Test de sarcina pozitiv &beta HCG scazut
Raspunsuri - Pagina 4
Valentina_D spune:
cat de frumos suna

, rezist la orice, numai bine sa fie
cat de mult va multumesc.....habar nu am ce iese maine, stiu numai ca testul de luni dimineata a doua liniuta a fost atat de vizibila incat mi-a scos ochii
ale, esti langa mine.....
violetamii de multumiri
vreau sa va spun ca din cauza stresului nu pot manca nimic de doua zile
fumez si ciugulesc cate ceva, stiu ca nu e bine, insa e singura cale de a ma tine la suprafata
Valentina
violetan spune:
Valentina, activeaza-ti pm-ul sau da-mi un buzz pe mess la id: violetahabr.
Si mananca, mai! Esti culmea! Hai, fa ce zic!
Executarea!![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
aleesicoo spune:
valentina pai daca a iesit si a doua liniuta e clar ca e 
ce ma bucur din toata inima

violetan eu m-am convins pe propria piele de beta hcg....eu cand l-am facut mi-a iesit negativ si la o sapt testul mi-a iesit pozitiv... si acum am 7 sapt de sarcina....deci???? eu nu il mai consider atat de sfant![]()
asa creste bebicu
7+

Valentina_D spune:
fetelor, acum am venit de la medlife
rezultat betahcg :111,8![]()
de la 36,18 luni, eu zic ca este bine
evident, am urcat la doctorita sa ii arat....iar e nemultumita, si vineri m-a pus sa il fac iar
se asteapta la cel putin 500 pana vineri, mie mi se pare cam mult
in fine, m-am mai linistit putin....pentru mine e important ca a crescut, si mai mult decat dublu
Valentina
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Valentina_D fetelor, acum am venit de la medlife rezultat betahcg :111,8 de la 36,18 luni, eu zic ca este bine evident, am urcat la doctorita sa ii arat....iar e nemultumita, si vineri m-a pus sa il fac iar se asteapta la cel putin 500 pana vineri, mie mi se pare cam mult in fine, m-am mai linistit putin....pentru mine e important ca a crescut, si mai mult decat dublu ![]() Valentina |
Vezi, Vale e bb
sigur...FELICITARI din suflet!

ANI.G spune:
valentina eu zic sa o "beeeeeeeep" pe doctorita aia a ta.
Stiu cum e si eu am una la fel, deci te inteleg, dar chiar nu are rost sa-ti mai faci atatea griji, pentru ca esti GRAVIDUUUTAAAA !!!
Nu o lasa sa iti ia din bucuria asta de nedescris pe care ar trebui sa o traiesti acum cu tampeniile ei
...ca vine ciclul, ca nu e multumita de HCG...offffff 
FELICITARI !!!

Florentina_C spune:
Vale tu ai avut ceva simptome care sa il anunte pe bb
? Sau doar lipsa CM a fost?
fata
-duta.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]()
***Poze***
Valentina_D spune:
fetelor, am reust sa dorm...nu pot sa cred, si acum parca imi e si foame![]()
cred ca incep sa ma linistesc cu tot betahcg-ul doctoritei care vrea sa vada 500 vineri
....
Florentina, mie trebuia sa imi vina pe 15 oct, cam asa era la 28 de zile. Pe 14 insa, a inceput o scurgere maronie, destul de putina cantitativ...
M-a tinut vreo 3 zile, dar deja de pe 15 luam duphaston, caci aveam primul test pozitiv
acum nu am mare lucru, ma mai inteapa uneori burtica, ma dor sanii, secretia a devenit albicioasa...opaca...cam atat
Valentina
aruam spune:
Felictari Valentina!

Sigur esti in sarcinata eu iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.
nu-mi vine sa cred acum 2 saptamani erai asa de trista si demoralizata din cauza spermogramei sotului...
Dumnezeu e mare...
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta