Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nu fi suparici draga mea, stii foarte bine ca viata asta e dificila , nu te lasa , las ca facem noi cumva , pana la urma va fi bine ...
si eu simt o dezamagire din cauza fiv ului , dar la urma urmei tot o scot la capat..
m am pus pe bucatarit, fac ciorba de perisoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Beeeiiiiiiiii ce e cu linistea asta? iar umblati craila?
Eu sunt cuminte si imi fac bagajul ca maine dimineata plec la Cluj si voi ramane acolo pt monitorizare....... sper sa fie totul ok, sincer am nevoie de voi asa ca nu ma parasiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

georgicule tu stai linistita si produ oo multe si bune ca noi suntem cu ochii pe tine, nu te parasim .Si hai cu testul pozitiv sa spargi gheata si sa alungi ghinionul
bruni gata ciorba? ca vin la tine in vizita sa maninc si eu
uratica stai ca vin eu sa te iau acasa Eu am tot citit pe la topicul cu trombofilia sa vad ce analize sa imi mai fac.da pricep tare greu, parca vorbesc chineza fetele da eu sunt perseverenta.Ma gindesc sa incep cu analizele imunologice, eu am facut doar anticorpii antitiroidieni dar ma gindeam azi sa imi fac o programare la un imunolog sa vad ce zice. Ar mai fi apoi analizele de trombofilie care sunt o gramada si nu stiu daca se fac toate la cluj.va trebui sa le iau pe rind ca sunt prea multe si ma cam destabilizeaza si financiarda deocamdata am asa o lehamite in mine... ca imi vine sa o las dupa sarbatori, sa merg doar la consultatie in ungaria luna asta sa vad ce zic cei de acolo si apoi sa mai vedem. Eu zic sa faci acolo tot ce poti, sunt convinsa ca sunt mai serioase investigatiile acolo si unde mai pui ca sunt si gratis

Mergi la inceput

georgi , mult noroc !!!
sa ne dai vesti de la cj , sa ne spui ce productie ai..
aici sunt si eu , nu te las ,dar m a apucat harnicia si am facut orice numai sa nu stau..
mara ,e gata hai ca te astept , am facut si clatite..
uratica tu ce mai zici?
eu , astept ziua de maine...aspept dimi ora 8 , apoi astept ora 16... tot astept, macar de ar fi cu folos eu mai sper ca va fi ok..

Mergi la inceput

georgi, ai acces la internet in spital?
sa ne spui neaparat cum sta treaba ..
multe oute babane sa ai , sa ti ajute dd , sa fie bine pana la capat
drum bun..asteptam vesti bune!!

Mergi la inceput

Ceee macar de ar fi cu folos? cei cu astfel de bazaconii? siiiguuurrrr va fi cu folos ca ma nervozezi si fac urat, va fi bine la amandoua ca undes doi puterea creste si gheata se topeste-sparge, doar am promis la fete ca noi doua vom sparge gheata-trebuie sa ne tinem de cuvant.
Hai mai Brunutule ca va fi bine maine
Maruta mersi pentru sustinere

Mergi la inceput

Bruni eu la Cluj stau la verii mei si au internet asa ca vom comunica cu siguranta ce crezi ca eu rezist fara sa aflu vesti de la tine-vesti bune.

Mergi la inceput

georgi , bine ca mi dai cate una sa mi revin..
asa i trebuie sa fie bine!!!
vin cu vesti cum ajung dimi acasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Feteleor, va invit la un capitol plin de vesti bune

Chiar acuma nu am timp sa aranjez prima pagina, dar promit ca o fac frumoasa repede repede

Mergi la inceput