Nu pot sa cred...finalul
Raspunsuri - Pagina 6
ram0nica spune:
Mi-am amintit de tine Lala si cautam febrila subiectul deschis de tine anul trecut. Dupa minute-n sir de cautari am realizat ca pe prima pagina nu ma uitasem si sub. tau era chiar sub nasul meu.
Ai vazut pe pielea ta de nenumarate ori ca "lupu-si schimba parul dar naravul ba". Sunt convinsa ca de data asta ti-ai dat seama ca meritati, tu si fetita ta, o viata normala, departe de batai si scandaluri. Urmeaza sarbatorile... pentru numic in lume ar fi de dorit sa cedezi tentativelor lui de conciliere cu, probabil, texte de genul "hai sa mai fim o famile macar acum de sarbatori". Pentru ca ar trebui sa te astepti sa te caute asiduu, ca doar a ramas fara "subiectul" descarcariilor nervoase, fara "obiectul" (te rog nu te supara pt exprimarea plastica) manifestarii puterii lui. Pt ca banuiesc ca in subconstientul lui se simtea autotputernic boxandu-te si umilindu-te in fel si chip. Se simtea stapan pe viata ta: doar ingaima un "imi pare rau, hai sa fim o familie", se mai smiorcaia un pic si gata, era iertat. Ori, acum ai lasat un gol in urma ta... pe cine-si mai varsa el nervii? Cine? Te va cauta ca un dependent... Are nevoie de slabiciunea ta ca de aer.
De acum depinde numai de tine daca PRETUIESTI VIATA. Pt ca daca te mai impaci inca o data cu el... nu cred ca vom mai avea cui mai scrie aici... Suna sumbru, dar gandeste-te bine! Te-ai intors la el de multe ori si nu s-a schimbat niciodata! Te rog, daca o iubesti pe Bia atat de mult pe cat sustii, nu te mai uita inapoi. Incearca sa mergi si la psiholog (nu-i o rusine) -sunt o gramada de centre cu asistenta gratuita aici-, poate-ti va deschide mai bine ochii decat o facem noi aici...
D-zeu sa-ti dea putere sa lupti mai mult... cu tine!
ram0nica spune:
sCUZE, aveam ceva de corectat, m-am grabit sa trimit...
Citat: |
citat din mesajul lui ram0nica Mi-am amintit de tine Lala si cautam febrila subiectul deschis de tine anul trecut. Dupa minute-n sir de cautari am realizat ca pe prima pagina nu ma uitasem si sub. tau era chiar sub nasul meu. Ai vazut pe pielea ta de nenumarate ori ca "lupu-si schimba parul dar naravul ba". Sunt convinsa ca de data asta ti-ai dat seama ca meritati, tu si fetita ta, o viata normala, departe de batai si scandaluri. Urmeaza sarbatorile... pentru numic in lume ar fi de dorit sa NU MAI cedezi tentativelor lui de conciliere cu, probabil, texte de genul "hai sa mai fim o famile macar acum de sarbatori". Pentru ca ar trebui sa te astepti sa te caute asiduu, ca doar a ramas fara "subiectul" descarcariilor nervoase, fara "obiectul" (te rog nu te supara pt exprimarea plastica) manifestarii puterii lui. Pt ca banuiesc ca in subconstientul lui se simtea autotputernic boxandu-te si umilindu-te in fel si chip. Se simtea stapan pe viata ta: doar ingaima un "imi pare rau, hai sa fim o familie", se mai smiorcaia un pic si gata, era iertat. Ori, acum ai lasat un gol in urma ta... pe cine-si mai varsa el nervii? Cine? Te va cauta ca un dependent... Are nevoie de slabiciunea ta ca de aer. De acum depinde numai de tine daca PRETUIESTI VIATA. Pt ca daca te mai impaci inca o data cu el... nu cred ca vom mai avea cui mai scrie aici... Suna sumbru, dar gandeste-te bine! Te-ai intors la el de multe ori si nu s-a schimbat niciodata! Te rog, daca o iubesti pe Bia atat de mult pe cat sustii, nu te mai uita inapoi. Incearca sa mergi si la psiholog (nu-i o rusine) -sunt o gramada de centre cu asistenta gratuita aici-, poate-ti va deschide mai bine ochii decat o facem noi aici... D-zeu sa-ti dea putere sa lupti mai mult... cu tine! |
Natasa spune:
Eu nu inteleg cum cineva mai sta cu dementi de genul asta, cum li se inghit mitocania si violenta si cum sint iertati dupa aceea sub pretextul " o zi pe an e sanatos la cap si in plus a donat si un spermatozoid si e tata". Povestile astea mi se par ireale. Inteleg ca nu pot fi stersi de pe fata pamintului pentru a nu mai vedea asemenea scursuri, dar macar fugiti de animale!
Lala, sper sa nu-ti treaca prin cap sa ierti specimenul, macar de dragul copilului daca nu si de dragul tau.
elenabebe197 spune:
am vazut cu mare atentie toata povestea, ca sa vad ce ai realizat...
te felicit pentru decizia luata.ESTI PUTERNICA.
un sfat daca se poate spune asa... sa incerci sa stai "cuminte"in relatiile cu vre-un barbat pana se termina divortul..chiar el ti-a spus ca va reactona urat, plus de asta poate sa fi eo proba in instanta ca ai divortat ca sa fi cu X. mare atentie si eu sunt in situatia ta dar foarte precauta. fostul sot si acum ma acuza ca eu am relatii cu altcineva, dar el deja a adus concubina in casa si traiesc bine merci fara grija.
sincer acum nu imi mai arde de barbati,( acum sa nu credeti ca m-am dat la femei) dar e o perioada in care incep sa analizez trecutul sa clarific prezentul si sa fiu precauta la viitor..ca am scapat de ala cu coarme poate dau de frate-sau.
Mult noroc si sanatate sa aveti si sa auzim numai de bine
LaLa_20 spune:
Multumesc din suflet de raspunsuri.
Se pare ca v-om fi obligati de situatia financiara sa ne intorcem in orasul nostru.probabil dupa sarbatori.Asta e nu hotaram noi,chiar daca asta imi doream se pare ca si asa e sa fie.
Cat despre barbati.Nu stiu daca imi doresc unul in viata mea de acum...nu stiu asta il las pe Dumnezeu sa decida...
Oricum de pedioada de vulnerabilitate am trecut,accept provocarile vietii asa cum vin,si se pare ca am "noroc" de provocari noi constant...eu nu-mi doresc decat sa fie bine copilul meu,sa ma lumineze Dumnezeu sa faca numai ce e mai bine pentru ea si in rest iau lucrurile asa cum vin...
Elena multumim de urari si le intorcem inzecit...
A si al meu fost(deja il consider fost) e convins ca am pe altcineva si din acest motiv "l-am parasit",dar nu ma intereseaza ce crede el...si in instanta ce relevanta ar avea?cel mult se desface casatoria din culpa comuna...
Totusi nu e nimeni in viata mea acum,ar putea sa incerce ceva cu martori micinosi...dar nu ma intereseaza...astept sa vina urmatoarea infatisare si o sa vad atunci ce surprize mai am
LaLa_20 spune:
linistea nu aduce nimic bun...e clar
Azi a primit mama un telefon de la politie...exista o plangere pe numele meu ca nu il las sa vada fata...asa ca saptamana viitoare ma prezit la politie...si dupa ce rezolv cu asta ii mai fac si eu o plangere pentru amenintare cu moarte,aduc si dovezi convorbirile de pe messenger...si continuam circu daca el asa vrea...nu am urat p nimeni in viata mea dar omul asta ma face sa il urasc...
cum spuneam le iau asa cum vin...
IonescuOana spune:
Lala cu asemnea specimene nu va fi prea usor, vorbeste urgent cu avocatul pentru ca trebuie sa puneti la punct o intreaga strtegie de acum incolo, trebuie sa inregistrezi orice convorbire pe care o ai cu el, sa vezi cum faceti ca sa poti dovedi ca el este cel care se ascunde sub diverse adrese de messenger, nu va simplu, dar daca aveti o strategie bine pusa la punct vei reusi.
Incearca totusi sa faci eforturi ca sa nu ajungi iar in orasul in care esti in preajma lui, poate trece la agresiuni fizice, tentative de rapire s.a.m.d. Vorbeste neaparat cu avocatul, trebuie sa fiti foarte atenti de acum incolo.
LaLa_20 spune:
Multumesc de sfaturi...
Dar tot in orasul meu v-oi ajunge,stiu ca nimeni nu poate intelege,dar acolo e toata viata mea si in plus am mai zis situatia financiara ma cam obliga sa ma intorc in orasul meu.
Am fost la politie,am dat si eu o declaratie la care am atasat si print-uri ale convorbirilor noastre de pe messenger.Cat despre drac nu e asa de negru,dar e nu pot sa spun cum: s-a dus beat la politie sa dea declaratie... singur si le face cu mana lui...
Si desi aveam si o banuiala,am aflat sigut ca individul se drogheaza: canabis,heroina si orice pastila o "transforma in drog"
A si a postat pe youtube un filmulet care arate ce face el cu prietenii lui,dar nu este luat in considerare la tribunal...
incerc sa pun link-ul,sper sa am voie...
http://www.youtube.com/watch?v=aICMhseKTEo
danet spune:
Wow , unul din golanii aia a fost sotul tau ?
Arata ca niste brute,eu cand trec pe langa unii ca astia,grabesc pasul.
Imi pare rau pentru tine si mai ales pt fetita ta,acum dupa ce am vazut langa cine ai trait,pot sa-mi imaginez ce trauma a fost.
Ai grija de tine,si daca imi permiti un sfat, data viitoare alege cu ochii deschisi fetita ta merita o viata mai buna
Iti tin pumnii stransi.
AngeliquedeS spune:
Lala, ti-am mai spus si alta data, foloseste-te si de vecini, de prieteni, care intamplator sau nu au fost martori ai anumitor momente, certuri, discutii, injurii, indiferent in ce circumstante. Lupta cu toate armele! Pupici dulci de la noi!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Valul pictat