Tauroaice la gura sobei (35)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danat/danat.jpg)
danat spune:
Buna fetelor! ce liniste pe-aici..pai ce faceti? Am aparut eu din nou si fugiti voi??
Multumesc de reprimire
Gabitz78 ce sa mai zic de Radu: e mare karatist acum, face de vreo luna si ii place tare mult. De fapt e tae-kwondo ce fac ei acolo, dar se aseamana.
Altfel, ma lupt si eu cu depresia mea mica, sustinuta voiniceste de vremea deprimanta de afara (zau ca e toamna londoneza, nu vieneza asa ceatza nu am vazut pe aici in timpul zilei
). Si imi caut un job...sa vedem... stiti ceva ce s-ar putea lucra deocamdta de-acasa?
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
Danat, nu am idee ce se poate lucra in Viena de acasa, dar am vazut hobby-ul tau. Nu te-ar tenta sa incerci sa-l transformi intr-o mica afacere? Succes oricum in gasirea unui job.
Gabitz, asa greu e cu scolarel?
Jenn, voi ce mai faceti? Ce face Ella?
Silvia, si voi? Sper ca sunteti bine.
Mihaela, sper ca nu te-ai suparat pentru ce am spus referitor la Tatiana.
Cinezee, ce mai faci? de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danat/danat.jpg)
danat spune:
Neata fetelor!
Cum e vremea pe la voi? Aici e urit si ceata de cateva zile...deprimant
Lexi sigur ca m-ar atrage sa imi folosesc si hobby-ul ca sursa de venit, insa nu prea imi da prin cap cum as putea face asta. Netul e plin de artisti de tot felul si cred ca, pt a castiga ceva banuti, trebuie sa iesi cu ceva in evidenta. Nu ma refer neaparat la arta in sine, ci mai mult la business.
Va pup si o zi buna!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
![](images/user_woman.png)
silar spune:
Lexi noi suntem so so, adica eu-s plesnita de o raceala luata de la Maria, numai ca Maya me a avut o forma ushoara si la mine potopul , dar trece. Voi sunteti okay? Cum este Mariuta voastra la gradi?? pentru toate tauroaicele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mhldvrc/mhldvrc.jpg)
mhldvrc spune:
Lexi, cum sa ma supar, n-am de ce, dar am probleme cu , se misca in reluare din cauza net-ului si ca parca n-ar fi destul, nici nu mai vad asa bine, tre' sa-mi schimb ochii de rezerva
Pana la urma o las pe Ty sa faca ce vrea(ar fi fost intradevar dezamagita), oricum ar fi plecat din tara la specializare. asa ca daca face facultatea aici sau in alta parte este numai alegera ei.
Ajutati-l pe Dan !
![](foto.gif)
![](cat.gif)
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](rok.gif)
![](pupic.gif)
![](grup.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tauroaice!
Mihaela, sa stii ca am o foarte mare admiratie pentru Tatiana, bravo ei! Eu stiu cazuri de tineri de varsta fiicei tale, carora le sta capul la orice altceva numai nu la bac iar la facultate nici atat.
Succes la schimbat "ochii de rezerva"
Silvia, multumim de intrebare, suntem OK, Maria nu mai plange deloc la gradi ceea ce ne bucura foarte mult si vine aproape zilnic cu cate o creatie de acolo (ieri, de ex. a venit cu un decor pt usa sau geam, o ciupercuta fff draguta) care ma face sa ma umflu in pene de fiecare data Multa sanatate va doresc!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
![](images/user_woman.png)
silar spune:
Lexi ma bucur tare mult pentru Mariuta voastra, ti-am zis eu ca pana la urma o sa fie bine. Apropo de creatii aduse de la gradi eu am un sac de la Mihaita de anul trecut cu lucrari desenate de el, iar lucrarile facute de el din ghips, cani si alte chestii stau la loc de cinste pe dulapuri.Acum colectionez si de la Maria, am inceput cu invitatia la "Seara parintilor" si mai astept.
Va pup si un week-end frumos sa aveti. La noi este week-end prelungit ca luni este zii nationala deci LIBERRR.