Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

tabita_ani , bine ai venit , sedere cat mai scurta aici , sa ti indeplinesti visul cat de repede!!
medut draguta da tine, stiu ce inseamna sa astepti rezultatul biopsiei , am trecut si eu prin asta , e nasol , tot asa citeam si eu pe net despre vrute si nevrute.. eu zic sa nu te uiti dupa nimic , asteapta rezultatul ! normal dureaza doua saptamani, nu? au trecut? nu fi suparici ca o sa fie bine ai sa vezi , uite eu stau ca pe spini cu tratamentul inceput si sunt in asteptare sa vad continui sau nu si sunt optimista, ce va fi va fi , dar tot nu ma las, o sa fac fiv din 3 in 3 luni pana reusesc , nu ma apuc nici de munca , nimic !!prioritatea mea e bebe acuma si nu mai aman ca de 8 ani imi ajunge !!
te rog sa nu te stresezi !!
sanatate si sa ne ti la curent cu rezultatul care cu siguranta va fi bun!!

Mergi la inceput

thabita_ani , ar trebui sa ti faci o programare la cluj , daca clujul il alegi , la unul din dr ii de acolo , in principiu toti sunt buni , dar fetele il recomanda pe de micu!! si eu ti l recomand !!si surcel e bun!! si stamatian dar e f ocupat , eu am fost pacienta lui dar daca ar fi sa aleg l as alege pe micu!!
el iti va recomanda sa ti faci analizele si abia apoi iti va spune ce e de facut!! la ce dr ai fost pana acuma? fertilizarea in vitro la cluj costa in functie de pb fiecaruia , pe prima pagina poti vedea niste preturi informative si gasesti si nr de telefon !! dar daca ai intrebari poti sa ni le adresezi si ti vom raspunde cu placere!!
multa bafta !! sa ne ti la curent !!

Mergi la inceput

thabita_ani , scrie repede 10 mesaje ,primele 10 sunt moderate de aceea apar mai tarziu, si dupa 10 apar in timp real!!

Mergi la inceput

georgi!!!! unde esti georgi??? esti pe drum? te asteptam cu vesti bune!!! hai spune mi ca incepi stimularea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

bruni tu pt ce ai facut biopsie? La mine au trecut 18 zile calendaristice de la recoltare. Asa ziceam si eu ca de la Fiv 2 daca nu imi iese si eu repet din 3 in 3 luni, fiindca timpul trece. Dar acum ma impiedic de uterul acesta. Am renuntat intr-adevar sa mai caut pe net de cateva zile bune fiindca nu imi facea bine ce citeam. Sper sa fie bine....
Cand incepi stimularea? Nu era vorba ca pe 1 noiembrie?
Salut toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Stiti de cine imi este tare dor? Si de povestile le? Cred ca stiti nu?

Maddut stiu ca esti printre noi si ne urmaresti. Te pup cu drag . Poate intr-o zi ne saluti si tu pe noi in scris

Mara te asteptam cu rezultate de la analize poate gasesti bubita
Georgi sa fie cu noroc maine si sa ai vreo 10 foliculi mici care sa creasca grasune si sa un out fiecare.

In rest la toate fetele numai bine, si la cele noi . Nu va enumar pe toate ca stau tare prost cu memoria in ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Buna seara, fete dragi ...
Eu maine dimineata buna merg la analize ... sa-mi tineti pumnii sa iasa toate bine... sa ma pot apuca de FIV ... eu inca mai sper ca vine moshu cu bebe

Georgi, tu ai cumparat deja medicamentele? Nu-mi spui cam la ce suma de bani ajung?

tabita_ani, bine ai venit!

Mergi la inceput

medut eu am facut conizatie pt ca aveam pb cu colul,dar acuma e ok!
fi optimista !! eu joi stiu daca incep stimularea sau anulam tratamentul sau mai astept , procedura am inceput o pe 17 oct dar sunt tot la faza de inhibare
cris ,bafta maine la analize
maddutz hai spune ne o poveste...mi e dor..
georgie, ai inceput stimularea? hai ca nu mai am rabdare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

la fetele mele dragi!
hmm..deci aman un pic plecarea..tocmai am luat o masinuta si acum o iau de la capat cu adunatul banutilor..plus ca mi-am facut si ceva datorii,dar ce-o fi o fi!asa ca..astept si eu rezultatele la analize si voi vedea..poate incerc fiv aici..sa vedem ce va fi!
in rest va tin pumnii si sa ne intalnim cu drag si cu burtici!
imi e fffffffffffffff dor de toate!
bafta fetite dragi!

Mergi la inceput

uraticaaa!!! te iubi!!!! ce faci draga mea? bravo fetita!! acuma aveti si masinuta , astepti rezultatele bune la analize!! si start fiv!!
ma bucur ca incepi sa ti rezolvi problemele.. sa ti ajute d zeu !! sa fie bine pana la capat!!

Mergi la inceput