Nu pot sa cred...finalul

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Nu sunt la curent chiar cu tot ce ai mai povestit tu, ci doar ce am citit la subiectul asta, insa imi este suficient sa iti spun , LaLa, ca te sustin (daca se poate spune asa) in tot ceea ce ai hotarat sa faci, adica divortul,ca alta solutie nu mai aveati....
Stii, daca intre doi parteneri dispare respectul - ceea ce observ ca la voi (cel putin la el) nu mai poate fi de mult timp vorba - relatia aia este din start sortita esecului...
Insa tu deja stii prea bine ce ai de facut, iti urez numai sa ai puterea sa treci peste , ca esti mult prea tanara sa te mentii blocata intr-o astfel de chestie....viata ta si a copilului tau sunt mult mai importante decat orice altceva.
In ceea ce priveste relatia dintre sotul tau si Bianca, parerea mea este ca cel putin momentan el nici nu realizeaza ce inseamna faptul ca are un copil. Asa ca te sfatuiesc sa-l tii departe de ea, pana cand vei considera tu (si DACA va veni vreodata momentul) ca el s-a maturizat suficient cat sa poata avea intradevar o relatie tata-fiica.....deocamdata el nu stie pe ce lume traieste din ce ai povestit tu, si ce e mai grav, e ca HABAR N-ARE SA AIBA GRIJA DE COPILUL LUI, deci nu merita nici macar sa o vada....
Stii cum este, fiecare isi spune parerea, dar numai tu personal poti decide ce este mai bine pentru voi doua, gandeste-te numai la asta...
Iti tin pumnii, te stiu o luptatoare de cand cu nasterea micutei, asa ca te rog sa nu te lasi mai prejos nici de data asta - lupta pentru tine si copilul tau, pentru ca meritati ceva mult mai bun, meritati o viata linistita, si sigur ceva bun e rezervat si pentru voi doua. Ai incredere!
Ai grija de tine, si mult succes!

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Gandeste-te bine ce ai de gand mai departe in ceea ce priveste relatia cu fiica ta, iar daca te hotarasti sa ii lasi sa se vada, cel mai bine ar fi in prezenta ta, si a unor persoane care te sustin -parintii. Omul asta nu stie ce este respectul, chiar daca iubeste, iubeste fara pic de respect. Cale de intors nu e, dar trebuie sa iti protejezi fetita.

http://verze.ro
Site-ul verzelor, fff.simpatic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Prima infatisare...a fost multumitoare...
M-a cam surprins...a ajuns acolo inaintea mea...era cu taicasu,nu ne-am privit(decat poate pe furis),iar de vorbit nici vorba.Am intrat in sala si am asteptat randul nostru...atunci l-am "simtit" cum ma privea cu scarba si ura...Atunci a luat cuvantul avocatul meu,scurt si la obiect,a scus ce avea de spus a expus proba(certificatu medeci legal) si a cerut proba cu martorii la urmatorul termen si proba cu inscrisu(mai am de adus un certificat medicolegal-mai vechi si sa facem dovada ca am facut si plangere penala impotriva lui).Avocata lui nu stia nici sa vorbeasca saracuta(acuma sincer)...cand s-a strigat cauza a sarit cu intampinarea la judecator si una la avocatul meu,Ex-ul meu spunea acolo ca nu e de acord cu divortul,ca desi eu sunt nebuna putem continua casatoria...in fine...au cerut si ei aceleasi probe ca si noi...sunt tare curioasa cine sunt martorii lui si care sunt probele cu inscrisul pt el-nu stiu decat ca e hotarat sa ma faca sa par nebuna.In fine ne vedem pe 11 ianuarie-la urmatorul termen cu dovezile,martorii si adeverintele de venit.
Multumesc mult de sustineri,ideea e ca un program de vizitare a copilului cat de scurt si rar tot cred ca v-a obtine...oricum ma v-oi judeca cu el pana il v-a obtine pe cel mai mic...si daca v-oi considera ca nici asa nu-i face un bine copilului...sa ma dea el in judecata,ca incalc hotararea judecatoreasca

Mergi la inceput

EDIT:programul nici nu-l las sa-l obtina decat in prezenta mea...mai ales ca fata e traumatizata de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Lala, sa nu te razgandesti. pana pe 11 ianuarie e destul timp, te rog eu sa ramai pe pozitie!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea

zicolorata
Valul pictat

Mergi la inceput

Angi......nu ma razgandesc,oricum pt orice eventualitate am intrerupt orice mod in care ar putea lua legatura direct cu mine.
A si dupa proces l-am sunat eu sa merg sa-mi iau lucrurile,a inceput sa planga,sa promita,sa implore...asa ca am renuntat si la lucruri si la tot,sanatoasa sa fiu ca fac altele si la el nu ma intorc orice ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Angi......nu ma razgandesc,oricum pt orice eventualitate am intrerupt orice mod in care ar putea lua legatura direct cu mine.
A si dupa proces l-am sunat eu sa merg sa-mi iau lucrurile,a inceput sa planga,sa promita,sa implore...asa ca am renuntat si la lucruri si la tot,sanatoasa sa fiu ca fac altele si la el nu ma intorc orice ar fi.

hai sa te sustin si eu moral. Gandeshte te ca ai fost o victima in casnicie. Ai fost - si nu mai esti. Mai gandeshte-te ca fata ta e si ea o victima. Divortezi tu de el, dar si pt a proteja fata de agresiune. Poate nu a batut-o pana acum, dar cu timpul, ea va fi mai mare si nu se va mai putea ascunde, si ii va raspunde, si va manca bataie ca tine. Sau mai rau.
Crezi ca e normal ca un copil sa creasca in asha mediu? va creshte cu impresia ca bataia e normala, si daca o vor bate si altii - la scoala, la gradinita, la liceu, cand se va marita... bataia, agrsiunea fizica, psihica va fi o normalitate pt ea.
Te incurajez si te sustin pt alegerea nemaipomenita: ti-ai salvat viata, ai salvat viata fetei.

Sa nu dai inapoi.

Mama mea nu a avut taria ta. Inca ia bataie,iar eu in casa aia nu mai pot calca. Am 31 ani, copil, si coshmarurile copilariei. Macar tu fii tare!

Mergi la inceput

Multumesc de sustinere...
Chiar nu o sa ma mai intorc la el niciodata,isi inventeaza zilnic adrese sugestive de mess(gen: terogingenunchi,lalateiubesc)si imi lasa tot felul de mesaje:sa-l iert,ca asta nu e motiv de divort,ca nu vrea sa-i creasca altul copilul,ca e convins ca am pe altcineva de mai multa vreme si ca nici nu vrea sa se gandeasca la ce va face cand se va intalni cu noi doi,ca el ma iubeste si multa vreme nu o sa-i treaca,acum vreo saptamana mi-a scris ca daca nu ma intorc la el o sa murim amandoi,ca sunt posedata,sa-i zic cine ma invata sa fac ce fac ca nu sunt eu.
Ma rog toate astea pentru mine fabulatiile unui om care sincer eu chiar cred ca are probleme la mansarda,totusi nu pot sa ma ascund toata viata de el si nici nu vreau.Asa ca desi nu sunt sustinuta dupa sarbatori o sa ma intorc in oras la mine,o sa ma angajez(sper sa gasesc ceva pe criza asta),bia o sa stea fie cu mama fie cu bunica mea si o sa incerc sa-mi vad de viata mea(a mea si a copilului meu),pana la urma nu e zmeu si trebuie sa-l infrunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:

Chiar nu o sa ma mai intorc la el niciodata,isi inventeaza zilnic adrese sugestive de mess(gen: terogingenunchi,lalateiubesc)si imi lasa tot felul de mesaje:sa-l iert,ca asta nu e motiv de divort,ca nu vrea sa-i creasca altul copilul,ca e convins ca am pe altcineva de mai multa vreme si ca nici nu vrea sa se gandeasca la ce va face cand se va intalni cu noi doi,ca el ma iubeste si multa vreme nu o sa-i treaca,acum vreo saptamana mi-a scris ca daca nu ma intorc la el o sa murim amandoi,ca sunt posedata,sa-i zic cine ma invata sa fac ce fac ca nu sunt eu.
Ma rog toate astea pentru mine fabulatiile unui om care sincer eu chiar cred ca are probleme la mansarda,totusi nu pot sa ma ascund toata viata de el si nici nu vreau.Asa ca desi nu sunt sustinuta dupa sarbatori o sa ma intorc in oras la mine,o sa ma angajez(sper sa gasesc ceva pe criza asta),bia o sa stea fie cu mama fie cu bunica mea si o sa incerc sa-mi vad de viata mea(a mea si a copilului meu),pana la urma nu e zmeu si trebuie sa-l infrunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:

lala nu te sfauiesc sa te intorci asa repede,mai asteapta sa se termine divortul si sa se calmeze! nu stii de ce e in stare! e capabil sa iti ia fata,sa te bata in strada sau chiar mai rau! nu merita sa risti cu nimic doar pentru a arata ca nu ti=e frica de el! din contra,ai toate motivele sa-ti fie frica si sa te feresti de el! macar pana vezi ca se calmeaza si inceteaa sa te caute! te rog mai gandeste-te la asta!

Mergi la inceput