Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(35)
Raspunsuri - Pagina 8
soricica spune:
LYLY,
LA MULTI ANI!!!!
FERICIRE, BUCURII, DORINTE IMPLINITE SI MULTA MULTA SANATATE, SA DEA DD SA VINA
CAT MAI REPEDE.
PUPICEI
amy2007 spune:
Mona ne zicea ca trebuie sa stam treze pt prolactina. Ea stie. ;)
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
soricica spune:
Neata dragelor,
o zi frumoasa va doresc asa cum este sarbatorita noastra.
va multumesc pentru listuta, cafeluta, dans si voia buna care o gasesc in fiecare zi aici in gradina noastra.
pupici
guzelnico spune:
LYLY, LA MULTI, MULTI ANI, PLINI DE SANATATE, FERICIRE, BUCURII, IUBIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR! SA-TI AJUTE DUMNEZEU SA TE BUCURI DE COPII FRUMOSI, SANATOSI SI DESTEPTI!

guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amy2007 Tu ce vinzi? Poate cine stie... trupa. |
Care va sa zica, v-am pus pe ganduri.
Ma ofer.

guzelnico spune:
O ruga puternica si fierbinte la Doamne Doamne: sa le vegheze pe LUMY si MICOMIC sa duca la termen bb-ii din burtici, sa o ajute pe ELLY sa-si gaseasca job relaxant si banos!
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui soricica amy, vand orice inseamana IT .nico, intr-adevar n-ai cam pus pe ganduri .pupici uka |
Daca iese ceva, astept "comision": multi

.FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
Mona40 spune:
Neata fete cucuiete,
Merci de cafelute si de pupici pt copila.
Mama e mai bine cred ca maine dupa ce primeste toate rez la analize o externeaza..
Am sa o trimit la ceva fizioterapie...
Libra, nu am gasit nimic in rom pe net dar tot ceea ce stiu este ca pe foaia de trimitere la analiza scrie negru pe alb ( in ebraica) , ca pentru prolactina este recomandat sa fii trteaz cu cel putin 2.5-3 ore inaintea analizei...
Face-ti ce vreti...
Dupa parerea mea...nu toate tantile de pe la lab din rom au facut mai mult decat liceul...
Oricum eu am fost prima dala la lab si m-au intrebat la ce ora m-am trezit si fiindca nu aveam inca 2.5 ore...m-au tinut pe holuri inca vreo juma de ora...
Ideea este ca astfel se obtine o valoare cat mai aproape de cea reala..
Gata .
Ellisor, eu cred ca daca tot schimbi muncile, mai bine incepi cu o pauza...poate te mai relaxezi putin si astfel tot raul spre bine..
Multa bafta.
Pup tuturor..
Mona
:)
ada29 spune:
Libra,am gasit eu ceva de pe medic.ro
Pregatire pacient
Pacientul nu trebuie sa manance sau sa bea cu cateva ore inainte inainte de recoltarea sangelui pentru efectuarea acestui test. Acest test se efectueaza la 3 ore dupa trezire, in intervalul 8:00-10:00.
Stresul emotional si efortul fizic pot duce la cresterea nivelului de prolactina in sange, de aceea pacientul ar putea fi rugat sa se odihneasca 30 de minute inainte de recoltarea sangelui.
si de pe romedic
Dr. Frumuzache Iris - Medicina de laborator , Iasi Data: 09-10-2007 , ora 00:00
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta -Sf. Spiridon- Iasi Dozarea prolactinei nu depinde de perioada ciclului menstrual.
Cateva sfaturi inainte de analiza: sangele se recolteaza pe nemancate (12 ore inainte de test), intre orele 8.00 si 10.00 (la 3-4 ore de la trezire); evitarea stresului e importanta si daca este posibil intreruperea oricarui tratament cu 2 saptamani inainte de test (asta bineinteles, numai la indicatia medicului curant).
Pup,
Ada
peseu sunt de acord cu Mona,
Nico