Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

daca ai posibilitatea sa faci fiv ul acolo , du te inainte!! ar fi super!! si iepurele o sa sara de unde nu te astepti , iti spun eu ca reusesti din prima!!! profita de situatie , ca in romanica e jale!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

daca ai posibilitatea sa faci fiv ul acolo , du te inainte!! ar fi super!! si iepurele o sa sara de unde nu te astepti , iti spun eu ca reusesti din prima!!! profita de situatie , ca in romanica e jale!!

atatia bani trebuie in romanica pt un fiv ca in spania cu asigurare pe banii aia faci o gramada!! nu o sa fie cazul ca tu reusesti din prima, dar este totusi un avantaj!! profita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

ai dreptate!insa..orice ar fi..tot mai bine e in tara mea!o fi diferenta aici..si stiu ca nu am incotro..trebuie sa profit..insa,tot la tarisoara mea ma gandesc si la ai mei si la voi!dar,va fi bine..stiu eu!
intrusu saptamana viitoare are rezultatele!sa vedem ce scoruri baga!daca nu il trimit in renovari!

Mergi la inceput

ma duc la, noapte buna sivise frumoase...
uratica te astept sa faci prezenta cum numai tu stii si sper sa revii printre noi ca pe vremuri..

Mergi la inceput

si bey mamica treci la nani!!!!!!!!!!ca trebuie sa clocesti in curand!
ma pun si eu sa dorm..ca grasu deja sforaie!hihi..trebuie sa il duc la dr sa rezolv si problema asta!
somnic usor papusa frumoasa!te imbratisez cu drag!
toate fetele mele dragi!

Mergi la inceput

si eu bag vitamine in intrusul meu sa aiba productie buna!!
poti incepe si tu sa i dai de pe acuma.. vit a, e , c...

Mergi la inceput

ok draguta, te pup si noapte buna!! promite ca ne vizitezi mai des!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Ia te uita vorbaretele, isi fac de cap
uratica eu zic sa faci fiv-ul acolo daca ai sansa asta.Asculta tu la baba care a facut fiv si in tara si in afara ei, lasa patriotismele si textele cu tarisoara ta cea scumpa ca pe banii tai te duci acolo unde esti tratat mai bine.
tabita ani bine ai venit si sedere cit mai scurta aici.Mai este un topic cu fetele azoo, poate acolo afli mai multe amanunte. Cit despre fiv-ul la cluj, nu stiu ce sa zic, doctori buni avem si noi la cluj dar la un fiv asta nu e totul, trebuie sa mai ai si un laborator bun, medii de cultura corespunzatoare si un embriolog dibace, mai ales ca la tine infertilitatea e, din cite am inteles eu, masculina.
medut nu fii tristuta si incearca sa gindesti pozitiv, sigur nu e nimic in neregula.Te asteptam cu vestile bune, ma gindesc ca n-or fi chiar atit de indolenti incit sa fi pierdut proba. Si mie mi-e dor de maddutz, de hazul ei si de sfaturile ei.dar stiu ca vroia o perioada de liniste, o perioada in care sa nu se mai gindeasca la fiv-uri si analize.
georgetani hai cu vestile bune. Ai inceput stimularea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

eu.. nu fac deocamdata nimic, m-a luat asa o lehamite de doctori si analize si astept sa imi treaca. Pe urma va trebui sa ma apuc de analize si sa vad ce mai e de facut. Luna viitoare o sa merg in ungaria la o consultatie sa vad ce zic si ei ca ar mai trebui sa fac
Pina atunci... va astept pe voi cu vestile bune

Mergi la inceput

hihi..'mneata!scuze intarzierea..dar nu am putut sa ma trezesc decat acu o ora-ca am pus dulceata de gutui la foc!radea mami al meu de mine..a zis ca nu sunt sanatoasa-tara arde si eu fac dulceturi in strainatati!dar amu mi-s prezenta!
mara-draguta..stiu ca patriotismul nostru nu mai e ce-a fost..insa..tot mai bine in tara ta,atunci cand nu ai probleme-asta ca sa reformulez!stiu ca e mai bine sa fac aici..plus de asta analizele sunt gratis,tratamentele compensate-tot e ceva!!acum sa vad si cat dureaza..ptr ca aici au astia un protocol...te intorc pe toate partile sa se asigure ca e totul ok si pe urma trec la pasul urmator!
hihi..pe intrus l-am dus la dr nu numai ptr a afla cum sta cu productia,ci si ptr ca il durea spatele..si i-a dat niste pastilute ptr o luna-compensate(au costat 1 eur!!)si plus de asta are si 21 de sedinte gratuite de masaj si fizioterapie!eiiiiiii..mai poti sa zici ceva?la noi de unde atatea??iti dadea u sunt in dos si te trimitea acasa,zicandu-ti ca-ti trece-ca nu ai nimic!chiar daca nu te mai puteai ridica de jos!asta e!
insa..eu sper ca va fi bine!vom vedea!
asa ca..pe baricade!ca de nu va ajung din urma!
fetele mele frumoase!
ma duc sa vad ce face dulceata si revin..

Mergi la inceput