Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

medut nu ma pricep dar nu cred ca e foarte grav.Slab proliferativ ma duce cu gindul la slab vascularizat dar poate fetele de la fiv stiu sa iti spuna mai multe. Oricum e o decizie inteleapta sa nu incepi anul asta, sa te duci undeva la relaxare si apoi sa o iei cu forte proaspete de la capat. Conteaza mult si sa te ocupi de persoana ta si a celui de linga tine si sa constientizezi ca oricit de mult iti doresti un copil viata nu se rezuma doar la fiv-uri, analize, biopsii si alte cele, ca trebuie sa inveti sa te bucuri de ce ai, de ce ti-a dat Dumnezeu pina in acest moment.Asa ca du-te la schi si o sa o iei de la capat mult mai relaxata la anul.
georgi eu am avut pen la ultima stimulare dar nu am scos aerul inainte, mi-a aratat o asistenta cum sa il folosesc dar mi-a zis doar sa il reglez la doza potrivita si apoi sa ma injectez.Nu stiu daca a fost ok dar raspunsul la stimulare a fost bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Buna seara, fetelor!

Am intrat doar sa va salut.Sa stiti ca desi nu prea mai scriu, eu citesc tot ce scrieti, si ma bucur alaturi de voi, si sufar tot la fel.Ideea e ca eu chiar nu mai am cu ce noutati sa vin..la mine v-am zis ca e clara situatia, si chiar nu vreau sa ma mai consum.

Oricum, va tin pumnii!

Mergi la inceput

http://gineco.pulsmedia.ro/article--x-Infertilitate-Markerii_biologici_ai_receptivitatii_endometriale_Biological_markers_and_endometrial_receptivity--5436.html

http://www.anticonceptionale.ro/educatie-sexuala/16-educatie-sexuala/19-ciclul-menstrual.html
Cautind dupa endometrul proliferativ am gasit asta.Mi s-a parut interesant asa ca le-am adus aici sa le vedeti si voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Sarumana pentru ajutor, eu nu am pen cu flacon de schimb ci am penuri de 300 fiecare dar am priceput oricum cert e ca scot aerul doar prima data iar daca ramane ceva fac direct-OK.
Acum mai am o intrebare- exact de cand am inceput sa fac Gonalul am inceput sa sangerez usor dar f inchis la culoare-e normal?doar ce mi sa terminat cm acum vreo 2-3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Gata, am si raspunsul de la dr. Totul e ok, pot incepe FIV-ul. Dar asa cum am zis aman, pt ca tb sa o iau din nou cu analize, si dupa calcule de Craciun voi fi in vizita pe la ei. In concluzie ma duc la schi, vreau sa stau si eu 2 luni fara stres. Imi fac frumos analize si de la jumatatea lui ianuarie incep.

Intre timp am aflat de la o alta dr ca slab proliferativ este f bine, se refera la nr de celule care se prolifereaza, si inseamna ca inca nu dau semne de menopauza ( stresul meu ca fac in februarie 37 de ani si sa nu intru cumva la menopauza) Daca scrie endometru proliferactiv sau activ era de rau. Asta au fost explicatiile unei dr de ale mele, care e cei drept homeopata, dar face multe tratamente de infertilitate. M-a avertizat ca acestea sunt cunostiintele ei.

Acum ma duc sa imi desfac o sticla de vin, sa beau singura caci al meu e in Vietman, si sunt acasa numai cu bichonelul meu. Oare pot sa ii dau si lui un pic??? Asa sa nu beau singura...Glumesc normal
Naspa in orasul asta,nu ai cu cine bea un pahar, e mai greu cu prietenii aici, daca nu stau linga tine nu prea te calca...Si cum eu sunt si intrusa pe aici am la prieteni o gramada.

Deci fetele

am sa beau cate un pic pt fiecare.

Mergi la inceput

Medut ma bucur tare mult ca e totul OK si cred ca ai dreptate un pic de relaxare inainte de FIVul norocos merge si hai ca ma risc eu sa beau un strop cu tine , pentru tine dar nu prea mult sa mu-mi imbat outele
Hai ca pana in ian timpul va trece repede, cu sarbatori,concediu... si hop fiv si

Mergi la inceput

Bruni tu ce mai faci fetita scumpa? hai ca numai maine nu i poimaine si incepi stimularea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

medut ,ai vazut ca e ok , stiam eu..
si la mine i greu cu prientenii aicisi eu sunt intrusa... dar nu ma plang ca mereu merg in romanica si i vad..
georgie ,acuma am inteles cum e la tine , nu e flacon separat si trebuie sa incarci pen ul de fiecare data cand se termina..spor la injectat..
mara, tu ce analize mai faci ?
georgi , dar tie nu ti a venit cm in perioada inhibarii?
nadia, ma bucur ca nu ne ai uitat..
cris hai la apel ..
uratica cum ti a iesit dulceata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

georgie , asa i mai am o zi si apoi sa vad ce va mai fi...
cris, gata cu analizele? hai ca ti am tinut pumnii stransi
pe mine ma dor sanii si ovarele , cred ca este semn ca ovarele mele nu sunt in pauza

Mergi la inceput

medut beau si eu cu tine un pahar de vin ok? Unde mergi la schi?
bruni eu am o lista luuunga cu analize pe care vreau sa le fac asa de capul meu si din ce am citit pe topicurile cu trombofilia si bolile autoimune. O sa incep cu analizele imunologice, probabil de luna viitoare
naida
georginu prea cred ca e normala singerarea, mie nu mi s-a intimplat niciodata pe parcursul fivurilor eu zic sa ii spui lui micu sa vezi ce e

Mergi la inceput