Test de sarcina pozitiv &beta HCG scazut

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sunt foarte multe analize care la Genetic Lab au preturi mult mai mici fata de laboratoarele renumite...insa fara sa insemne ca si rezultatele sunt mai proaste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabodiu spune:

buna mamicilor, in primul rand vreau sa iti spun valentina ca imi pare sincer rau pt ce ai patit, am citit de la prima pagina si am vazut cursul evenimentelor, inca odata imi pare rau si sper ca pe viitor sa fie bine, sa ai o atitudine pozitiva si sa te gandesti ca esti norocoasa ca il ai pe sot alaturi.
eu ma aflu in aceeasi situatie cu stefania, am o minune de baietel de 1 an si 6 luni, am ramas insarcinata din prima luna si am avut o sarcina fara nici o problema. Din aceasta vara ne-am hotarat cu sotul sa ii facem un fratior sau o surioara si minunea iar s-a intamplat am ramas insarcinata in august dar in 8 septembie am inceput sa sangerez si am pierdut sarcina la 5 saptamani iar explicatiile au fost aceleasi ca si in cazul stefaniei. Acum problema mea este ca in 8 oct mi-a venbit ciclu normal si iar am fost la dr pt eco..sa vada daca totul e curat si a spus ca e perfect totul si ma pot apuca iar de treaba, problema mea este ca in 5 nov trebuia sa-mi vina ciclul si uite ca au trecut 4 zile si nimic la orizont iar partea ciudata e ca 2 teste de sarcina facute in acest week-end imi arata clar o singura linie....acum va intreb pe voi daca mai este cineva care a patit ca mine...ciclu intarziat iar testul negativ..mentionez ca niciodata nu mi-a mai intarziat( exceptand cazul sarcinilor)...poate chiar venea mai repede.
daca ma puteti ajuta cu un sfat va multumesc anticipat...oricum mai astept cateva zile si daca nu se schimba nimic imi fac programare la dr...imi e frica sa nu fie ceva probleme medicale tocmai acum cand vrem inca un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adellla spune:

oanabodiu si eu sunt in aceeasi situatie ( CM intarzie, testul iese negativ), intra te rog pe forumul ,,vreau bebe,, si vorbim acolo.

Mergi la inceput

adella sa nu mai pierd timpul cautand prin site da-mi te rog linkul si vin....dar maine ca deja trebuie sa-l pregatesc pe vlad de culcare, sincer abia astept sa mai citesc ce mai zic si alte femei in situatia mea...te pup

Mergi la inceput

adella te-am gasit...nu am mai avut rabdare pana maine

Mergi la inceput