Test de sarcina pozitiv &beta HCG scazut
Raspunsuri - Pagina 2
violetan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Valentina_D la echo s-a vazut pe ovarul drept un folicul de 2,2mm, si doctorita a spus ca e posibil sa fie un betahcg fals, de la acel folicul eu una nu am mai auzit asa ceva, poate ca stie ce spune, insa testul de sarcina de ieri, s-a pozitivat imediat, dinprimul minut....tot de la folicul??? Doamne, ce stres Valentina |
Ha??? La ce dr mergi? Zi ca sa nu mearga si alte fete, pe bune! Nu exista asa ceva! A iesit pozitiv, la beta hcg valoarea s-a dublat, chiar peste, deci e clar ca esti gravida si evolueaza bine. Ai sangerari? Ai alte probleme? Se va vedea in curand la eco transvaginala. Ce e pe ovar e clar corpul galben! Si eu am avut valoare mica la beta hcg. Dr mea imi spunea ca e f bine, un alt dr: "nu-mi plac deloc valorile tale, sunt prea mici". Acu' valorile alea mici care ii displaceau dr au 2 anisori si 2 luni

Succes si neaparat sa ne tii la curent! Sarcina usoara!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Florentina_C spune:
Valentina, ma bucur enorm pt tine... Spun asta pt ca eu cred sincer ca tu esti
. Te-am mai citi si acum ca te vad aici preocupandu-te de
din burtica...parca nici nu imi vine a crede..Dar , te felicit din suflet. Pot sa iti urez deja, sarcina usoara. 

adc spune:
In locul tau nu mi-as face probleme, mai ales daca nu ai nici un fel de sangerare. Si doctora ta ar trebui sa se mai documenteze. Am mai intalnit medici pesimisti, care spuneau mereu in cazul unei sarcini normale citez "pana la 12 saptamani nu putem fi siguri de nimic" si da, aveau dreptate statistic, dar unde-am ajunge daca ne-am gandi mereu la raul ce ni s-ar putea intampla? Insa un medic care sa se astepte sa vada o sarcina la eco la valori sub 100... e absurd. Si sa te mai bage si in sperieti ca nu se vede nimic cand n-are cum sa se vada decat de pe la 800-1000 incolo!
Nu ma intelege gresit, pana cand nu vezi la eco embrionul si inimioara lui pulsand chiar nu ti se poate garanta nimic, dar e inca FOARTE devreme si nimic nu arata ca ar fi probleme.
Multa bafta!
Mami de Alexandra (18.02.2006)
Valentina_D spune:
fetelor, m-ati emotionat...am primit atatea raspunsuri de la voi

va multumesc
maine dimineata merg iar la betahcg....stau cu inima cat un purice pana cand o sa iasa, sper sa fie o valoare ok
cat despre echo, pe 27 am programare, chiar nu stiu ce sa spun...evident, eu vreau sa vad ceva acolo
Maya, da...sotul meu a facut la inceputul lunii spermograma si cum deja stii: oligospermie-5 mil
Deja si-a facut saracul hormonale, a fost la urolog...in noiembrie are programari peste programari
dar...spre marea mea surprindere...si a noastra, mie luna asta mi-a iesit test pozitiv![]()
![]()
ca sa dau acum un verdict referitor la cat de buna a fost analiza lui, nu pot....si nu ma aventurez sa spun mai multe pana cand nu am sa ma linistesc
va pup, si va multumesc de raspunsuri
Alina, Flori, adc.....si pe toate fetele, ca poate am un neuron putin gravid si nu mai retin
Valentina
Valentina_D spune:
violeta, m-ai intrebat de sangerari
pe 14 oct am inceput sa am o scurgere maronie, slaba cantitativ
din 15 am luat si duphaston pe langa metforminul meu de ovare polichistice...tratatate si de duminica s-a oprit scurgerea
de azi dimineata am o secretie albicioasa si atat
cat despre numele celor doi medici, va promit ca vi le voi spune, numai ca ....putin mai incolo, sa vedem ce si cum va fi
Valentina
cos_minutza spune:
Felicitari pt testul pozitiv!Sper sa fie totul ok
!!!Dupa cum au spus si fetele val betahcg nu ar creste daca nu ar fi un mic samburel acolo!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta
Maya_I spune:
Valentina, pai nu mai are rost sa mai mearga la analize din moment ce esti graviduta. E posibil ca rezultatul spermogramei sa fi fost gresit. Sarcina usoara si nastere la termen!
Valentina_D spune:
fetelor, ma faceti sa imi dea lacrimile

eu nu ma pot declara graviduta inca, am inima stransa stransa stransa de frica
cu groaza ma gandesc la ziua de maine
in viata mea nu gandeam ca betahcg-ul asta imi va face viata un cosmar
chiar daca burtica nu doare, am in continuare secretie albicioasa...ma gandesc cu teama sa nu fie seu
am vazut ca fetele de la aspirante intra si ma incurajeaza sau felicita...ca si maya de la oligospermie e prompta
va multumesc la toate
fetelor, iertati-ma ca inca nu pot scrie acolo unde ne-am cunoscut, va promit ca voi impartasi cu voi tot, numai ca am teama asta...
am doua sarcini oprite din evolutie....diagnosticata cu PCOS, sotul cu oligospermie diagnosticata la inceputul lui octombrie...un test pozitiv acum si doua doctorite care imi cam reteaza aripile...ce sa mai...vedeti? inca mi-e extrem deteama
sa dea Dumnezeu tuturor...dar sa imi dea si mie
va pup dulce
Valentina
cora79 spune:
Valentina-trebuie sa te relaxezi un pic si sa crezi in sansa ta si in faptul ca ai un bebe puternic in burtica care nu se va mai desprinde pana la 9 luni
Fii increzatoare si totul va iesi mai bine decat te-ai asteptat
Valentina_D spune:
sunt luata bine de tot de toate cele si nici sa citesc nu mai stiu
revin, citesc de data asta de pe echo...foliculul are 2,16 cm...nu 2 mm asa cum am zis si sa ma iertati
la endometru scrie:
endometru cu aspect secretor gros 1,25 cm
am intrebat si eu ce fac daca sangerez
mi s-a raspuns: daca se intampla, inseamna ca va vine ciclul
va rog sa ma iertati....
Valentina