Test de sarcina pozitiv &beta HCG scazut
Raspunsuri - Pagina 13
ANI.G spune:
Valentina in vreo 3 zile, dar pentru ca a fost sarcina poate dura mai mult. E in functie si de organismul tau.
Iti doresc sa treci cu bine si cat mai repede peste asta si sa fii mamica cat de curand

Valentina_D spune:
multumesc mult
si dr ginecolog mi-a spus ca se va elimina singur, sper sa nu se ajunga la chiuretaj...nu a pus deloc si varianta asta
e atat de inchisa scurgerea...de-asta m-am panicat putin
Valentina
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Valentina_D multumesc mult ![]() si dr ginecolog mi-a spus ca se va elimina singur, sper sa nu se ajunga la chiuretaj...nu a pus deloc si varianta asta e atat de inchisa scurgerea...de-asta m-am panicat putin Valentina |
Valentina

Nu te cunosc insa stiu prin ce treci
. Vinerea trecuta am avut un avort spontan la 5 saptamani de sarcina. Exact aceleasi sintome casi tine.
Cu secretia apoi pete maronii si viner spre sambata sangerare puternica cu cheagur. A durat 3 zile. Acum fac analize de sange ca sa vad daca s-a eliminat tot.
Noi avem un bebe sanatos si frumos. Deci se poate. Dra mi-a spus ca e un proces complicat si daca nu se formeaza bine si nu se prinde bine se elimina. Mi-a mai spus ca 1 din 4 sarcini se transforma in avort.
Nu ma consoleaza dar ma gandesc ca mai bine asa decat mai tarziu sau sa se nasca cu vreo malformatie grava si sa moara la nastere
E greu si de oricate ori imi zice lumea ca o sa am altii imi vine sa tip si sa le spun ca nu e acelasi lucru.

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
gaba-rema spune:
sarcina era foarte mica, se va elimina singura si nu va fi nevoie de chiuretaj.
Trebuie sa treaca efectul progesteronului administrat si apoi gata.
Nu te mai teme atat de pb. genetice... sunt slabe sansele sa descoperi ceva.
Acuma, eu vorbesc de cariotip, adica sa vada ca ai cromozomii in numar de 46 si intregi (fara deletii). Dar tot la genetice intra si MTHFR de ex. dar daca ai o varianta la una din genele respective, nu inseamna ca nu poti avea copii, i poate trebuie sa tratezi problemele pe care eventual le genereaza.
Valentina_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabi3604 sarcina era foarte mica, se va elimina singura si nu va fi nevoie de chiuretaj. Trebuie sa treaca efectul progesteronului administrat si apoi gata. Nu te mai teme atat de pb. genetice... sunt slabe sansele sa descoperi ceva. Acuma, eu vorbesc de cariotip, adica sa vada ca ai cromozomii in numar de 46 si intregi (fara deletii). Dar tot la genetice intra si MTHFR de ex. dar daca ai o varianta la una din genele respective, nu inseamna ca nu poti avea copii, i poate trebuie sa tratezi problemele pe care eventual le genereaza. |
multumescacum ma gandesc numai la ce este mai rau...si de aceste analize ma speriasem tare
le vom face, stiu ca sunt costisitoare dar se merita efortul
aveti idee unde se pot face in Bucuresti si cat costa? macar sa ma pregatesc

Valentina
gaba-rema spune:
D ex., la Bios Diagnostic (str. Roma 39, langa Colegiul Caragiale).
Cariotipul costa 1100 ron de persoana.
Se lucreaza in Italia, dureaza vreo 3 saptamani.
Se ia sange si atat.
Valentina_D spune:
sunt bine fetelor
azi a inceput sa imi vina ciclul
sper sa trec cu bine de perioada asta si sa incep niste investigatii
sunt confuza putin, as vrea sa imi creez un plan, sa incep de undeva dar nu ma hotarasc
Cred ca voi face analize imunologice, cele de sindrom antifosfolipidic si daca totul e ok mergem si la genetice
Saptaman viitoare ma duc la medic sa mi le prescrie si ma gandeam, cu ele in dinti sa ma programez la dr Tutunaru
Aud numai de bine de el, plus ca nu stiu pe mana carui medic sa merg...ginecolog...sau cde care?
Valentina
dezamagita spune:
La Genetic Lab (in Bucuresti) costa cel mult 900 lei pt ambii. (analiza cromozomi din sange) Rezultatele ti le trimit pe email daca doresti. Nu stiu de ce dincolo costa 1100 lei/pers...cred ca exagereaza aia cu preturile:D
http://www.geneticlab.ro/analize_si_tarife.html