Gelozia intre frati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Trebuie sa te ocupi mai mult de fetita mai mare, sa o pupi de cite ori pupi pe cel mic, sa petreceti timp numai voi. Si sa o implici in treaba, de ex Vladut spala piciorusele Monicai la baie sau se strimba la masa.

Altfel crede ca il iubesti pe baietel mai mult ca pe ea si incearca sa iti atraga altfel atentia.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
In primul rind multumesc de sfaturi si am si vesti bune.
De citeva zile (cam de cind dorm in aceeasi camera) am scapat de dureri de burta, sintem mai receptive la tot ce ne inconjoara si in general starea de spirit acasa e tare buna.Toti par fericiti.
Ieri am fost amindoua la teatru - se juca "cenusareasa" - si a fost f frumos. I-am explicat ca noi fetele mergem sa ne distram si baietii ramin acasa, dar ca altadata o sa schimbam - iasa ei si raminem noi-insa si acasa putem sa ne distram. Asa ca avea un zimbet pina la urechi.
Seara cel mic nu a putut sa adoarma cind i-am pus in pat asa ca pe la 9.30 l-am luat cu noi in salon ca sa nu o deranjeze si cind a vazut ca nu il aduc inapoi m-a chemat sa-mi spuna ca o doare burta. Asa ca m-am convins si eu ca dr avea dreptate cind imi zicea ca nu are nimic.
Dar cu timpul si cu rabdare sper sa-i treaca gelozia.

Mergi la inceput