Test de sarcina pozitiv &beta HCG scazut

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Singurul tratament pe care mi l-a dat este Duphaston adik progesteron si urmeaza sa iau din prima zi de ciclu femoston, iar din a 5-a zi clostilbergyt. Exista si un alt tratament? (in afara de anticonceptionale)

Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

eu iau metformin, si acum, dupa test pozitiv iau si duphaston

sfatul meu e sa urmezi trtamentul indicat de medic
Clostibegytul este pentru stimulare ovariana, deci eu zic ca e ok

bafta multa

Valentina

Mergi la inceput

fetelor, mai am o intrebare la voi
pana azi dimineata secretia mea era albicioasa, ceva mai abundenta
azi am observat ca isi schimba culoarea in galbui
fara miros, fara alte reactii care sa imi para ciudate

voi credeti ca este o problema???

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

vale stai linistita ca nu este nici o problema... si a mea este la fel....abundenta si galbinicioasa
ce ma bucur din tot sufletul ca ai un samburel mic... ti am zis eu ca vine bb cand nici nu te astepti
sotul ce zice?

asa creste bebicu
7+

Mergi la inceput

ale
pana nu vedem la echo ca e acolo, in uter, si ca este ok...mare lucru nu spunem niciunul dintre noi
e normal, dupa cate au fost in trecut
evident, o mare bucurie este si sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine si de acum inainte

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Valentina eu zic sa nu te mai stresezi si nici macar prin cap sa-ti treaca ca nu e bebe Mai stii poate ca sunt gemeni ...Ei na zic si eu asa! Eu daca as vedea un test pozitiv cred ca n-as mai incerca sa fac atatea teste de sange. Relaxeaza-te si pana ajungi la medic incearca sa te bucuri de cele 2 liniute.

Mergi la inceput

fetelor, azi am inceput serviciul
sunt extrem de speriata pentru ca am fost la baie si am observat o scurgere maroniu deschis
oare sa fie nidatia?
sa fie ceva rau????

inca nu am dureri de burtica, nu ma doare nimic, dar sunt foarte speriata

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Valentina - putin probabil sa fie de la nidatie. Nidatia are loc la 7-8 zile de la fecundare . Este foarte posibil sa fie vorba despre un hematom care se elimina. La fel de bine poate fi o lipsa de progesteron..... Tu ai facut o monitorizare a progesteronului in sarcina? Oricum cel mai bine mergi fuguta la dr. sa faca o eco si eventual sa iti dea un tratament de sustinere a sarcinii.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

maine dimineata am programare la echo
ca si trtament de sustinere a sarcinii iau duphason 3 pe zi
am facut o singura data decand am testul pozitiv analiza progesteronului si doctorita imi spunea ca e cam mica, de-asta am duphaston

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Singurul tratament pe care mi l-a dat este Duphaston adik progesteron si urmeaza sa iau din prima zi de ciclu femoston, iar din a 5-a zi clostilbergyt. Exista si un alt tratament? (in afara de anticonceptionale)

Iubita, ma bag si eu in vorba desi nu are legatura cu subiectul(scuze Valentina)...doctorul ala al tau e sigur ca sunt chisturi ? Intreb pentru ca am mai vazut batuti in cap, din pacate
Si mai e un aspect se poate ca, chisturile sa fi aparut TOCMAI ca urmare a tratamentului cu Duphaston ! Daca tu nu ovulezi pana in momentul in care il iei, nici nu mai ovulezi si un folicul de toata frumusetea care se putea sparge in cateva zile se transforma in chist
Asa ca maaareee atentie !

Mergi la inceput