Test de sarcina pozitiv &beta HCG scazut

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

azi intr-adevar ma simt mai linistita, vad ca si durerea de burtica a trecut
maineeeeeee, iar cosmarul cosmarurilor, la analiza...si mereu imi car si barbatul cu mine...asa, de incurajare
saptamana asta a fost singura de concediu pe anul asta....observati cum am petrecut-o

oare cat ma mai trimite doctorita asta sa fac beta HCG?
mi-a zis ceva ca vrea sa il vada in uter...si pana atunci ma duc la fiecare 48 de ore?
oricum am mainile varzaaaaaa

ser sa va dau numai vesti bune si astept si de la voi acelasi lucru

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

vale nu te mai agita ca ii face rau lu'bebe
iubita mea inafara de testele alea de urina care le-ai facut ai mai facut vreunul?...eu cred ca sigur esti dar pana maine poti sa te duci si la un cabinet particular sa iti faca o transvaginala ca sa te linistesti...daca dr. ta este o tampitasi eventual iti mai iei un test de pipilica...si vezi cum apare liniuta./..dar clar esti

asa creste bebicu
7+

Mergi la inceput

test de sarcina pe baza de urina nu am mai facut
ultimul facut a fost cel de luni dimineata care s-a pozitivat instant si beta HCG iesise 36,18

ieri, cand am bazut beta HCG 111,8, am zis ca e clar ca va iesi tot pozitiv un test de rina si evident, nu am facut

o sa vad, parca nu simt nevoia sa mai fac unul, daca ma tot intep cu analiza asta de sange

cat despre echo, trebuie sa astept, nu se va vedea nimic acum, e foarte devreme
marti dimineata am programare

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

dupa calculele dupa site cate sapt ai avea acum???
se vede sacul iubita mea... se vede uterul marit....sunt anumite kestii care duc spre sarcina...tu acum faci ce vrei

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

test de sarcina pe baza de urina nu am mai facut
ultimul facut a fost cel de luni dimineata care s-a pozitivat instant si beta HCG iesise 36,18

ieri, cand am bazut beta HCG 111,8, am zis ca e clar ca va iesi tot pozitiv un test de rina si evident, nu am facut

o sa vad, parca nu simt nevoia sa mai fac unul, daca ma tot intep cu analiza asta de sange

cat despre echo, trebuie sa astept, nu se va vedea nimic acum, e foarte devreme
marti dimineata am programare

Valentina

asa creste bebicu
7+

Mergi la inceput

calcul pe site nu am facut pentru nimic

dupa mintea mea as avea 4 saptamani

sau cam asa

luni seara, la echo, nu s-a vazut nimic in uter, decat endometru gros, si un folicul de 2 cm pe ovarul drept

mi s-a spus ca e foarte devreme, dat fiind faptul ca ultimul cm a fost pe 18 septembrie

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

rezultat betahcg :111,8
de la 36,18 luni, eu zic ca este bine

evident, am urcat la doctorita sa ii arat....iar e nemultumita, si vineri m-a pus sa il fac iar
se asteapta la cel putin 500 pana vineri, mie mi se pare cam mult
in fine, m-am mai linistit putin....pentru mine e important ca a crescut, si mai mult decat dublu

Dragutza mea, daca luni era 36,18 , miercuri era 111,8 , vineri o sa fie intre 300-500 maxim, parerea mea. Este muuuult prea devreme sa se vada si la un eco 4D, ce sa mai vorbesc de cele mai vechi. Asa ca, relaxeaza-te, fii increzatoare si asteapta valoarea de 1000 ca sa se poata vedea ceva la eco. Altfel, o sa pleci dezamagita de la cabinet, ca nu se vede nimic in uter. Si, apropo, mie mi se pare realista doctorita ta . Mai putin faptul ca a confundat un folicul cu corpul galben .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

doctorita de care va tot spun este endocrinolog,ginecolog este doctorita la care am fost luni la eco, si intr-adevar, mi-a facut un 4D Voluson

colaborez cu endocrinologul pentru ca in ovarele mele polichistice aveam nevoie sa depistez urgent sarcina pentru a lua duphaston
ea este cea care ma tot trimite la analiza de sange si la echo

clar voi ajunge si la un ginecolog, chiar azi am sa sun sa ma programez din timp

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

valentina iubita nu te mai gandi, te rog eu, nicio secunda la ce ti-a spus doctorita aia, durerile de mijloc sunt normale in sarcina si e devreme sa se vada ceva, insa un medic experimentat poate vedea anumite modificari in uter.
Scuza-ma ca eu nu te-am citit pana acum
De cat timp incercati ?
Si cu cati , ca ziceau fetele ceva de oligospermie...

graviduta

Mergi la inceput

este a patra luna, si chiar e o surpiza pentru noi
asta pentru ca la inceputul lui octombrie, spermograma sotului era proasta
diagnostic: oligospermie (5 mil) , hiposemie si astenospermie

in noiembrie e programat la analize...sa dea Dumnezeu sa nu mai fie nevoie

a apucat sa isi faca toate hormonalele care i-au iesit extrem de bune

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Felicitari !!!
Ma bucur pentru voi. Poate n-o fi fost nici spermograma buna, oricum nu va trebui sa o mai repete

Mergi la inceput