Test de sarcina pozitiv &beta HCG scazut

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

multumesc mult

pna cand nu ajung la ecograf sa imi vad samburelul, am o mica temere, din cauza asta nici nu am intrat sa va spun

promit sa vin cu vesti...si sper din cele mai bune
sa ma ajute unul Dumnezeu...si va doresc si voua acelasi lucru

Valentina

Mergi la inceput

pentru ca nu mai am rabdare pana la echo, azi dimineata am mai facut un test, fetelor, nu stiu ce m-a apucat, cred ca sa vad intensitatea liniutei a doua
va spun cu bucurie ca s-a pozitivat din primele secunde, este la fel de intensa ca si prima liniuta, ceea ce imi spune ca beta HCG a crescut

bucurie si emotie...asta simt...si nerabdare pana la ziua in care voi ajunge a echo si il voi vedea
atuci bucuria va fi completa

va multumesc ca ati fost si sunteti alaturi de mine
incurajarile voastre ne-au ajutat enorm

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Valentina,ia uite ce am gasit pentru party

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Esti gravidoasa....urrrrraaaa....sa ai parte de 9 luni minunate si de un bebelus sanatos si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Valentina din cate imi aduc eu aminte tu ziceai ca te tratezi pt. ovare polichistice. Ei bine de curand si eu am aflat ca sufar de aceeasi afectiune si ma ingrijorez de la o zi la alta ca n-o sa pot ramane insarcinata. Tu cum ai reusit? Ce tratament ai urmat?

Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti

Mergi la inceput

cora

sper ca si saptamana viitoare sa fie plina de vesti bune...sa il vad acolo unde trebuie sa fie si desi poate e prea devreme, sa ii aud si bataile inimii...atunci voi fi linistita

anamira, da, ma tratez din 2007 de ovare polichistice, tratament cu metformin pe care il iau si acum pana cand va considera endocrinologul ca trebuie oprit
cand mi-a fost depistat acest sindrom, eu aveam ciclu lunar, insa neregulat
inca din prima luna de trtament ciclul s-a reglat , ovarele auaspect normal sub acest tratament si am ovulat singura
tinute sub control, totul trebuie sa fie ok, ai incredere

aaa, din 3 in 3 luni repetam hormonalele si faceam echo transvaginal

Valentina

Mergi la inceput

Stii ce nu-mi este inclar? Dc la analizele de sange pe care am dat o gramada de bani mi-a iesit ca dpdv hormonal n-am nici o problema. Toate sunt normale, inclusiv glicemia provocata doar ca nu ovulez. Si inca ceva. Eu in luna iulie am fost la gine pt. controlul anual, inclusiv papanicolau si mi-a zis ca n-am nimk, nu vede fibrom sau chisturi si dupa 3 luni am ovare polichistice. Ceva nu e ok
Acum ca mi-au iesti si analizele bune parca sunt si mai bagata in ceata

Mergi la inceput

ai evoie de un endocrinolog bun
daca nu ai chisturi, cum ai fost diagnosticata cu ovare polichistice? plus ca in analizele hormonale se va observa sindromul
este un topic dedicat acestei afectiuni, eu as vrea sa te ajut, insa...ma lasa fara replica: analize ok si totusi ovare polichistice

un endocrinolog ti-a pus diagnosticul? sau un ginecolog?

Valentina

Mergi la inceput

Pai faza e ca la ecograf intravaginal mi-a vazut ovarele polichistice, am chiar si doua poze de toata frumusetea pe care se vad chisturile mici. Pt. confirmare m-a trimis sa-mi fac dozarile hormonale care au iesit bune. Toate sunt in limite normale si chiar ginecologul mi-a zis confirmat ca sunt ok. Acum intrebarea e se poate sa am aceste mici chisturi numa de 3-4 luni si sa fi aparut din cauza ca m-am stresat sa am bebe? Ca modificari ale ciclului (care oricum nu mi-a fost regulat niciodata), adik sangerare foarte putina si inchisa la culoare, le am doar de la ultimele 2 menstruatii. Is curioasa sa vad cum imi vine daca am luat duphaston. Tu ai dureri de burta de la chisturi?

Mergi la inceput

chisturile apar de la foliculuicare nu se sparg...in principiu...sper sa nu vorbesc prostii...deci cicluri anovulatorii
ca si trtament nu ti-au dat nimic?
se trateaza, cu atat mai mult cu cat hormonalele tale sunt ok
anovulatia stiu ca este provocata si de stres, deci...se prea poate

Valentina

Mergi la inceput