Test de sarcina pozitiv &beta HCG scazut
Raspunsuri - Pagina 5
Valentina_D spune:
va multumesc fetelor pentru incurajari
...sa speram ca in curand sarcina va fi si confirmata echografic si abia atunci o sa pot sa rasuflu un pic mai usurata
da, analiza sotului imi taiase sperantele, cel putin pentru luna asta
se pare ca Doamne Doamne avea alte planuri pentru noi, mult mai recente
ma rog la Dumnezeu sa fie bine si voi toate sa aveti parte de ceea ce va doriti
Valentina
aruam spune:
Valentina
In afara de metformin ai mai luat si altceva?
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
aleesicoo spune:
valeee ce ma bucur pt tine din tot sufletul

e clar bebe
sa ai o sarcina usoara si un bebe super sanatos

asa creste bebicu
7+

Valentina_D spune:
aruam, in afara de metformin nu am luat absolut nimic
ale, sa te auda Dumnezeu
si eu iti urez tie la fel

Valentina
Valentina_D spune:
fetelor, as fi vrut sa va mai intreb daca e obligatoriu ca aceasta analiza sa fie recoltata pe stomacul gol
eu de cate ori am facut-o nu am mancat, insa am baut cate o gura de cafea
Valentina
sunshine4ever spune:
Valentina ce veste frumoasa, si nu demult dicutam de oligospermie...FELICITARI! sigur e bebe. Si ai motive sa crezi in sansa ta din moment ce ai test pozitiv clar, beta care se dubleaza. Si parerea mea alegeti o alta doctorita care sa fie mai increzatoare intr-o sarcina incipienta sau ma rog sa o poata interpreta ...
Doamne ce frumos...si da se intampla minuni.
Te rog sa ai griija de tine, fii optimista ca conteaza enorm de mult si grija de samburel.
in asteptarea unui ingeras
irinabobe spune:
valentina bhcg e o analiza hormonala si nu are legatura cu mancat, baut, poti sa o faci oricum. stai calma esti insarcinata, cauta un ginecolog bun si nu te mai gandi la prostii. sarcina usoara!
Cocolyso spune:
Valentina feicitari esti graviduta!
Schimba dr care e .......jalnica, incredbil ca exista astfel de dr asa slabi pregatiti.....cand te simt pregatita sa scrii cine e, pt ca ar tb sanu mai mearga nimeni la ea.
E incredibil cum in loc sa te bucuri si dr sa te sustina, iti provoaca atata stres care face rau.
http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png
Valentina_D spune:
fetelor, multumesc
azi imi voi face programare la un alt medic, stiu ca e inca devreme sa vada ceva, asa ca voi mai avea un pic de asteptat
m-am trezit cu vagi dureri de burtica si de spate...sper sa fie ok si sa nu i se confirme doctoriteispusele
am luat un nspa si o sa stau cumintica
Valentina
magdita spune:
Valentina
, felicitari pentru sarcina, in primul rand. Durerile de spate si de burtica sunt relativ normale in primele luni de sarcina, stiu ca tu parca iei pastilute duphaston, eu as inclina spre utrogestan sau arefam pe cale vaginala, mie mi-au luat durerile de spate si burtica imediat. Sa stii ca sarcina se vede la eco in jurul valorii analizei beta de 1000 unitati, daca mergi mai devreme s-ar putea sa nu vezi nimic si atunci stresul ar fi ff mare. Stai relaxata, linistita si increzatoare ca va fi bine. E o minune de la Dumnezeu, ca la o spermograma de 5 mil/ml sa ramai gravi natural, asa ca trebuie sa crezi ca va fi totul bine
. Iti tin pumnii sa primesti numai vesti bune
. Doamne ajuta
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor