Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Yupiiiii a aparut Uratica , vam spus eu ca ea totdeauna are timp pt noi? v-am zis?
Uratica sigur rezultatul va fi bun si vei incepe in curand FIV-ul norocos
Hi, hi Bruni ti-am spus eu ca doar ea stie cum sa ne dojeneasca , asa ca fi cuminte ca e nasol de ajunge la tineeee ce bine ar fi-nu? apropo si mie mi-a venit cm in timpul inhibarii si luni camd voi merge la eco voi fi in z16 de inhibare si atunci deabia mi se va comunica cand incep stimularea asa ca....stai cumintica ca stiu dr. ce fac , iar noi stim ca va fi ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

georgi, bineinteles ca va fi bine!!!
hihi , citeam un pic din urma,vad ca noi doua ne sfatuim la greu si ne incurajam, zici ca i subiectul nostru mostenire de la tatii nostrii..

Mergi la inceput

Cam asa e noi centram noi dam cu capul

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Heiiii, voi chiar va faceti de cap, poate vreti bataie ca acus vin la voi. Stati cumintele si fara stres sa produceti oute rotofeie, ne-am inteles?
brunadriaschema ta e putin mai aparte dar eu sunt convinsa ca stiu doctorii aia ce fac, ca doar n-or face fiv de ieri de azi. Asa ca stai cuminte si nu te mai stresa, nu iti mai bate capul tu cu tot felul de intrebari ca o sa fie bine, o sa vezi.
georgetani deci luni o sa fii la control si probabil ca vei incepe stimularea. Sa produci multe si bune oute. Vei ramine la cluj pe perioada tratamentului?Ca stiu ca tu vii tare de departe, cum te descurci, vii doar pentru monitorizare sau ramii aici?
uratica hai ca te asteptam sa vii acasa, fara tine lumea e indisciplinata si da mai rarut pe aici trebuie sa vii s afaci ordine.
julia sa ai nastere usoara si o fata cumintica
Eu deocamdata sunt in repaus total, am o perioada mai aglomerata la slujba asa ca am timp mai putin sa ma gindesc la ce voi face. De fapt stiu ce voi face, am in program un consult la un alt endocrinolog ca sa mai aflu o parere, analizele de trombofilie si cele imunologice si eventual o histeroscopie. Si dupa toate astea pot sta linistita si sa ma duc dupa puiutii congelati.
va pup pe toate si sa stiti ca sunt prin preajma asteptind testele cu II

Mergi la inceput

mara, intr adevar schema este mai aparte aici , am intrat pe forum fr, din acelasi departament si fetele au urmat si ele aceeasi schema..m am consultat cu ele si mi au spus ca e posibil sa incep stimularea si dupa 3 sapt de la injectie..acuma sa vedem ce va urma in cazul meu deoarece la eco s au vazut cei 2 foliculi si nu e normal..sapt viitoare voi stii in ce ape ma scald, pana atunci astept de parca n am asteptat atata..dar asta este ,eu sper in continuare ca va fi bine..
sabine, imi pare rau ca nu a fost sa fie, nu ti pierde speranta si roaga te la D zeu sa ti dea putere sa mergi mai departe!! nu putem face nimic fara ajutorul lui!
georgi, fata optimista!!
uratica,lai la o , fa si tu o pauza..

Mergi la inceput

Ai vazut mai Bruni ca nu trebuie sa intri in panica, se lasa un pic mai mult asteptat BB dar vine anul acesta -am vorbit eu cu MOS NICOLAE si MOS CRACIUN si mi-au spus ca ei au 2BB in desaga si nu stiau pt cine sunt si stai linistita ca eu le-am spus ca sunt ai nostrii ,asa ca daca vom fi cuminti vom primi cadou .

Mergi la inceput

Maruta-draguta, eu voi veni acum luni doar pt eco si sa vad daca incep stimularea si plec inapoi dar ma voi intoarce probabil(dupa o saptamana-calculele mele)sa fiu la CJ pentru lunea cealalta cand voi ramane in Cluj cred cam 2 sapt( o sapt monitorizarea o zi da una nu apoi punctia si embriotransferul norocos) si oricum nu plec chiar imediat inapoi voi mai sta pe acolo cateva zile , poate ne vom intalni daca se va putea.

Mergi la inceput

georgi,de mos Nicolae vom stii daca sunt pt noi bebeii
doamne ajuta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Mandrelor ... nici nu stiti ce dor mi-a fost de voi
Eu am avut 2 saptamani de cosmar la serviciu... weekendul trecut am fost la o nunta de aia de 3 zile si 3 nopti ... asha ca abia acuma am ajuns pe la voi...

Abia astept sa citesc in urma sa vad care ce-ati mai facut ... care cum sta cu stimulare ...

Pupici....brb

Mergi la inceput