Test de sarcina pozitiv &beta HCG scazut
Raspunsuri - Pagina 8
irinabobe spune:
valentina este foarte bine. e mai mult decat dublu. ti-am mai spus sa schimbi dr... dar dc vrei sa iti faci nervi toata sarcina asta e. cauta un ginecolog bun care sa isi spuna parerea legat de sarcina ta iar dna dr sa se ocupe doar de problemele tale hormonale daca e cazul.
felicitari!
aleesicoo spune:
eee foarte bine si e bebe....doctorita ta sa mai faca inca o data stagiul de gineco![]()
e bebe si stai linistita ca il agiti
felicitari din tot sufletul
| Citat: |
| citat din mesajul lui Valentina_D fetelor, am venit cu rezultatul ![]() 267.8...sper sa fie de bine de la 111.8 de miercuri, voi ce ziceti? mie nici nu imi vine sa o sun pe doctorita, ea se astepta la cel putin 500 Valentina |
asa creste bebicu
7+
Valentina_D spune:
Doamne Ajuta
Irina, sunt un pic legata de ea din cauza trtamentului cu metformin
Cand am sa imi vad samburelul mic in uter, atunci clar am sa o intreb cat trebuie sa il mai iau si ma las in totalitate pe mana ginecologului
va multumesc fetelor
oare mai are rost sa merg si luni dimineata sa vad cum evolueaza?
Valentina
irinabobe spune:
eu zic ca nu are rost sa repeti luni pt ca deja te apropii de bhcg 1000 asa ca pe miercuri poti incerca o ecografie si cu ocazia asta sa cauti si dr ginecolog. din cauza asta am spus cauta gincolog care sa isi spuna opinia asupra sarcinii iar ea sa se ocupe doar de tratamentul hormonal...
Valentina_D spune:
am si gasit un medic, sunt programata joi 
Irina, vad ca te pricepi bine la analiza asta...multumesc mult pentru lamuriri
initial ma speriasem,parca imi venea sa plang... stiam ca doctorita vrea sa vada 500, ceea ce sincer mi se parea simie cam mult
am tot calculat evolutia
luni-36
miercuri 111.8
vineri-267.8
mi se parea ca de luni pana miercuri a crescut mai bine, dar la un calcul atent, vad ca si azi e cam la fel, in acelasi ritm
Doamne Ajuta
Valentina
magdita spune:
Valentina
, e foarte bine ca a crescut. Cred ca joi se va vedea si la eco. Iti tin pumnii si Doamne ajuta
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Alinutzaa spune:
iubita mea, rezultatul este super super super bun. Stai linistita ca totul este ok. Si joi cand o sa mergi la eco o sa se vada si samburelul.
tare fata
Hai ca de data asta ne plimbam carucioarele impreuna.
Vorbim pe mess
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
9+
Handmade by Alina
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!!
ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
onybony spune:
nu-mi vine sa cred ce vad aici!!!! 

FELICITARI VALENTINA!!!
CAT MA BUCUR PENTRU TINE

Vom avea mereu luna viitoare