Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!
Raspunsuri - Pagina 16
uratica spune:
uff..sper sa fie bine papusica!ptr ca nu vreau sa ma las!vreau sa reusesc in tot ce mi-am propus!
azi e z1..deci poimaine fac hormonalele de z3!asa ca Doamne ajuta sa fie bine!sa vad apoi daca voi trece direct la fiv....ca aici se face tratament si pe urma fiv. insa sunt happy ca am invatat limba si acum ma descurc singura!deci ma pun pe studiat
!sa vedem ce-o iesi!
brunadria spune:
ma bucur ca esti optimista!! asa te vreau!! o sa fie bine , ai sa vezi!!
sper sa ai timp sa ne scri mai des, ca iti ducem lipsa..
sa ti poarte noroc spania si sa va intoarceti acasa 3 si cu toate pb rezolvate!! mult noroc sa ai rezultate super bune si sa ne dai vestea ca esti pe baricade... 
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uratica eu sper sa iasa cu ochi!din prima! ![]() ![]() ![]() |
o sa iasa garantat!!
uratica spune:
hihi..poate o sa fac histeroscopia aici..si poate astia reusesc sa-mi aduca trompele pe drumul cel bun!
insa.............asa cum ziceau fetele..e o mare diferenta intre drii,spitalele,medicamentele,mentalitatea de aici si cea din tara!
de asta vreau sa incerc aici!
uratica spune:
dap..cu asigurarea da!am toate medicamentele compensate..analizele gratuite..insa nu stiu cum e la fiv..dar ma interesez..si plus de asta l-am carat si pe gras la dr..
sa il verific!

ce,numai eu?![]()
brunadria spune:
ar fi bine sa faci totul acolo , ca asa este , nu se compara!!
profita de situatie ca esti acolo si ai ocazia asta!!
abia astept sa mi spui ca esti gravi
uratica spune:
sa speram ca asa va fi!numai ca astia te purifica in toate....!te controleaza frate in cele mai mici detalii-la noi fix pix asa ceva!
sa nu iti zic la pap cate nebunii mi-au facut si cum s-au purtat!nu se compara!
sa vad cat e fivul aici si poate ma risc!ce-o fi o fi!macar incerc..ca incercarea moarte n-are!si nu se stie de unde sare iepuru!
nu?