Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Fetelor v-am urmarit de mult timp in special pe Cris care are acelasi medic si anume dr Surcel.Eu am scris la capitolul inseminare.Sunt din Cluj dar acum stau in Viena.Voiam sa-ti spun Crissa ai mare incredere in Surcel.E un medic foarte bun.Eu am umblat ani de zile pt ca nu puteam sa fac bebel si am si probleme...
Asa ca Cris, mult curaj si perseverenta pt ca ai ales dr ideal.

Felicitari sabine pentru burtica... sa ai o sarcina usoara...si sa fie bb sanatos
Nici nu stii cat ma bucur ca aud de bine de dr... Adevaru-i ca...unul dintre motivele pentru care m-am decis sa fac FIV in tara....este ca am incredere in medic ...

Doamne ajuta-ne sa fim mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

cris, bine ti merge, petrecere de 3 zile si 3 nopti..hmmm mi ai facut pofta...
te am dat disparuta, n am stiut pe unde umbli,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Beeeiiiii iar umblati craila?
Crisule ma bucur ca tu te distrezi, dar vrem si noiiii
Bruni pe unde-mi umbli? ce mai faci? te mai doare burtica? ti-a venit cm?
Uraticaaaaaa.....
sa inteleg ca voi fetelor ati inceput deja wk?

Mergi la inceput

georgi, nu fac nimic , nu mi a venit cm; nici nu stiu daca trebuie sa mi vine ca in 17am fost,ma doare un pic burta asa ca inainte de cm , mi a zis dr sa nu ma speriu daca mi mai vine ca nu i bai!! eu stau si astept , duminica merg la paris pana miercurinu supert parisul!!
azi n am iesit din casa , am lenevit , am calcat si forum , cam atat..
tie ti a venit cm?

Mergi la inceput

ce fac fetele mele azi?
eu ca de obicei astept sa treaca timpul , duc munca de lamurire cu intrusul sa nu merg la paris ,sa vad daca nu se supara si daca da ,o sa i treaca!!
georgie ce faci ?
uratica ,mai ai un pic si dai petrecere in familie
julia ,da ne de stire cand vine bebele!! nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

SALUTARE, SALUTAREEEE
Brunutule iar craielesti? daca nu vrei tu pot sa merg eu la Paris in locul tau?
Julia ce mai faci , cum te mai simti? bb sa intors?
Uratica tu te-ai hotarat cand te intorci?
Eu ma pregatesc ca maine dimineata plec spre Cluj pt control.

Mergi la inceput

georgi, sa ai drum bun si sa ne aduci vesti bune de la cluj!! oricum vor fi bune , ca trebuie... te las sa mergi la paris cu placere, eu ..offf am scapat si de condus 700km, si de paris, ca exista autotren ,deci treaba e rezolvata!! si intrusul nu s a suparat..
fetelor pe unde umblati?? uraticooo!!!!
criadema ,ce mai faci? nu ne mai spui nici o poveste de a antoniei si al lui sergiu?
moni ce ti fac printesele?
jovana , catalin ionut e cuminte?
kry, cum te simti?
si restul va chefuiti?
medut, cum mai sta treaba la tine?

Mergi la inceput

neata buna...
georgi , iti tin pumnii sa fie bine!!!
astept vesti..sa ajungeti cu bine acasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tabita_ani spune:

buna
sunt noua in forum si as vrea sa ma ajutati si pe mine cu cat mai multe sfaturi si informatii. Sotul meu are azoospermie si ne-am gandit sa face inseminare in vitro. Am vrea in Cluj e mai aproape de unde locuim. Ce-mi recomandati? La ce sa ma astept? Astept parerile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

brunadia eu citesc tot si va tin pumnii la toate.
cat despre mine pot sa spun ca sunt foarte necajita, la Sibiu ma tot amana cu rezultatul biopsiei. Nu stiu ce se intampla, azi am simtit ca era cam incurcata dra de la telefon cu care vorbesc de saptamana trecuta si mi-e sa nu se fi pierdut "materialul tisular" pt biopsie. Mi-e cam groaza sa fac din nou, deja incep sa am pierderi de memorie si nu stiu daca de la anestezii.
Asa ca imi rod unghiile de atata asteptare, citesc numai prostii pe net de biopsii, cancer si histerectomii....Acum sunt stresata de biopsie, si mi-a cam trecut de copii... Imi tot faceam planuri ca incep in oct, apoi noiembrie, acu nu stiu daca in decembrie fac ceva, si uite tot asa. Sper ca la 45 de ani sa apuc sa fac urmatorul FIV

Mergi la inceput