Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Merci ada, tocmai gasisem si eu...
DEci vax albina pentru tanti de la laborator...
Ma disper\ tote toantele care freaca menta, angajate pe pile si fara nici o pregatire sau tragere de inima...ufff

Lyly, La multi ani scumpo cu sanatate si sa faci o mare petrecere...sa urle valea..

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Pai tutele noastre stiu doar sa-ti ia sange. Cine crezi ca te inteaba daca ai baut apa, daca ai mancat sau mai stiu eu ce? Doamne- fereste !
Nico iti dam comision pupicei deocamdata ca echipamente IT nu cumpar. ,,Studentii" de la mine au indeletniciri mai pasnice, doar papa si se spala din cand in cand.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutate la toate.
Eu am baut o mini cafelutza, cu mult lapte. Si mi-am facut acasa suc de portocale si un grepfruit, foarte bunut, am luat cu mine la birou juma de litru
Am treaba azi, sefii mei ma tot preseaza sa termin bugetul pt 2010 - 2012 pana nasc. Le e frica ca nasc inainte de termen si le las bugetul nefacut! OF.
Asa ca i-am chemat pe rand la mine, io nu ma mai urc in avion. Azi a venit unul din administratori din Ungaria. Voi avea niste ore de munca asidua.
Va pup, sa aveti o zi usoara.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Lyly la multi ani cu sanatate si multi bebei frumosi si sanatosi.
Fete dragi eu am azi program incarcat: pe la 2 vine M sa mergem la o incinerare ( a murit sotia unui tip care avea legatura cu cluburile de dans) , dupa aceea tragem o fuga la IKEA sa luam usile de la dulapul de bucatarie si apoi la dans.
Fug sa ma spal pe cap ca arat ca o ciumafaie.Va si revin dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Nico iti dam comision pupicei deocamdata ca echipamente IT nu cumpar. ,,Studentii" de la mine au indeletniciri mai pasnice, doar papa si se spala din cand in cand. [/blue]

Da, si scriu poezii, cunoastem. (vezi "marele" poet- luceafaru' huilei.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Salutate la toate.
Eu am baut o mini cafelutza, cu mult lapte. Si mi-am facut acasa suc de portocale si un grepfruit, foarte bunut, am luat cu mine la birou juma de litru
Am treaba azi, sefii mei ma tot preseaza sa termin bugetul pt 2010 - 2012 pana nasc. Le e frica ca nasc inainte de termen si le las bugetul nefacut! OF.
Asa ca i-am chemat pe rand la mine, io nu ma mai urc in avion. Azi a venit unul din administratori din Ungaria. Voi avea niste ore de munca asidua.
Va pup, sa aveti o zi usoara.

24+

Bravo, Floricica! Asa sa faci, sa nu te fortezi. Voi sunteti doi, deci ei trebuie sa vina la tine, pardon la voi.

P.S. Daca nu dai de la tine, fii generoasa!

Mergi la inceput

LYLY, daca eram in Buc, puneam banner cu "LA MULTI ANI, SCUMPA NOASTRA LYLY" sa fluture in intersectie la Lujerului.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Ma duc sa ma intind putin iar am ameteli de la Ornisid ... Sau o fii da la tratatia sarbatoritei?!
Naspa, se invarte camera cu mine.
Revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

BLUE FLOWER .

Cat despre prolactina mea.... ghinion, nu ma mai duc inca o data azi. Poate luna viitoare...

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Eu de cand m-am mutat in casa noua ( 29 sept ac) visez foarte urat.Cand am luat cheile de la fostii proprietari , am inteles ca fosta iubita/ sotie a proprietarului s-ar fi sinucis.Dar asta se intampla acum 15 ani si mai bine.Ciudat insa , inainte sa vedem casa asta i-am zis lu al meu ca n-as vrea sa luam o casa unde a murit cineva.Nu stiu ce sa cred cu povestea asta.

Mergi la inceput