Test de sarcina pozitiv &beta HCG scazut
Raspunsuri - Pagina 11
Valentina_D spune:
Fetelor
, pentru ca scurgerea maroniu deschis a continuat, azi am sunat de urgenta la ginecolog
a reusit sa ma vada, mi-a facut eco transvaginal si mare lucru nu se vede
endometrul este foarte gros, parca parca a zarit ca ar fic eva, insa a zis ca totusi nu se poate pronunta...pare o sarcina, insa foarte foarte mica...de-asta a fost rezervata
m-a trimis iar la beta HCG maine dimineata, asa cum mi-ati spus si voi, a zis ca pe la 1000 incepe sa se vada
ma cam doare burtica si sunt foarte agitata
maine dimineata, iar cosmar la analiza, mi se pare cumplit...va fi un stres enorm pana cand o sa iasa rezultatul ca sa o pot suna
sa ma ajute Dumnezeu sa fie crescuta valoarea
cat despre scurgere nu a spus nimic, doar ca mi-a schimbat duphastonul pe utrogestan
va tin la curent
Valentina
magdita spune:
Valentina
, iti tin pumnii sa-ti creasca valoarea mult si sa te linistesti. E foarte bine ca ti-a schimbat duphastonul pe utro, mai ales daca il iei vaginal. Doamne ajuta sa vii cu vesti bune
. Multe femei au avut secretii de-astea maronii, altele chiar sangerari in toata regula, iar bebicii erau bine in uter. Asa ca ai incredere ca va fi bine.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Valentina_D spune:
fetelor, din pacate nu vin cu vesti bune
beta HCG a scazut la 157, deci...se elimina
Am sunat ginecologul, mi-a spus sa opresc utrogestanul ca csa imi poata veni ciclul
n-a fost sa fie
am sunat si la endocrinolog, i-am spus si a avut o reactie de genul: "eu ti-am spus", si ma sfatuieste sa fac impreuna cu sotul analize genetice
asta e a treia sarcina oprita din evolutie, prima insa, cu primul sot, deci tatici diferiti
oare de ce ma trimite la analize genetice? aveti idee?
si daca iese ceva rau...exista trtament?
Valentina
magdita spune:
Valentina
, imi pare rau
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
catalina2307 spune:
Valentina , imi pare rau, stiu ca este greu si iti spun asta din experienta celor 3 sarcini pierdute , sarcini obtinute cu greu. Pt. inceput iti sugerez sa citesti subiectul despre trombofilie si cel despre boli autoimune in sarcina. De obicei acestea sunt cauzele pierderilor de sarcina si da, din fericire exista tratamente. Sunt convinsa ca acolo o sa gasesti multe raspunsuri iar fetele te vor ajuta sa faci putina lumina.
De obicei cauzele genetice-si ma refer la incompatibilitatea dintre soti- nu au solutie.
Trombofilie
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144161&whichpage=1
Sarcina si bolile autoimune
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137964&whichpage=1
aleesicoo spune:
vale

imi pare rau din tot sufletul, sunt alaturi de tine si ma
la DD ca sa te bucure cat mai repede cu un
hotarat sa ramana in burtica la mamica lui.... fii tare, capul sus si cu siguranta vei reusi

numai bine iti doresc si te imbratisez cat pot de tare si un pupic dulceeee
asa creste bebicu
8+

cos_minutza spune:
Valentina imi pare tare rau

si multi
.
sa-ti de D-zeu bebelusul mult dorit!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta
ANI.G spune:
Vali imi pare tare rau.
In cazul in care piezi deja mai multe sarcini sunt alte cauze decat cele care determina infertilitatea. De aceea ti-a recomandat teste genetice.
Offf...sper sa vii cu vesti mai bune
gaba-rema spune:
Valentina, pacat... dar ce sa facem, asta e viata!
Si eu am patit-o... si e destul de frecventa oprirea in evolutie a sarcinilor la varste gestationale mici, sa stii.
Ascult-o pe Catalina, ca stie ce spune, citeste despre tulburari de coagulare, boli autoimune, poate faci si testele de toxoplasmoza, CMV samd (daca nu ai facut deja).
Totusi, la pierderi atat de timpurii poate fi pur si simplu vroba de un defect cromozomial al embrionului.
Alta posibila cauza: exces de estrogen - de la vreun chist seros care a crescut prea mult pe ovar... dar tu ai compensat cu progesteron, deci nu cred ca e cazul tau.
Procedura standard in alte parti e ca dupa 3 pierderi de sarcina sa verifici daca unul din parteneri nu are vreo anomalie pe cromozomi (de exemplu, o translocatie echilibrata) - care ar putea determina un defect mai grav la fat si de obicei neviabilitatea acestuia. Nu e ceva prea frecvent, totusi poate merita sa elimini o suspiciune, fie ea si mica si improbabila. Necazul e ca testele genetice sunt scumpe. Nu se recomanda sa le faci la Parhon, ci la un cbt. care le lucreaza in Germania, Italia... vezi Synevo sau Bios Diagnostic.
Hai, curaj! Multe fete au pierdut multe sarcini si pana la urma au devenit mamici. E bine sa excluzi pe rand posibilele cauze. Si sa nu astepti prea mult, caci apoi vine cea mai nemiloasa "cauza" de infertilitate peste tine: vārsta :(
Valentina_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabi3604 Valentina, pacat... dar ce sa facem, asta e viata! Si eu am patit-o... si e destul de frecventa oprirea in evolutie a sarcinilor la varste gestationale mici, sa stii. Ascult-o pe Catalina, ca stie ce spune, citeste despre tulburari de coagulare, boli autoimune, poate faci si testele de toxoplasmoza, CMV samd (daca nu ai facut deja). Totusi, la pierderi atat de timpurii poate fi pur si simplu vroba de un defect cromozomial al embrionului. Alta posibila cauza: exces de estrogen - de la vreun chist seros care a crescut prea mult pe ovar... dar tu ai compensat cu progesteron, deci nu cred ca e cazul tau. Procedura standard in alte parti e ca dupa 3 pierderi de sarcina sa verifici daca unul din parteneri nu are vreo anomalie pe cromozomi (de exemplu, o translocatie echilibrata) - care ar putea determina un defect mai grav la fat si de obicei neviabilitatea acestuia. Nu e ceva prea frecvent, totusi poate merita sa elimini o suspiciune, fie ea si mica si improbabila. Necazul e ca testele genetice sunt scumpe. Nu se recomanda sa le faci la Parhon, ci la un cbt. care le lucreaza in Germania, Italia... vezi Synevo sau Bios Diagnostic. Hai, curaj! Multe fete au pierdut multe sarcini si pana la urma au devenit mamici. E bine sa excluzi pe rand posibilele cauze. Si sa nu astepti prea mult, caci apoi vine cea mai nemiloasa "cauza" de infertilitate peste tine: vārsta :( |
multumesc pentru raspuns
in 2006 am facut si analizele acestea: toxoplasma, listeria..etc, toate au iesit in regula
ce ma nelamureste la analizele astea genetice este ca totusi, cu doi barbati diferiti am aceeasi problema
Valentina