Test de sarcina pozitiv &beta HCG scazut

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

VALENTINA relaxeaza-te. Trebuie sa ai grija de bebe. Nu te stresa ca nu ii face bine. Te asteptam cu vesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

valentina...endometru de numai 1,25 cm???esti sigura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

valentina...endometru de numai 1,25 cm???esti sigura???

asa scrie pe eco: 1,25 cm...sa inteleg ca nu e ok?

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

valentina relaxeaza-te si bucura-te de sarcina. iti tin pumnii sa fie totul ok la bhcg de maine. dar neaprat schimba dr ca daca o sa o duci asa 9 luni ajungi la nebuni. esti sigur ca cea la care te duci e dr?
deci secretia alba e normala in sarcina, nu are nicio treaba cu seu,crede-ma ca am fost suspecta de seu si am citit pe siteurile din afara de mi-au sarit ochii din cap despre toate simptomele.asa cum ti-am zis la eco nu vei vedea nimic pana la bhcg 1000
nu intrerupe duphastonul atata timp cat bhcg se dubleaza mai ales daca stii ca aveai probleme cu endometrul.
iar ceea ca a zis dr ca este folicul la dimensiunile astea este corp galben si banuiam de la inceput ca ai gresit cand ai zis mm...ca la valoarea aia daca era in mm dr nici nu se obosea sa il masoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

1,25 cm=12,5mm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

1,25 cm=12,5mm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Valentina, eu am avut SEU. Ai fi un caz foarte special de SEU fara sangerari, fara dureri si, mai ales- cu crestere la beta hcg peste dublu! Secretia nu e un pericol, in general e normala in sarcina. Te sfatuiesc sa mergi sa faci si beta hcg din nou si cu atat mai mult eco. Inclin sa cred ca ai avut (ca si mine) ovulatie tarzie, de aceea e sarcina mica si nu se vizualizeaza corect.
Sarcina extrauterina nu este, oprita din evolutie iarasi nu (n-ar fi crescut bhcg), deci...ramane sarcina micuta.
Iti tin pumnii si neaparat sa ne spui ce ai facut. Bhcg il faci la medsana, unde iti da rezultatul de dimineata pana la pranz? E drept ca e mai scump, dar merita pt "sanatatea mintala" Baftaaaa si sarcina usoara!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

fetelor dragi...cum sa va multumesc?

maine merg iar la betaHcg
eu il fac la medlife, sper sa fie ok

medicul care ma pune pe ganduri e endocrinologul meu (am spus ca am PCOS, dar ca de ceva timp, ovarele au aspect norma

ma termina nervos, a um isi aminteste, acum nu
ea mi-a spus ca trebuie sa depistea sarcina in forma incipienta, devreme, ca sa pot lua Duphaston
tot ea, uita, la o zi dupa tot ce am vorbit, si cand a fost ultimul ciclu, si tot
si ma bombarda cu : offf, nu e bine, e problema
am singura saptamana de concediu din anul asta, e un calvarrrrrrrrr
de luni merg la birou, nu stiu cum voi rezista asa

pana una alta, maine iat dozez betahcg
il urasccccccccc

burtica, nu doare, sanii dor.........poate e semn bun

va multumesc cu mult draaaaaaaaaaaaaaag

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

valentina o sa ai un bebic??????
tine minte ce am patit eu cu beta
eu cred ca e bebic
...mai fa un surecheck
iti tin pumnii din tot sufletul

asa creste bebicu
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ce surecheck, aleesicoo? Pai daca bhcg are valorile alea, logic ca e bb! Bhcg numai in cazuri extreeeeeeeeeeeem de rare arata altceva decat sarcina; nu e cazul!

Valentina, e perfect Medlife! Nu trebuie sa urasti bhcg, ci sa-l iubesti pt ca da informatii atat de pretioase. Si, trust me, ai sa rezisti. Eu am mers la serviciu in fiecare zi cu SEU (sub Mtx, dar riscul sa se sparga exista, totusi) si mai stateam ore intregi in picioare, cu tata, la spital. 9 luni zburdam la birou, am plecat sa nasc direct de acolo, cu contractii; a fost frumos!
Rezista mamicile la orice. Si esti si f tanara, pe pariu, eu ghidusiile astea le faceam la 36...ai sa vezi ca va fi bine!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput