stat si m-am gandit si parca acum mi-am schimbat parerea nu mai cred cu asa inversunare ca sunt insarcinata....nu stiu de ce dar asta este...tot citesc pe net semne timpurii de sarcina si nu tiu....nu cred ca sunt....
Hai ca v-am inebunit de cap asa de dimineata...
pupici