Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!
Raspunsuri - Pagina 20
mara72 spune:
Of topic:minunata tara austria, eu merg vara si fac trasee montane ca din pacate nu schiez si sunt prea batrina sa mai invat
Si apropo de virsta medut, eu fac la anul in februarie 38 de ani da mi-s tinara si nu ma las, nici nu vreau sa ma gindesc la menopauza ca e depaaaaarte![]()
medut spune:
Tot off topic
Eu m-am apucat acum 2 ani de ski si acum sunt innebunita dupa el. Pana atunci ma ducem si imi eraciuda ca toti se distrau pe partie si eu nu. Dar imi era tare frica. Si iubitul meu m-a convins cu o singura fraza: "cand o sa avem copii , ce o sa te faci, tu stai in cabana si noi schiem?" Si m-am si vazut schiind si invatandu-i pe copilasii mei sa schieze. Ca ma incanta la culme cand vad mogaldetele pe partie. Nu stiu bine sa umble si ei schiaza.Pentru viitorii mei copilasi mi-am invins frica...
georgetani spune:
Ba da Bruni am avut cm in timpul inhibarii dar acum cand am inceput Gonalul chiar din prima zi am inceput sa sangerez( nu mult dar e) , a coincis cu eco si sper sa fie de acolo, ma gandesc cauterul era imediat dupa cm si ...va trece si va fi bine.
cami_antonia spune:
va asteptam la umanitare pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1
SA O SALVAM PE ALINA
CITITI NU IGNORATI
SI DONATI DACA PUTETI
MULTUMIM
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
AVEM PAYPAL
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
brunadria spune:
mi ati facut pofta de concediu
daca nu continui tratamentul , ma duc si eu undeva in tarile calde , ca nu mi place frigul , am fost anul trecut la grenoble la ski , dar eu m am uitat
ca nu stiu sa schiez..
brunadria spune:
georgi, se poate si asta ,sa fie de la eco....
nu te speria!! acuma este ok? mai ai ceva?

uratica spune:
neata buna la fetite frumoase!
a iesit buna dulceata!ff buna!ar trebui sa manc un pic din ea sa-mi revin,ca m-am trezit cu niste nervi............in fine..imi va trece!
voi ce mai faceti?
bruni,georgie-tin pumnii!!!!
eu nu am facut hormonalele de z3 ptr ca a zis dr ca trebuie sa astept papul si celelalte enalize..si apoi ma aprofundam!
asa ca..am ratat luna asta!si oricum iar m-a apucat dorul de casa!!
mara-sa imi zici si mie ce analize faci..ca si eu vreau sa fac cam, tot ce se poate..mai ales daca le fac aici..ca sunt gratis!
fetele-cine vine si dupa mine sa ma ia acasa?vreau la mami!