Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(35)
Raspunsuri - Pagina 10
MayanMistica spune:
Actuala sotie a proprietarului , tipa de origine din Singapore mi-a zis ca a facut nu stiu ce chestii legate de cultura lor si cica spiritul fetei n-ar mai fi in casa.Dar partea ciudata a fost ca ea mi-a zis in momentul in care am luat cheile si nicidecum cand s-a semnat contractul.Deci in aprilie la semnarea contractului n-a zis nimic , doar al meu stia ceva din cauza ca a fost o problema la contract( tip cadastru) cu unul din fostii proprietari ...adica tipa moarta.
El stia ca a murit dar nu stia in ce imprejurari.M-am suparat ca nu mi-a zis si mie , chit ca nu stia toate detaliile , mai ales ca ii spusesem ca n-as vrea o casa " bantuita".
Referitor la preot , aici nu stiu cum se practica , dar al meu nu crede in " tampenii" de astea.El si la sarbatorile noastre face crize cand ii zic ca iar e nu stiu ce sfant in calendar si ca nu se spala sau coase.Nu ca as fi eu:in ce or crede oare? Si nu e ateu ...
amy2007 spune:
Mayan, nu te mai gandi la casa bantuita. Poate cand nu e M acasa chemi un preot sa-ti faca o sfestanie, sa te linistesti. Cu cat o sa te gandesti mai mult, cu atat o sa ti se para mai multe lucruri ciudate. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Mayan, biserici sunt in orasul tau? Du-te si cumpara de acolo o crenguta de busuioc, mir si aghiasma.
Vino cu ele acasa si, dupa ce ai terminat curatenia, intra in toate camerele, facand urmatorul ritual in fiecare incapere:
- citeste cu voce tare Tatal nostru
- stropeste, in semnul crucii, cu busuiocul inmuiat in apa sfintita (in prealabil, pregateste-ti un castronel cu aghiasma)
- unge in cele 4 colturi ale incaperilor cu mir si fa un semn mic al crucii pe peretele dinspre rasarit (spun mic, ca sa nu fie vizibil si sa se supere M)
DD ajuta!
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
soricica spune:
mayan, nico te-a sfatuit f bine.si eu mai fac asa pe acasa.
in plus, in hol dupa usa am un pachetel de tamaie ascuns pe undeva
.
ma simt eu mai in siguranta asa ![]()
dragelor, va pup ca am muuuuuulta treaba azi.
amy, ce mai face dl san???
cum te mai simti? eu urmatorul control il am in decembrie.
pupicei.
galliciana spune:
hello,hello, dragelor.
al meu a ramas acasa, si,in consecinta, creierii mei sunt varza![]()
plus de asta m-a durut f tare capul azi...
mayan, spune bine nico!
elly, imi pare rau...dar acum nu te poate da afara asa usor, cum ar vrea ei...
lyly
ada,soricica, amy, libra-fata, da tu la ora aia nu dormi?
, fetelor,
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
ANI.G spune:
Seara buna fetelor.
Am revenit si eu dupa ceva timp ![]()
Se pare ca la mine Closty nu a dat cine stie ce rezultate si eu ovulez in ritmul meu...
Azi Z18 am folicul gata de spart de 20mm si endometru de 15 mm.
Am facut si teste de ovulatie.
Ia spuneti si voi, sunt testele astea pozitive(mai ales cel de jos care e Minut) au ba ?
Eu zic ca cel de jos ar fi, desi nu se vede banda pe toata latimea ei ci doar un firicel...urasc asta la teste 
http://img8.imageshack.us/i/dsc01367df.jpg/
galliciana spune:
anisoara, dar tu nu mergi la monitorizare?
eu urasc testele, de cand ieseau pozitive,
iar mie mi-au iesit ochii ![]()
![]()
![]()
banda nu prea am facut, faceam clearblue...
pai ai rezultate bune!! fol de 20 si endo 15
poate mai creste nitelus,mititelul!, pt a se intalni
cu gica.....

ada29 spune:
salutare fete,
Ani,tare bine suna ce zici tu acolo,nu stiu daca faci vreo procedura IA sau FIV ,daca nu da-i bataie.Bafta
Galli,creier cu varza zici?![]()
Ada
galliciana spune:
aduta, sau varza cu creier ![]()
![]()
![]()
chiar,ani, mergi la inseminare?
ANI.G spune:
Nu fetelor, incercam natural ![]()
Merg doar la monitorizare
aaa...si eu cred ca 20mm e suficiet.